Skôr by som zakázal fajčenie na verejnosti. A fajčenie v určitých podnikoch povolil. A keďže by ľudia na verejnosti nemohli fajčiť - chodili by do podnikov - a tým pádom by mali podniky väčšie zisky.
najlepší je kompromis nech možu fajčiari chodiť do podnikov ale nech majú na to vyhradený priestor a nie tak, že jeden stôl nefajčiarsky medzi ostatnými fajčiarskými
Presne tak...je nepríjemné sedieť niekde s kamarátmi a dýchať ten dym...A ešte k tomu ma veľmi štípu oči...Tiež vadí mojim rodičom keď prídem domov "vyúdená"
osobne fajcim.. i ked uz nejaku dobu sa mi to uspesne dari potlacat.. alekeby bola moznost zakazat to tak urcite podporim... a taktiez ak by boloa moznost nejako zhorsit pristup k cigam .. hned by sa lahsie dalo prestat fajcit ked to nebije do oci na kazdom kroku ... moj osobny nazor na nikotin je, ze je to najnavykovejsia vec aku som kedy v zivote vyskusal a robi mi riadny problem s tym skoncit
ten kompromis by bol síce pekný ale v mnoha prípadoch je technicky neriešitelnýý takže som za zrušenie, keď to može fungovať inde prečo nie aj u nás ? Navyše znervozňuje ma keď musím potom 2dni vetrať všetko čo som mal na sebe...
no rozhodne nechcem dýchať ten smrad.. a okrem toho niektoré podniky si nemôžu dovoliť urobiť fajčiarsku a nefajčiarsku miestnosť.. takže si myslím je tento nápad dosť odveci.. nechcem byť hnusná no dúfam že ten zákon povolia..a myslím že je to už jasné že to bude v prospech nefajčiarov.. a ja sa vysmejem svojim fajčiarským spolužiakom.. sa teším.. (prepáčte v tomto som škodoradostná..
tato diskusia vo mne vyvolala chute...idem si ja zapaliť na balkón...
som za riešenie, kt. by vyhovovalo obidvom stranam... tak sa nejak dohodnite... ja som prispôsobivá
neviem, či rozdeliť podnik na fajčiarsku a nefajčiarsku časť je to správne riešenie, neviem, či by sa mi potom chcelo niekam chodiť, keby polovica mojich sedela v inej miestnosti
Ja osobne by som dala zakazat fajcenie v podnikoch lebo je to fakt skodlive no a niektori casnici ako som bola v minulosti aj ja su nefajciari a byt cely den v tej miestnosti plnej dymu nic moc, a obsluhovat treba aj vo fajciarskej aj v nefajciarskej casti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nerobi mi vobec problem vyjst pred bar a tam si zapalit.
som za riešenie, kt. by vyhovovalo obidvom stranam... tak sa nejak dohodnite... ja som prispôsobivá