haha..bohuzial ano podviedla som ..ale bola to jeho chyba..on bol 2 mesiace v zahranici, vobec sa mi neozyval..ked sa mi ozval tak bol uplne odmerany, raz aj povedal ze nemoze so mnou volat lebo ma vela ucenia..a ja ze oki a vecer idem s kamoskou von a ta mi povedala ze cely den s nim volala cez skype..a tak som sa jedneho dna vybrala so spoluziackami na chatu..a to som sa bozkavala s inym..samozrejme prisiel mi na to po 3 mesiacoch..odpustil mi, ja som to lutovala ale uz to nebolo take..tak sme to ukoncili
nikdy som nepochopila načo partnerovi niekto takúto vec povie. Aj ja by som bola aby mi to nikto nepovedala a len sa so mnou rozišiel. To vedia len k sebaobviňovaniu: nie som dosť dobrá/múdra/pekná a každý chlap je chuj a podobne. Bez toho sa lahšie dá s rozchodom vyrovnať.
@lenkaska1 ona je moja najlepsia kamaratka..a s tym mojim ex bola tiez vzdy velmi dobra kamaratka..takze ma ani nenapadlo ze by spolu cosi viac riesili..
@kristinka11 noo ale nikdy nevies.. ja by som sa bala :/ mne sa už stalo niečo podobné s najlepšou kamoškou - aj keď to bolo v opitosti a potom som jej to odpustila, veľmi ma to zabolelo... a ked mal čas na ňu a na teba nie??? Necudujem sa, že si potom nemala take velke zabrany, ja by som sa zachovala rovnako
Ja som tiež podviedla chalana, keďže sa mi nejak menej a menej ozýval a chodila som von s iným chalanom a ten nevedel, že som vo vzťahu a on mi dal pusu a ja som sa neodtrhla... a potom sme si to este velakrat zopakovali, no behom mesiaca - dvoch sa to s oboma skoncilo, byvaly o tom doteraz nevie takze mu to neublizilo, navyse pocas nasho chodenia mal na jednom byte tiez blizsie k nejakej babe.
@goldfish dakujem za podporu..som aj rada ze sa to ukoncilo..sice je to uz rok aj pol..ale neni den kedy si na neho nespomeniem..potom ako sa to dozvedel ze som ho podviedla tak ma strasne obmedzoval..normalne som raz nemohla ist ani s kamaratkou na caj.. vyvolavam 10x denne..
@lenkaska1 viem ze su aj take "kamaratky" ktore su schopne prebrat najlepsej kamaratke frajera..ale tato co s nim vtedy volala vy to nikdy neurobila.. neni ani taky typ ani nic..aj ked som mala malilinke pochybnosti vzdy som si to dala do kopy
no ja si myslim ze ked uz sa zacne chlap menej a menej ozyvat.. je to jasne, nezajem.. a my naco budeme cakat?
Ked som zacala citit potrebu nebyt uz s niekym tak som sa rozisla. Naco podvadzat? Nestaviam si vzdusne zamky o nesmrtelnosti vztahu ked citim ze to je zle uz teraz...
bohužiaľ áno... povedala som mu o tom a zobral to (nechápem že až tak) v pohode... potom som sa s ním rozišla a bola som s tým druhým... ten prvý mi dokonca prial všetko dobré a gratuloval mi...
jediný problém bol v tom, že skôr než som mu to povedala mi on povedal, že len vďaka mne zistil že je gay...
Ano ale tak na to som hrdý, nepoviem, žiadne bohužial lebo si to zaslúžila Samozrejme V ŽIVOTE NEPODVEDIEM NIEKOHO KOHO MILUJEM A ON MŇA MILUJE Lebo to je základ ale, keď sa z priateľky stane sviňa tak niet inej cesty
Aktuálne nieje koho podvádzať ale v minulosti za tých pár dlhšie trvajúcich vzťahoch som nikdy nič také nespravil a ani nikdy nespravím pretože som klasik a hlavne takto pred obedom
nie...asi by som to ani nedokázala môj frajer vie že rada trávim čas s chalanmi a že si s nimi dobre rozumiem a verí mi že nerobím niečo zlé...takže by som si asi nedokázala odpustiť kebyže ho sklamem kvôli hlúpym pudom...keby že zistím že ma priťahuje niekto iný respektíve že už k nemu necítim nič tak by som mu to povedala a nie ho hlúpo podviedla a to brala ako moje vysvetlenie problému...a ak niekoho naozaj úprimne lúbite tak sa ani nemusíte prekonávať pretože sa to jednoducho spraviť nedá
je to diskutabilne...ak niesom lesbicka a podviedla som svojho chlapa (opita takze som si neni ista ci sme uz boli spolu - ani jeden z nas nevie kedy sme sa dali sokopy) so zenou tak je to podvod?lebo su chlapi co by tlieskali, dalsi ziarlia/penia a ten moj si mysli ze si robim srandu a neveri mi to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ja som tiež podviedla chalana, keďže sa mi nejak menej a menej ozýval a chodila som von s iným chalanom a ten nevedel, že som vo vzťahu a on mi dal pusu a ja som sa neodtrhla... a potom sme si to este velakrat zopakovali, no behom mesiaca - dvoch sa to s oboma skoncilo, byvaly o tom doteraz nevie takze mu to neublizilo, navyse pocas nasho chodenia mal na jednom byte tiez blizsie k nejakej babe.
no ja si myslim ze ked uz sa zacne chlap menej a menej ozyvat.. je to jasne, nezajem.. a my naco budeme cakat?
(vlastne ty nie si úspešný a ani žiadaný...tak nič )
jediný problém bol v tom, že skôr než som mu to povedala mi on povedal, že len vďaka mne zistil že je gay...
menuj mi ich, nech viem, ktoré mám ísť zabiť! >
Snažím sa správať tak aby som sa za seba nemusel hanbiť.