Hmm ja si myslím že by som to nedokázala, ale kamarátka sa mi priznala, že vekom sa ženy menia a u nich je podvádzanie vždy horšie v tom že nejde len o sex, ale podla mna je podvádzanie klamstvo v akomkolvek znení. Ale aj tak je v mojom okolí viac mužov o ktorých viem že podvádzajú ako žien.
ja len tolko, ze ja som nepodviedla nikdy, no bola som podvedena, neviem co je na tom pravdy...no ja som zatial pocula viac o chlapoch, kt. boli neverni
Kamoška mi to popísala ako posedenie s kamarátkami pri vínku. Všetky mali tak okolo 25-30 rokov a jedna sa priznala že podviedla muža s mladším a na konci sa dozvedela že všetky v miestnosti minimálne raz podviedli. Tak ma to celkom zaujalo, akú máte skúsenosť vy.
Hmm,ja sa nevyjadrujem Ja som bola podvádzaná,ja som podvádzala,holky boli MNOU podvádzané,teda,so mnou podvádzal chalan svoju holku,...Ja som vlastne vždy len pri podvádzaní
myslím si, že podvádza ten, kto je na nižšej rozumovej úrovni, alebo ako to mám slušne povedať. Ja poznám viac prípadov mužov, mám dokonca osobnú skúsenosť s tým, že ja som bola tá, S KTOROU svoju priateľku dotyčný podviedol. A mám také info, že doretaz spolu chodia bez toho aby jej to povedal - a to sa stalo pred dobrými 3 rokmi.
každopádne - nevera je svinstvo a nikdy viac s ňou nechcem mať nič spoločné. mala som dosť dlho výčitky svedomia, keď som sa dozvedela, že ja som vlastne bola "len tá druhá".
Ale to už ma netrápi, je to za mnou. Ja osobne by som nikdy nebola schopná podviesť, teda aspoň svojho súčasného partnera, nikdy.
Ide hlavne o charakter človeka. Ja by som svojho partnera nikdy nepodviedla. Ak som sa raz rozhodla, že tohto si vyberiem za partnera tak mu budem verná a aj keby som stretla neviem akého krásavca tak to na mňa vplyv nemá. Je však pravda že mnoho žien podvádza a ešte sa s tým aj chvália kamarátkam a tak.. ja to neviem pochopiť takýchto ľudí .. či mužov či ženy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale mne je to i tak jedno... ja som čistá a do ostatných ma nič... je to na každého vedomí a svedomí...
každopádne - nevera je svinstvo a nikdy viac s ňou nechcem mať nič spoločné. mala som dosť dlho výčitky svedomia, keď som sa dozvedela, že ja som vlastne bola "len tá druhá".
Ale to už ma netrápi, je to za mnou. Ja osobne by som nikdy nebola schopná podviesť, teda aspoň svojho súčasného partnera, nikdy.
Zvačša su muži viac zbehli vo veciach ako sex,lizaky a tak...
a žena dokedy sa zveri jednemu prejde vela času a potom ju nebavi stale len s tym jednym a lakaju ju nove poznatky
ja som ex podviedol raz a obratom zistil ze ona mna 3krat, mile že?
ale idem si pohoniť ego a suhlasim s ayreen že podvadza ten na nizsej urovni.