Zdravím kupil som si (chcel som) iphone 4s 16gb z bazošu za 30€ (ano viem cena je veľmi podozrivá ale keďže písal že by sa chcel stretnúť tak mi pripadal ako seriozny ) prišiel mi kamen čo mám robiť v tomto pripade ? zistil som len ip adresu z emailu a
Ano. Mozes podat trestne oznamenie. Je mozne, ze uviedol falosne meno a adresu ako odosielatela, ale urcite na dobierku uviedol svoj ucet ak peniaze chce. Takze podla uctu vedia kto to bol.
@kosmiklove Samozrejme, ze riesi. Ale ako priestupok. Takze nic nevyriesia. Ale podat to moze. Zo zakona na to pravo ma a prislusnik to prijat a spisat musi.
To iste ked Ta niekto zmlati .. je to len a len priestupok. Aj ked Ta zmlati 20x. 20 priestpukov. Nic viac. A priestupok je asi to iste ako ked prejdes cez cestu mimo prechod. Maximalne Ti daju nejaku pokutu a smejes sa dalej.
ale naši raz kupil nejaku bateriu ešte hrozne dávno, neviem aka to bola suma ale tak do 1000korún a normalne sa to riešilo cez policiu dokonca ja cez sudy...
Kamosovi sa stalo to iste Taketo podozrivo lacne veci su z pravidla bud nejaky odrb alebo kradnute (cize ak ta povodny majitel nahodou nejak s pomocou policie vypatra budes ho musiet vratit a nemas peniaze ani mobil).
Ale za 30 eur sa na tom ozaj oplati akurat zasmiat
» i.investopedia.com/medium/inv/arti... $5/pet-rock.jpg
ale tak pozri, tvoj kamen sa normalne bezne predava.
skus ho teda posunut dalej nech nemas az taku stratu.
alebo ho miluj.
alebo co.
podaj na neho tresne onznamenie !!!
na mna jeden kktko podal tresne oznamenie kvoly sume 10€
zato ze tovar nebol podla jeho predstav !!
nenapisal mi do mailu nič ,zrazu ku mne prisli len policajty domov
@krasomil Co iba este znasobuje ich privitimizmus.... Lebo necgat sa takto ojebat v roku 2015, Ked kazdy druhy den su o tom diskusie ze niekoho ojebali... To chce velku davku retardacie
@diehard nebuď si taký istý... keď ťa chytia v obchode, že si niečo ukradol, napr. za 10,- €, dostaneš pokutu ako z priestupok... ak ťa v priebehu roka chytia druhý krát, ideš do väzby a pred samosudcu...
@papapa111 ako sorry, ale smejem sa veľmi... iphone za 30,- € tak ti treba, čo si čakal??
@40 suhlasim to mi vravela aj kamaratka ze jej frajer si kupoval s4, odrbali ho a nebol v tej cenovej hranici odkedy to zacinaju riesit....mas krasne ponaucenie...a kamen si nechaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
áno som škodoradostná a dôverčivá
a k veci. 30e neni trestny cin takze ake trestne oznamenie? ip isto nebola prava a meno tak isto takze
Ak niečo kupujem / predávam na Bazoši, trvám vyslovene a len na osobnom odbere
Na dobierku nikdy, nič zo Bazošu ...
Ale za 30 eur sa na tom ozaj oplati akurat zasmiat
Inak cudujem sa, ze tej osobe sa chce srat s namotavanim ludi a posielanim kamena za 30e
ale tak pozri, tvoj kamen sa normalne bezne predava.
skus ho teda posunut dalej nech nemas az taku stratu.
alebo ho miluj.
alebo co.
Ten kamen je mozno iba novy model!
no tak buď rád, že máš kameň za 30 eur. to chce každý.
na mna jeden kktko podal tresne oznamenie kvoly sume 10€
zato ze tovar nebol podla jeho predstav !!
nenapisal mi do mailu nič ,zrazu ku mne prisli len policajty domov
Email,citaj s porozumenim pls!
Zdrojový kód napriklad
Ano môžeš otvárať poštu ktorá teoreticky nepatri ešte tebe, kedže si za ňu nezaplatil! Trošku rozmýšľaj!
@papapa111 ako sorry, ale smejem sa veľmi... iphone za 30,- € tak ti treba, čo si čakal??
Nechapem tej naivite ludi....to ako kebyze niekto streli rolls royce za 50 tis....
Viem iba Gmail ,staci si pozriet hlavicka!
Všetko má svoj účel