Ahojte, aký máte názor že kedysi ľudia za muziku platili a podporovali umelcov kúpou ich platní, cd-čiek a teraz si skoro každý iba sťahuje? podporujete svojich obľúbených hudobníkov kúpou ich cd-čiek? ak sa vám to páči napríklad na youtube kúpite si to
Mám kamarata, ktorý to tak robí, on si kupuje cdčka a chodí na koncerty svojej skupiny. Ale ja poprve nemám žiadnu skupinu a len veľmi výnimočne si niečo vypočujem hoc aj radio, niesom náročný. Tak preto ja také nerobím ajtak treba peňiaze na iné veci a taký umelec je predsa len viac pri peňiazoch ako ja aj bez toho aby som si od neho niečo kúpil.
Hudobníci majú zisky najmä z koncertov a tantiémy za hranie ich songov v rádiách,žijú si dosť dobre(hlavne teda tí z mainstreamu),takže vôbec ich netreba lutovať a podporovať kupovaním cd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Áno, Spotify je bezplatné, ale za cenu počúvania online (nedajú sa uložiť dané skladby do PC), je to v nižšej kvalite (128kb/s) + otravné reklamy
Ak by ostali len na Cd-čkách fúha prúser