Nie. Človek, ktorý je schopný podviesť svojho partnera (a je úplne jedno či je to na začiatku vzťahu, alebo či sa to už chýli ku koncu) je pre mňa morálne hovno.
Este nie a myslim ze by sa mi to nedalo, to by som sa radsej zabila ako niekomu takto ublizit a hoci aj vztah nefunguje to tiez nie je ospravedlnenie na neveru
Nie nepodviedol ale nechal som sa zviesť frajerkou môjho veľmi dobrého kamaráta, čo bolo na úrovni jak keby som podviedol svoju partnerku, cítil som sa hrozne..
Eh.. Nie.
Neviem, preco by som to robila ked som s najlepsim chlapcom pod slncom a som najstastnejsie dievcatko ktoremu nic nechýba. Bola by som hlupa.
Podla mna to je podle, zbabele a nechutne.
tak to si v dobrej spoločnosti, ked je to u vás úplne bežné
ach, aspoň že verím na karmu
ako už ktosi hore uviedol, človeka/ľudí ktorí dokážu partnera podviesť považujem za chudákov, a nech si myslia že som zlá, nikdy ich nebudem považovať za ľudí na normálnej úrovni
@awesomeness máš pravdu, každý je toho schopný, ale ide o to, aké má človek priority a ako je úprimný sám k sebe
to čo vravíš, že skôr o vášni alebo nejakej telesnej túžbe a neviem o čom ešte a podla mna sa to dá kontrolovať
neviem si predstaviť, že by som zahodila dlhoročný vzťah kvôli niečomu krátkodobému
a ak by som sa nebodaj do niekoho iného zamilovala, tak sa najprv rozídem s tým, čo mám a potom začnem nový vzťah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Normálne sa cítim divne.
Neviem, preco by som to robila ked som s najlepsim chlapcom pod slncom a som najstastnejsie dievcatko ktoremu nic nechýba. Bola by som hlupa.
Podla mna to je podle, zbabele a nechutne.
sexualneho tiez nie
ale bol som svedkom toho ako dievca podviedlo partnera so mnou
davajte si pozor,
ludia si casto o sebe myslia ze by to nikdy neurobili
ani nevedia ako lahko sa mozu mylit.
na to si clovek musi dat pozor, vacsinou si na to ale clovek dava pozor az ked nieco take urobi...
ach, aspoň že verím na karmu
ako už ktosi hore uviedol, človeka/ľudí ktorí dokážu partnera podviesť považujem za chudákov, a nech si myslia že som zlá, nikdy ich nebudem považovať za ľudí na normálnej úrovni
to čo vravíš, že skôr o vášni alebo nejakej telesnej túžbe a neviem o čom ešte a podla mna sa to dá kontrolovať
neviem si predstaviť, že by som zahodila dlhoročný vzťah kvôli niečomu krátkodobému
a ak by som sa nebodaj do niekoho iného zamilovala, tak sa najprv rozídem s tým, čo mám a potom začnem nový vzťah