Podla mna sa podviest ani neda..... Ak niekoho mate velmi radi proste mu to nespravite.
Ak to spravite, tak ho nemate az tak radi a zrejme je pre vas len hracka na hranie takze nemate koho podviest. Puto medzi dvoma ludmi sa neda ujednat slovnou dohodou to musi vzniknut a ak vznikne potom vas nepusti a nedovoli vam podviest
Podviedla som a nie raz,,,nie som na to hrdá, ale nikdy to nebolo bozdovodne, vždy to bolo keď to vo vzťahu neklapalo, ked opadlo zalubenie a aj priťažlivosť, potrebovala som si tým uvedomiť, či ešte niečo citim k svojmu partnerovi, sice trochu blbý sposob, ale pomohol
ja som bola tá, s ktorou svoju partnerku ten dotyčný podviedol. ale chvalabohu, stala sa len tá druhá možnosť, ak by som sa s ním vyspala, nikdy by som si to neodpustila kvôli sebe, že som nepočkala na toho pravého. ja som počkala, čiže to nakoniec dopadlo všetko ok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ak to spravite, tak ho nemate az tak radi a zrejme je pre vas len hracka na hranie takze nemate koho podviest. Puto medzi dvoma ludmi sa neda ujednat slovnou dohodou to musi vzniknut a ak vznikne potom vas nepusti a nedovoli vam podviest