Nielen mne sa zdá že ten rozhodca pripiskoval Slovincom myslim že to videl aj slepýýý wááá pokazil pekný futbalový sen! Debil jeden! aj podľa vás pripiskával Slovincom
ale no samozrejme, ako inak a Slovinci nasypali Slovákom do dresov svrbivý prášok! a faulovali, keď sa nikto nepozeral! a na našej strane bol mokrejší trávnik!
najvaznejsia chyba ktoru urobil bola, ze neodpiskal faul na weissa a este mu aj zltu dal tam to mal byt jasny priamy kop, a inak daval prisne zlte karty na to ale doplatime v polsku...nepiskal moc dobre ale zasadne vysledok zrejme neovplyvnil
Tak treba povedať, že éra slabých piodpriemerných zápasov našich reprezentantov už prešla. Bol to vynikajúci súboj, naši skutočne nehrali zle, len Slovinci hrali viac so srdcom. Remíza by tomuto futbalu svedčila viac, ale v športe rozhodujú momenty a tie naši nedokázali uhrať. Celkovo naši podali sympatickí výkon, len to akosi viazli v strede pola a na hrote útoku. Tam sa Slovinci skutočne ukázali.
Čo sa týka zápasu v POlsku. Nemyslím že to bude také zle. Poliaci majú postavene úplne nové mužstvo mladých hráčov. Najskúsenenjšim je tam v skutočnosti len Jelen, nehral ani Boruc, ani Smolarek. Takže tu sa šance takmer zrovnávajú.
Ťažšie bude nahradiť Škrteľa a Ďuricu, pretože taký stopérsky výber máme skutočne veľmi obmedzený.
Lepšie to bude s postom Zábavníka - tam by sa hdil celkom pekne Kamil Kopunek, ktorý preukázal svoje kvality proti Severoírom.
A kto na miesto Stocha, to tiež nie je pálčivé. Na hrot by sa celkom dobre mohli vysunúť Jakubko s Šestákom, pričom na miesto Stocha ako ofenzívny stredoboliar by sa presunul Novák. Vittek by plnil úlohu skôr defenzívnejšieho stredopoliara, čo sa viac vyplatilo, ako ukázal zápas so Severoírmi.
Pokiaľ ide o rozhodcu. Na to máme skutočne smolu - zle pískal Ovrobro, proti Severomírom zase holanďan Bjorn Kuipers pískali veľmi zle, ale ak som si po zápase v Belfaste hovoril, že horší rozhodca byť už nemôže, dnes som sa presvedčil o opaku.. Nemecký rozhodca podal taký výkon, ktorý by Colina hodnotil ako amatéra amatérov. Skutočne od začiatku, od toho zoťatia mladého Weiss, ktorý neohodnotil kartou, to bolo jedno defilé rozhodcovských chýb a chybyiček. A nebolo to len o kartách. Šanca Stocha, ktorý sa preštrikoval pred brankára a rozhodca odpískla ofsajd, ktorý bol jasný nezmysel aj na obrazovke televízie?? Premrštené tresty pre Ďuricu, Stocha a hlavne Weissa, pri ktorom skutočne ku kontaktu došlo?? To že hráč padol, to mohol riešiť aj inak. Je pravda, že Weiss to dosť prifilmoval, ale je pravda, že ku kontaktu tam došlo. Normýlny rozhodca na dedinkom zápase to rieši dohovorom obidvom adeptom, a tento kartou za filmovanie. Potom prečo rovnakú kartu nedostal aj Novaković, ktorý tam prifilmoval tiež pri Ďuricovi faul??
Jediný pravoplatný faul, za ktorý mala byť karta, bol faul Škrteľa, ktorý stiahol súperovho hráča za dres, normálne som mal chvilu obavu, že vytiahne aj červenú, Collina to na mS 98 urobil a podobne aj náš rozhodca ing. Vojtech Christov na MS v Mexiku 1986.
Výseldne to môžme hodnotiť ako celkom slušný zápas zo strany našich hráčov, pričom rozhodovala lepšia psychická odolnosť. Naše mužstvo urobilo veľký krok vpred, avšak to je stále málo. Slovákom chýajú stále skúsenosti rozhodujúcich zápasov. Slovensko sa do takejto pozície dostalo prvýkrát, takže táto skúsenosť tu logický chýba. Slovinci už prešli aj MS i ME, takže oni tú psychickú odolnosť majú. A to koniec koncov rozhodlo. Naši skuočne chceli čo najlepší výsledok, ale rozhodla zápasová skúsenosť..
Vyhovárať na rozhodcu. Tak keď si to tak zoberete, v mnohých prípadoch zápas rozhodol rozhodca v neprospech druhého a lepšieho mužstva. Proste pre toho, ktoré mužstvo sa mu viac "páčilo-€". Prečo sa ale v terajšej dobe nedá s tým nič robiť????? Je na týchto "bohov" ihriska nejaký nástroj? A nik už neodškodní poškodené mužstvo. Sú pre takéto prípady nejaké inštitúcie? I ked to bude tvrdo povedané, ja si myslím, že po analýze zápasu, kde by bola potvrdená krivda, zobrať mu licenciu a pokutu vo výške 5-ročného platu ktoré bere. Ved v tejto dobe sa za chvíľu bude musieť človek brániť svojimi metódami, ked mu mnohokrát naše zákony vo vyriešení spravodlivosti vôbec nepomôžu, ale naopak, ešte ako poškodený sa môže začať o seba strachovať. A takto sú chránený i rozhodcovia. Všetko je proste nah...o. Ja našim v Poľsku držím palce. Dúfam že im to vyjde. Skorumpovaných rozhodcov zakopať!!!!!!!
Rozhodca urobil len to, ze polovica muzstva je na poliakov vykartovana, ale toto bola aj tak nasa jedina mozna sanca a tu posrali nasi futbalisti. S poliakmi by sme prehrali tak ci tak a aj prehrame. Jednoducho nasi futbalisti su nemozne dreva, ktory na MS nemaju co robit, este ze existuju taketo kvalifikacie co oddelia zrno od pleva.
Typický slovenský fanúšikovia... keby sme vyhrali tak tu každý oslavuje a všetci ste radi, ale prehrali sme tak už každý na nich nadáva a dokonca tu čítam predpovede ako už ani na Poliakov nemáme... Myslím že zápas bol vyrovnaný, a rozhodla jedna šanca, nemyslím si že sme hrali horšie ako Slovinci...
Rozhodca nám síce vykartoval Ďuricu a Škrtela ale ako poznáme pána Weissa určite niečo vymyslí, veď ako on vraví žiaden hráč nie je nenahraditeľný.....
@nikeboy prosím ťa chod provokovať niekde inde, si už s tým trápny, a keď už chceš niekoho urážať nauč sa prosím aspoň gramatiku....
Prečo každy vinní rozhodcu ? Plai tu ejdno aj v tejto diskusii slovaci sa nezapru moj kamarat mi vcera povedal chodi an futbalovu skolu " Moj trener sa nás v pondelok opíta že prečo sme prehrali , kde sme spravili chybu , a ked zle odpovieme (čo je skoro vždy) povie že spme prijebaný a pozeráme sa an futbal ako typický slovaci a nehá nas behat 5 koliečok "
Neviem prečo kažý vinný rozhodcu ved ten nám góli nedal
@21 Ty si asi pozeral iny zapas. Nasi nehrali zle? Ved nase taktiez akcie koncili vzdy v polovici ihriska, a mimo dvoch nahodnych striel sme nic nepredviedli. Ak by sme postupili na MS bola by to urazka futbalu.
kazdy co behal po ihrisku robil co mohol v cetne rozhodcu . je pravda ze sa parkrat upiskol a rozdal pomerne dost zbytocnych kariet ale tak co ,je len clovek a ludia robia chybi nevadi este mame pred sebou poliakov z ktorymi to bude o cosi tahsie koli vykartovanym hracom a ak nam to s nimi nevinde tak nas cakaju este barazove zapasi tak nic neni este stratene. vsetci ale musite uznat ze slovensky futbal je o dost lepsi ako bol kedysi len par veci sa mi na nom nepaci napriklad ta ze tehelne pole uz malo byt zo 3 roky zrovnane zo zemou . ved si predstavte ze by tu prisli hrat spaniely ved tych by odtialto niesli na nositkach z vyvrtnutymi clenkami som sprasne zvedavy kedy postavia novy narodny stadion ?? uz som videl dva navrhy stafakov a zatial sa nic nedeje
este jeden komentik k zapasu zo slovincom co sa mi taktiez nepacilo videli ste tie prilby ktore znazornovali zebru(cize afriku) zo slovenskym erbom ?? aky sme si boli isty ze postupime len aby to nebolo este tak ze nam ostanu iba oci pre plac a kopu suvenirov na nic
@yebo neda mi ale urazat koho mas ako na mysli?! toto je diskusne forum a ja som len napisal nazor na vcerajsiii futbalovy zapas. takze venuj sa futbalu a nie tomu co ja pisem na tzv. sk futbal repre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
o tom sa vsak da len polemizovat...
Hrali sme naprd. Od prvej minúty. Bolo len otázkou času kým Slovinci dajú gól.
@Metallurg platini bol dost v pici ze na jaky strasny stadion sa to dostal, zapas ho uz nijak prekvapit nemohol
Rozhodca az tak na picu nepyskal, ale niektore tie zlte karty si fakt mohol odpustit.
Čo sa týka zápasu v POlsku. Nemyslím že to bude také zle. Poliaci majú postavene úplne nové mužstvo mladých hráčov. Najskúsenenjšim je tam v skutočnosti len Jelen, nehral ani Boruc, ani Smolarek. Takže tu sa šance takmer zrovnávajú.
Ťažšie bude nahradiť Škrteľa a Ďuricu, pretože taký stopérsky výber máme skutočne veľmi obmedzený.
Lepšie to bude s postom Zábavníka - tam by sa hdil celkom pekne Kamil Kopunek, ktorý preukázal svoje kvality proti Severoírom.
A kto na miesto Stocha, to tiež nie je pálčivé. Na hrot by sa celkom dobre mohli vysunúť Jakubko s Šestákom, pričom na miesto Stocha ako ofenzívny stredoboliar by sa presunul Novák. Vittek by plnil úlohu skôr defenzívnejšieho stredopoliara, čo sa viac vyplatilo, ako ukázal zápas so Severoírmi.
Pokiaľ ide o rozhodcu. Na to máme skutočne smolu - zle pískal Ovrobro, proti Severomírom zase holanďan Bjorn Kuipers pískali veľmi zle, ale ak som si po zápase v Belfaste hovoril, že horší rozhodca byť už nemôže, dnes som sa presvedčil o opaku.. Nemecký rozhodca podal taký výkon, ktorý by Colina hodnotil ako amatéra amatérov. Skutočne od začiatku, od toho zoťatia mladého Weiss, ktorý neohodnotil kartou, to bolo jedno defilé rozhodcovských chýb a chybyiček. A nebolo to len o kartách. Šanca Stocha, ktorý sa preštrikoval pred brankára a rozhodca odpískla ofsajd, ktorý bol jasný nezmysel aj na obrazovke televízie?? Premrštené tresty pre Ďuricu, Stocha a hlavne Weissa, pri ktorom skutočne ku kontaktu došlo?? To že hráč padol, to mohol riešiť aj inak. Je pravda, že Weiss to dosť prifilmoval, ale je pravda, že ku kontaktu tam došlo. Normýlny rozhodca na dedinkom zápase to rieši dohovorom obidvom adeptom, a tento kartou za filmovanie. Potom prečo rovnakú kartu nedostal aj Novaković, ktorý tam prifilmoval tiež pri Ďuricovi faul??
Jediný pravoplatný faul, za ktorý mala byť karta, bol faul Škrteľa, ktorý stiahol súperovho hráča za dres, normálne som mal chvilu obavu, že vytiahne aj červenú, Collina to na mS 98 urobil a podobne aj náš rozhodca ing. Vojtech Christov na MS v Mexiku 1986.
Výseldne to môžme hodnotiť ako celkom slušný zápas zo strany našich hráčov, pričom rozhodovala lepšia psychická odolnosť. Naše mužstvo urobilo veľký krok vpred, avšak to je stále málo. Slovákom chýajú stále skúsenosti rozhodujúcich zápasov. Slovensko sa do takejto pozície dostalo prvýkrát, takže táto skúsenosť tu logický chýba. Slovinci už prešli aj MS i ME, takže oni tú psychickú odolnosť majú. A to koniec koncov rozhodlo. Naši skuočne chceli čo najlepší výsledok, ale rozhodla zápasová skúsenosť..
Mne stačilo aj to, ako som ho počula nadávať a ako po polke zápasu odišiel od telky.
Rozhodca nám síce vykartoval Ďuricu a Škrtela ale ako poznáme pána Weissa určite niečo vymyslí, veď ako on vraví žiaden hráč nie je nenahraditeľný.....
@nikeboy prosím ťa chod provokovať niekde inde, si už s tým trápny, a keď už chceš niekoho urážať nauč sa prosím aspoň gramatiku....
Neviem prečo kažý vinný rozhodcu ved ten nám góli nedal
este jeden komentik k zapasu zo slovincom co sa mi taktiez nepacilo videli ste tie prilby ktore znazornovali zebru(cize afriku) zo slovenskym erbom ?? aky sme si boli isty ze postupime len aby to nebolo este tak ze nam ostanu iba oci pre plac a kopu suvenirov na nic
@31 kto vravii ze ja fandim cexom?!