ja by som sa rad spytal ludi, co o tom nieco vedia... ked pred nejakym emakom poviem, ze emo je pi*ovina a nema to zmysel, tak mi povie, ze to je preto, lebo neviem o com to je... a ked sa ho spytam, ze o com to je, tak je ticho... tak teraz kto ma pravdu
presne suhlasim s vami emo je najväcsia hovadina na svete....ludia ktori to o sebe hovoria su iba ti ktori potrebuju na seba putat pozornost a kedze nie su zaujimavi nicim inym tak sa uchylia k takejto p.covine!!!....fuj neznasam ich pretoze ked som cela v ciernom tak si 90 % ludi pomysli ze to je ten novy MODNY TREND aj ona sa tak oblika, aj ona je emacka a pri tom to neni pravda!!...a dalsich 99% percent tym j.bnutych emakov ani nevie co to emo vlastne je!!!: disappointed:
kurva,co keby ste nas uz konecne prestali riesit??? okay,ked nenavidite emo-fain,mate potrebu nadavat nam-fain,ale prestante stale rozoberat to iste...ked to niekto uz aj po 1000. krat vysvetli,o com to je,stale to nechapete ( alebo nechcete chapat,ze jo)...ked je podla vas emo taka strasna picovina,nerieste to !!!
Každý si o Emo mzslí svoje a vz čo neviete o čo ide tak tu netrepte, že je to p.čovina ok? Moja najkamoška je emačka a je úplne v pohode. Režú sa len tí čo nevedie o čom vlastne EMO je chcú si len dokázať, že k emákom patria. Ste tu stým všetci trápni. Keď neuznávate EMO tak načo ste sem liezli?
vsetci ste to zle nepochopili... mna vzdy zaujimalo, ci ma emo nejaku hlbsiu podstatu... ako napr styly ako punk, anarchizmus... metal... neonacizmus a pod veci... chapete... lebo ja ju tam nikde nevidim, tak som len chcel niekoho, kto by mi to vyvratil... lebo ak je podstata emo zabit sa, tak potom v tom nevidim zmysel ... to uz radsej byt clenom nejakej sekty
Crazy:: tak asi si si este nevsimol ze vacsina emakov sa skryva za punk..zufalstvo fakt.. poznam asi jedneho emaka co sa nehambi za to aky styl si vybral.ale ti ostatni..pozeri..ofina cez polku xichtu,ruzovo cierna sachovnica na cinankach a v mp3 hra my chemical romance..takych mame v skole plnu pi/u ale pozor to niesu emaci oni su punkeri..je mi z toho na grc! ked uz raz xcem byt emo tak sa za to nehambim. potom sa cuduju preco punkeri tak nemaju radi emakov.
podla mna je to total kktina co prisla do mody tak isto ako prisiel do mody aj hip hop. neodsudzujem hip hoperov pretoze ti 12 rocni ktori nosia o pet cisel vacie gate jak maju mat a maju na hlave rovny silt..to niesu hip hoperi. ale s5 k EMO o xvilku vas to vsetkych prejde to som si ista. len som zvedava koli si este podrezu ruky kym emo vyjde z mody
Mortishka:: no ved preto som zakladal tuto diskusiu, lebo 99% emakov (sry za urazky emo), co vidim su maximalny pozeri... a ani nevedia o com to je... rovnako ako ja... tiez neviem o com to je, preto hladam niekoho, kto by to vysvetlil... by ma to dost zaujimalo
podstata emo,je zlepsenie zivotnych podmienok,pomoc zvieratam (aj cez PETA2),alebo ako to nazvat...proste je tam vegantsvo,straight edge,kult DIY...ale to asi nikomu nic nehovori,ze jo?
Ale no a co, ze su pozeri, je to ich vec. Aj to, ako sa obliekaju, placu.... Ale podstatu neviem, o EMO sa zaujmam minimalne.
A k tym rezanim ziletkami, robit si srandu je vzdy najlahsie, ale mne to pride skor do placu ako na smiech. Nedavno som sa dozvedela, ze aj jeden clovek ktoreho poznam velmi dlho sa vraj reze a v zivote by som to na neho pritom nepovedala.
ja som emo a som taka preto, lebo to tak citim a, mozno to bude zniet trapne,ale mna jednoducho mrzi, ked niekto o sebe vyhlasi, ze je emak, pricom nim je len "napovrchu", robi vsetko to, co si mysli, ze by mal skutocny emak robit,ale to je hlupost! emo nic neprikazuje, ani pustanie zilou, ani ciernu, ci ruzovu! emak dokonca ani nemusi pocuvat emo punk rock a uz vobec nemusi fandit my chemicalani inym emo punk rockovym kapelam! poznam len dvoch skutocnych emakov a oni pocuvaju napriklad metal a gothic, pretoze to sa im jednoducho viac paci, viac ich to vystihuje... a nie je pravda ani to, ze emaci su len deti,ze z toho vyrastu, ved kamos ma 23 a je emo uz dlho! ovela skor, nez si vsetci dnesni pozeri vsimli,ze cosi take je "v mode"!
a o co tu ide? emaci su citlivi, uzavreti do vlastnych svetov...skutocne emo je cosi velmi pribuzne gothic s tym rozdielom, ze u emakov su castejsie aj veselsie emocie, nie su az taki pochmurni a temni ako gotici
viem,ze je to uz trapne ako sa vsetci delia na emakov a antiemo....ja o sebe z vlastneho pohladu mozem povedat , ze som emo. a som na to hrda! a tak isto ako niektori z vas , suhlasim s nazorom,ze emaci nemusia pocuvat iba emo a MCR, tak napr. ja pocuvam metal - a neviem preco sem vsetci pisu ze k stylu emo patria ziletky....ved je to trapne.... - pisu to ludia,ktori o sa asi o style emo dozvedeli vcera vecer. - toto by sem niekto,kto pozna emo , dlhsie ako rok nenapisal!!!
ludja ja vas nechapem co nenehate zit ludi tak ako chcu akzyd ma svoj vlastny styl je to kazdeho osobna vec ja npr. neznasam hoperov a hip hop a co teraz ako ich pojdem setkych vyvrazdit len preto ze s ami to nepaci sak to je chore by ste a mohli uvedomit a prestat risit ze polka emo co etraz je emo vobec neni a nechapu cele emo.....nech su detciky tkore chdoia v ciernom maslickami a celenkami vo vlasoch ocami jak drakula amyslia ze su emo nech su deticky co sas porezu a uz su emo co vas po nich ich vec
4. Ak nie si ani gay ani bi, predstieraj že si jedno z toho
5. Používaj očné linky
6. Používaj očné tiene
7. Nafarbi si vlasy na čierno
8. Odfarbi si vlasy na blond
9. Môžeš to aj skombinovať, povolené farby su este ruzova, červena a fialová.
10. Každý musí mať ofinu ktorá siaha aspoň do pol tváre(nediskutovateľné pravidlo)
11. Stále sa tvár smutne
12. Pozeraj sa do zeme ked kráčaš po ulici
13. Plač, podľa možnosti za každých okolností
14. Nos len pasikave ponozky
15. Mikiny su povolene len s kapucou(čierne, ružové, pásikavé)
16. Kúp si aspoň jedno tričko s Jackom Skellingtnom a tvár sa že je to tvoj odveký idol.
17. Snaž sa vyzerať čo najviac americky
18. Daj si prepichnúť niečo z nasledovneho: dolná pera(na každej strane), nos, obočie, bradavka, pupok...najlepšie keď si dáš náušnicu všade, ale ak ti rodičia nedovolia, daj si aspoň do pery. Keď ťa budú karhať, vyjadri svoje pocity, viď pravidlo č.13
19. Doma sa večer namaluj a obleč a nafoť si minimálne 60 fotiek v kúpeľni tak aby ze tebou bolo vidieť záchodovú misu a ma stenách by mali byť kachličky(nie sadrokartón). Foťiť sa musíš sám. Následne všetky vyretušuj a uverejni na VF prípadne MySpace
20. Minimálne na 5tich fotkách predstieraj že plačeš
21. Mladšej sestre zober všetky jej tričká a pravidelne ich nos vonku
22. Obuté môžeš mať len číny, alebo sk8ové boty. Najlepšie ale je, keď máš ružové Konversy. Dievčatá majú v teplote nad 28°C povolené žabky(čierne, ružové, červené, pásikavé)
23. Ak si dievča musíš mať plastovú alebo látkovú čelenku do vlasov, mašlu z umelej hmoty alebo aspoň detské sponky(ak si chlapec tak postupuj rovnako)
24. Vždy je potrebné mať jeden gel, tužidlo a lak na vlasy do zásoby
25. Váš nick na pokeci, vf, ms atď musí obsahovať EMO v čitateľnom tvare(napr. emoGIRL, emoBOY, e.m.o.SK , ee.mm.oo. atď)
26. Používaj EmOgramatiku keď si píšeš na slovenkých chatoch s inými(aj nie EmO )ľuďmi
27. Namiesto J píš Y
28. Namiesto V píš W
29. Namiešto čo? používaj zásadne cwo?
30. Za každým T napíš H aj keď sa to tam vôbec nehodí
31. Namiesto CH píš X
32. Tvár sa že tak píšeš odjakživa
33. Vytvor si blog ktorý bude len čisto o EmO
34. Uverejňuj na ňom fotky cuzdích chlapcov a dievčat stiahnutých z VF
35. Nos tričká a mikyny znacky Hurley
36. Nmiesto Ježííš používaj ježííín
37. Hovor že tvojím náboženstvom je EmO a medzi tvoje záľuby partrí EmO a "cutting my wrist"
38. Tvár sa že poznáš všetky EmO kapely a že si ich počúval ešte než sa stali známe
39. Nauč sa presvedčivo hovoriť frázu: "Ja Vyjadrujem svoje pocity"
40. Kúp si podkolienky, opasok, šitovku a náramok so vzorom šachovnice.
41. Aspoň raz sa pokús o sebevraždu(neprežeň to aby sa nestalo že zomrieš!!!)povolený spôsob je podrezanie žíl, iné neprichádza v úvahu.
42. Rež si niečim ostrým ruky v mieste kde máš náramky ale nesnaž sa nejako horibilne aby ti zakrývali jazvy.
43. Píš smutné básne o čomkoľvek, napríklad o EmO chlapcoch na VF
44. Nos šiltovky sk8 značiek, sk8 tričká a všetko čo súvisí so sk8om
45. Maj zlomené srdce za každých okolností
46. Počúvaj My chemical romance, From first to last, Hawthorne Heights, JAMISONPARKER, Blink182, AWA, Fall out boy, Senses fail
47. Pri elektronickej komunikácii používaj co najviacej EMOt ikoniek
48. Namiesto hahaha píš hhh(počkaj... je nie som EmO !!Very Happy)
49. Viď pravidlo č. 13....2x si strekni repelent do tvare a myslis na deti v Afrike
50. Ženské sa snaž baliť tak, že im budeš rozprávať že si gay a že máš krásneho priateľa.
51. Potom povedz že "ona" je prvá žena ktorá sa ti kedy páčila...
52. Tvár sa že kôli nej sa rozídeš so svojím imaginárnym priateľom...
53. Keď sa fotíš a netrafíš si foťákom hlavu, tvár sa že to tak malo byť, lebo to je EMO ...
54. Všetky kapely čo počúvaš musia mať toho istého stylistu
55. Ako životný cieľ si daj niečo čo je vopred jasne nesplniteľné... keď budeš mať nesplniteľný sen, budeš pôsobiť na ľudí viacej EMO
fuu tak teraz som sa nasmialaa xi akoze EMO zasa som sanieco nove dozvedela ale predsa mi je to niecim sympaticke..teda tie obrazky a tak...ale jasne ze do uzcitej miery...niektore su prilis na mna... ale tak kazdy ma svoj styl....xi
for Nicky176....si urcite nasla na dakom stupidnom webe o novodobom EME a ako ae pravu podtstau tam jaksi nemas hento setko su hovadiny co dake EMO kids vymsleli aby boli zaujimave
nie to nevymslels antiemak to si vymsleli emo kids setsky tie hovadiny ze sa treba rezat a tvarit smutne a stael plkata su uplne hovadiny o tom EMO vobec neni ......Nicky176 to som rada DD
emaci su ta najkrajsia vec na svete co existuje...mam dvojku schovania za psychicke sikanovanie..nablakal som na emaka a on sa pred celou triedou rozreval...tak co..zacal som rozrapvat vtipi na emo a je mu sa to nepacilo..nemal asi po ruke ziletku ak sa rozrevat musel..
emo ma podstatu..podstata ema je nasierat inteligentnycch ludi..cize napr. mna...nemam nic proti ziadnemu stylu...ale emo nie je styl..emo je debilna kravina...slusne chcem pisat..
ale ludia nerobme si srandu z emakou..oni za to nemozu...ze sa narodili hoci nechceli...a tes musime si davat pozor aby sa to tu nezalialo slzami alebo krvou..
Jaffo : Ked ty si inteligentny clovek tak ja som rapper. Inteligentny clovek nanaziape na EMA, lebo vie co to s nim spravi. A inteligentny clovek nerozprava vtipy (podotykam vtipy, nie vtipi o niekom ked je nablizku. Skratka Jaffo a inteligencia nejde dokopy .
viete hhhh emo nieje o pravidlách a nikde neni napísane ze ked smplnas všetky pravidla tak si emo , to je blbost, ozajsny emak je zvlasny tym ze nenasleduje to co ostatný robia , je originálny , ale samozrejme ze nejake tie veci splna, podla hentych pravidlách sa riadia pozeri,a je to vazne smutne ze sa niektorý za seba hanbia a tak povedia ze su punk , to su uboziaci nie punkery
mno podla toho co som precitala asi poznam viac EMO ako som si myslela .. a mam pocit ze ani oni este o tom nevedia ze su EMO... akoze uzavrety so silnym vnutornym prezivanim .. a netreba sa licit? ... tak potom je pol planety emo .. btw asi aj ja teda ...
12.: akyze to ma metal hlbsi zmysel inak? ... sa povazujem za metlacku ... mam rada ciernu .. pocuvam metal a viem sa do tejto hudby tak "metlacky" vcitit ... ale zeby som spozorovala nejaku hlbsiu poctatu....
Mnooo podstata ema je v podstate nepodstatna... haha...ale niee..tak podla mna je to len ukryvanie problemov za nejaku masku... minanie šminiek na chalanoch... a pod...ale nee važne teraz....EMO je prostoo len nejaka ta zasterka pre slabe povahy...čo užž...aj pre nich slnko svieti.. zatial...!!!
no jo emo...kazdy je vpodstate emo.. - teraz myslim na povodne emo - kedysi bolo jeho zmyslom ochrana prirody,zvierat, - nieco ako greenpeace,odpor voci konzumnej spolocnosti,zabijanie zvierat pre kozusiny,maso a ine suroviny...a samozrejme navrat k prirode,originalita - urob si sam - vyroba sperkov,spon do vlasov,poprip. sitie si vlastneho oblecenia...emokids do*jebali povodne emo...dnes z nich zostala len banda pozerskych deciek...
S emom nemam absolutne nic spolocne aaale tato tu tema ma celkom zaujala aaa nasla som jeden clanok kde vlastne hovoria o tom ze s emo nema nic spolocne rezanie cierna farba plac bisexualita a ine hovadiny ale ze je to len vnutorny postoj prezentovany dakou hudbou - istymi starymi kapelami (Moss Icon, Heroin, Indian Summer, Sunny Day Real Estate, Elliott a mnoho - opravdu mnoho dalších. ) pretoze tieto nove s emom nemaju takmer nic spolocne...aaa ze " Chce ovlivnit společnost, aby se chovala etičtěji a hummáněji - hlavně potom vůči zvířatům a přírodě jako takové. Proto se zajímá o politiku, ekologii a morální zásady + snaha být, co nejméně závislý na konzumní společnosti" taze tak no...
neodsudzujte skutočne Emo, pretože to ej podla mna dobre... odsudzujte male hlupe detiská, ktor s ana emo hraju... nie som emačka ale s ich názormi som niekedy zajedno..
akoze ja netusim o com to tocite uz ste vsetcia smiesny ja proti nim nic nemam, mam kamaratov co su emo a co?? nie som ani rasista ani nic... takze ani nahodou neodcudzujem, ved ak oni su tak stastny, tak preco by sme im v tom branili??? a ked vam tak vadia, tak smola no...skuste sa s tym zmierit
hm... EMO čo si myslíte, že keď budete na svet pozerať jedným okom, plakať a roznášať negativitu že zmeníte svet k lepšiemu? Ak EMO hovorí, že svet je zlý, prečo ho VY sami robíte horším??!
Kopírujete prvky Gothicu, neprinesiete nič vlastné, hovoríte ako plačete a trápite sa, pričom láska je to hlavné čo by sme mali podporovať.... Ste LOOZERI a necháte, aby vo vaších radoch stáli aj trápne malé deti čo si myslia že keď je niekto EMO, tak je cool, lebo že to teraz letí a preto je to tak! O nič sa nesnažíte, len prehlbujete zlo na tomto svete. Total nechápem, šak čo týmto zmeníte? Aj ja môžem povedať že som EMO, keď som mal hormonálnu nevyrovnanosť pri vstupe do puberty a chcelo sa mi plakať.... Lenže prečo by som mal furt vidieť len to negatívne? Aby som zmenil svet? Nie je láska podstatom každého človeka? Lenže vy, ako sa zdá a ako sa hráte, opovrhujete takýmito citmi....
hm milujem tie jednooke FAKE BITCHES
a najviac ze ty new EMO scene kids wtf?
oldskool je oldskool a ta novodoba komercia hmmmm
to clovek sa ani nemoze obliest podla seba aby ho neodsudili ze je emac
ale zas ked niekto zije hudbou.. svoju bolest dava von cez umenie... tak je v momente divne emo..... hm nenavidim taketo priradovanie nazvov
to sa rovno mozeme delit ze homo sapiens sapiens emo alebo ze homo sapiens sapiens disco..... hm wtf?
a ak chce niekto kydat na emo ako take.... nex si prv najde nieco zo zaciatkov ema... nex popocuva muzicku.. a az potom nex nieco keca....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Inak nevidim zmysel takychto diskusii, aj tak kazdy vie ze emo je pre deti do 16-17 rokov, ibaze vsetky tieto deticky su pozeri?
Emovia prišli na svet aby z neho odišli.
A predtým nám pílili uši svojou muzikou
Pravý EMO sa chce zabiť. Vpodstate je už
mŕtvy, len sa ešte lúči s krutým svetom.
Pravý EMO nosí vlasy cez oči, aby sa
nemusel dívať na to ako svet ubližuje
africkým deťom a dobrej muzike. Pravý
EMO si oblieka čierne háby, aby na nich
nebolo vidieť slzy a krv...
Potom je tu ešte zástup falošných EMOv,
tí vyzerajú a chovajú sa úplne rovnako,
len sa nezabijú, nevedia kde je afrika a
už vôbec nie, že tam sú nejaké deti, a
tajne doma si občas pustia Fun
radio
podla mna je to total kktina co prisla do mody tak isto ako prisiel do mody aj hip hop. neodsudzujem hip hoperov pretoze ti 12 rocni ktori nosia o pet cisel vacie gate jak maju mat a maju na hlave rovny silt..to niesu hip hoperi. ale s5 k EMO o xvilku vas to vsetkych prejde to som si ista. len som zvedava koli si este podrezu ruky kym emo vyjde z mody
A k tym rezanim ziletkami, robit si srandu je vzdy najlahsie, ale mne to pride skor do placu ako na smiech. Nedavno som sa dozvedela, ze aj jeden clovek ktoreho poznam velmi dlho sa vraj reze a v zivote by som to na neho pritom nepovedala.
a o co tu ide? emaci su citlivi, uzavreti do vlastnych svetov...skutocne emo je cosi velmi pribuzne gothic s tym rozdielom, ze u emakov su castejsie aj veselsie emocie, nie su az taki pochmurni a temni ako gotici
2. Buď gay
3. Ak nie si gay buď bi
4. Ak nie si ani gay ani bi, predstieraj že si jedno z toho
5. Používaj očné linky
6. Používaj očné tiene
7. Nafarbi si vlasy na čierno
8. Odfarbi si vlasy na blond
9. Môžeš to aj skombinovať, povolené farby su este ruzova, červena a fialová.
10. Každý musí mať ofinu ktorá siaha aspoň do pol tváre(nediskutovateľné pravidlo)
11. Stále sa tvár smutne
12. Pozeraj sa do zeme ked kráčaš po ulici
13. Plač, podľa možnosti za každých okolností
14. Nos len pasikave ponozky
15. Mikiny su povolene len s kapucou(čierne, ružové, pásikavé)
16. Kúp si aspoň jedno tričko s Jackom Skellingtnom a tvár sa že je to tvoj odveký idol.
17. Snaž sa vyzerať čo najviac americky
18. Daj si prepichnúť niečo z nasledovneho: dolná pera(na každej strane), nos, obočie, bradavka, pupok...najlepšie keď si dáš náušnicu všade, ale ak ti rodičia nedovolia, daj si aspoň do pery. Keď ťa budú karhať, vyjadri svoje pocity, viď pravidlo č.13
19. Doma sa večer namaluj a obleč a nafoť si minimálne 60 fotiek v kúpeľni tak aby ze tebou bolo vidieť záchodovú misu a ma stenách by mali byť kachličky(nie sadrokartón). Foťiť sa musíš sám. Následne všetky vyretušuj a uverejni na VF prípadne MySpace
20. Minimálne na 5tich fotkách predstieraj že plačeš
21. Mladšej sestre zober všetky jej tričká a pravidelne ich nos vonku
22. Obuté môžeš mať len číny, alebo sk8ové boty. Najlepšie ale je, keď máš ružové Konversy. Dievčatá majú v teplote nad 28°C povolené žabky(čierne, ružové, červené, pásikavé)
23. Ak si dievča musíš mať plastovú alebo látkovú čelenku do vlasov, mašlu z umelej hmoty alebo aspoň detské sponky(ak si chlapec tak postupuj rovnako)
24. Vždy je potrebné mať jeden gel, tužidlo a lak na vlasy do zásoby
25. Váš nick na pokeci, vf, ms atď musí obsahovať EMO v čitateľnom tvare(napr. emoGIRL, emoBOY, e.m.o.SK , ee.mm.oo. atď)
26. Používaj EmOgramatiku keď si píšeš na slovenkých chatoch s inými(aj nie EmO )ľuďmi
27. Namiesto J píš Y
28. Namiesto V píš W
29. Namiešto čo? používaj zásadne cwo?
30. Za každým T napíš H aj keď sa to tam vôbec nehodí
31. Namiesto CH píš X
32. Tvár sa že tak píšeš odjakživa
33. Vytvor si blog ktorý bude len čisto o EmO
34. Uverejňuj na ňom fotky cuzdích chlapcov a dievčat stiahnutých z VF
35. Nos tričká a mikyny znacky Hurley
36. Nmiesto Ježííš používaj ježííín
37. Hovor že tvojím náboženstvom je EmO a medzi tvoje záľuby partrí EmO a "cutting my wrist"
38. Tvár sa že poznáš všetky EmO kapely a že si ich počúval ešte než sa stali známe
39. Nauč sa presvedčivo hovoriť frázu: "Ja Vyjadrujem svoje pocity"
40. Kúp si podkolienky, opasok, šitovku a náramok so vzorom šachovnice.
41. Aspoň raz sa pokús o sebevraždu(neprežeň to aby sa nestalo že zomrieš!!!)povolený spôsob je podrezanie žíl, iné neprichádza v úvahu.
42. Rež si niečim ostrým ruky v mieste kde máš náramky ale nesnaž sa nejako horibilne aby ti zakrývali jazvy.
43. Píš smutné básne o čomkoľvek, napríklad o EmO chlapcoch na VF
44. Nos šiltovky sk8 značiek, sk8 tričká a všetko čo súvisí so sk8om
45. Maj zlomené srdce za každých okolností
46. Počúvaj My chemical romance, From first to last, Hawthorne Heights, JAMISONPARKER, Blink182, AWA, Fall out boy, Senses fail
47. Pri elektronickej komunikácii používaj co najviacej EMOt ikoniek
48. Namiesto hahaha píš hhh(počkaj... je nie som EmO !!Very Happy)
49. Viď pravidlo č. 13....2x si strekni repelent do tvare a myslis na deti v Afrike
50. Ženské sa snaž baliť tak, že im budeš rozprávať že si gay a že máš krásneho priateľa.
51. Potom povedz že "ona" je prvá žena ktorá sa ti kedy páčila...
52. Tvár sa že kôli nej sa rozídeš so svojím imaginárnym priateľom...
53. Keď sa fotíš a netrafíš si foťákom hlavu, tvár sa že to tak malo byť, lebo to je EMO ...
54. Všetky kapely čo počúvaš musia mať toho istého stylistu
55. Ako životný cieľ si daj niečo čo je vopred jasne nesplniteľné... keď budeš mať nesplniteľný sen, budeš pôsobiť na ľudí viacej EMO
56. V profile na pokeci v kolonke niečo o sebe maj okrem iného toto " » up-stream.blog.cz/0608/... emo -wtf "
57. Každý týždeň sa foť a dávaj si na pokec, ms, vf.. stále oktuálnu fotku.
58. Všade kde to ludia vidia píš, "coment my new pics"
59. Samozrejme nezabúdaj na pravidlo č.13
60. Keď sa v kúpeľni fotíte, strkajte si prst do úst a tvárte sa strašne debilne
emo ma podstatu..podstata ema je nasierat inteligentnycch ludi..cize napr. mna...nemam nic proti ziadnemu stylu...ale emo nie je styl..emo je debilna kravina...slusne chcem pisat..
ale ludia nerobme si srandu z emakou..oni za to nemozu...ze sa narodili hoci nechceli...a tes musime si davat pozor aby sa to tu nezalialo slzami alebo krvou..
aj ked,ked som pred dwoma rokmi zacinala s emo som bola emo kid...a wtedy som nepocuwala emo ale skor metal...obliekala sa do cierneho a tak..
ale potom som pochopila,ze emo nie je len o obliekani a zacala som ho uznawat...tym som stratila wela priatelow,na ktorych mi strasne zalezalo...
a mnohi ma preto aj odsudzuje...a kazdy sa ma pita,ci si rezem zili,ze to je chore,ale nikto nechape,ze to o tom nie je...
a okrem toho,ze si licim oci na cierno wobec newyzeram ako emo
12.: akyze to ma metal hlbsi zmysel inak? ... sa povazujem za metlacku ... mam rada ciernu .. pocuvam metal a viem sa do tejto hudby tak "metlacky" vcitit ... ale zeby som spozorovala nejaku hlbsiu poctatu....
Kopírujete prvky Gothicu, neprinesiete nič vlastné, hovoríte ako plačete a trápite sa, pričom láska je to hlavné čo by sme mali podporovať.... Ste LOOZERI a necháte, aby vo vaších radoch stáli aj trápne malé deti čo si myslia že keď je niekto EMO, tak je cool, lebo že to teraz letí a preto je to tak! O nič sa nesnažíte, len prehlbujete zlo na tomto svete. Total nechápem, šak čo týmto zmeníte? Aj ja môžem povedať že som EMO, keď som mal hormonálnu nevyrovnanosť pri vstupe do puberty a chcelo sa mi plakať.... Lenže prečo by som mal furt vidieť len to negatívne? Aby som zmenil svet? Nie je láska podstatom každého človeka? Lenže vy, ako sa zdá a ako sa hráte, opovrhujete takýmito citmi....
a najviac ze ty new EMO scene kids wtf?
oldskool je oldskool a ta novodoba komercia hmmmm
to clovek sa ani nemoze obliest podla seba aby ho neodsudili ze je emac
ale zas ked niekto zije hudbou.. svoju bolest dava von cez umenie... tak je v momente divne emo..... hm nenavidim taketo priradovanie nazvov
to sa rovno mozeme delit ze homo sapiens sapiens emo alebo ze homo sapiens sapiens disco..... hm wtf?
a ak chce niekto kydat na emo ako take.... nex si prv najde nieco zo zaciatkov ema... nex popocuva muzicku.. a az potom nex nieco keca....