chcela som si vytvorit nejaky starsne cool podpis, ale z mojeho hrozneho priezviska sa to neda. nechapem, ze tatko z toho dokaze vycarovat nieco, co vyzera ako normalny bussiness podpis, ale on tam nema aspon to sproste ova
Divim sa, ze na podpisovych tabletoch mi zvykne byt akceptovany podpis na prvy krat, prve tri pismena mam rovnake, ale pri zvysku mena nejako panikarim,,zabudnem ako sa pise ten zvysok a mam tam vzdy viac dlznov a makcenov ako treba
Doteraz som sa vzdy tak ze cele meno som vypisala, akurat prve pismeno take zvlastne ozdobne, ale toto leto som sa v novej praci z nicoho nic zacala tak ze len to pismeno ozdobne a vlnovka dlha a uplne sa z toho tesim, len ma stve ze 21 rokov mi trvalo nacvicit si super podpis a o par rokov ho zas mozem menit ked sa vydam a dalsich 20 rokov zase nacvicovat
snazim sa rovnako,ale samozrejme to nejde na 100%...a minule mi v banke nechcela dat tá piča peniaze ,lebo ze podpis mi nesedi....a nedokazala pochopit ze sa nwm 2x rovnako na mm podpisat a ze jej viem dat aj 20 dokladov ak chce....nikdy nikde s tym nebol problem len tato hrala dolezitu kurva
áno viem to už som si za tie roky ( tipujem, že tak 3-5 rokov ) sa podpisujem rovnako pripomína mi to fotríkov podpis
proste, keď treba každú chvílu niečo podpisovať, to sa ani nedá nevytvoriť si ho či? a to ani nehovorím, že teraz na brigáde sa podpisujem každý deň 10x na nejaké papiere, takže myslím, že svoj podpis mám dobre nacvičený
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
z toho sa ešte ako tak dá vydedukovať meno, taká ten bežný je proste len R...nejaké to EKG a na konci á s megadĺžňom
proste, keď treba každú chvílu niečo podpisovať, to sa ani nedá nevytvoriť si ho či? a to ani nehovorím, že teraz na brigáde sa podpisujem každý deň 10x na nejaké papiere, takže myslím, že svoj podpis mám dobre nacvičený