Tak stala sa mi tento rok taka vec, ze sa spoluziak za mojim chrbtom registroval na moje meno a adresu a svoj email na 1 stavkovaciu stranku, konkretne sem:
hm, no skoda, ale nie je nieco v zakonniku o zneuziti tvojho emailu a osobnych udajov? (adresa, cislo uctu), bez tvojho vedomia alebo ked si mu nedala splnomocnenie...hladala by som na strane toho znameho, co si registroval stranku na TVOJE udaje. Teda myslim si, ze on je vinny.
Levik, Či je mozne to z jeho strany nejak zneuzit a mozem mat z toho ja problemy?
Aj ja som tam bol zaregistrovaný na bet-at-home.com a tipoval som stávkové udalosti a preto viem veľmi dobre ako to funguje.
Nemusíš sa vôbec báť, že ty s toho budeš mať nejaké problémy. Nie je to možné aby sa ťa nejako táto jeho vec týkala. Sú to iba jeho peniaze ktoré sú teraz s tvojou iniciativou fuč! On tam vložil 6000 Sk na tvoje meno a dostal ako bonus ďalšie 6000. Spolu mohol podavať za 12 000 Sk.
Takže odporúčam ti aby si tvojmu kamarátovi o tom ani nehovorila, lebo z jeho strany budeš mať obrovský problém, že si mu odfajčila 12000 Sk.
Inak keby si to urobila mne, tak by ma to riadne nasralo. Nabudúce sa informuj o možných následkoch. A odporúčam ti modliť sa aby ťa tvoj kamoš neprizabil.
@3 lenze ja som z toho mala problemy, uz len ked rodicov ratam, a nieoc taketo bez mojho vedomia je protizakonne, zvlast ked si nezelam, aby pouzival moje udaje a moju identitu...
na moje meno tam nevlozil nic, kedze som mu to vyslovne zakazala
6 levik123 , ty si z toho mohla iba ťažiť, keby on potom chcel tvoj občianský aby si mohol prevziať výhru trebars 30000 mohla by si z toho niečo dostať. Ale teraz nemáš nič iba z jeho stany obrovský problém.
@12 on by mi nedal ani fuka, neviem ako ho vobec napadlo nieco taketo, by som mu vobec nemusela dat ani ja nic, keby nieco vyhral. no ja ziadny problem nemam, som mu jasne povedala nech moje meno laskavo necha na pokoji a ten ucet sa zrusi a s ostatnymi nech si robi co chce, pre mna za mna, a povedal, ze ok, takze ak mi zas klamal, tak ma chlapec smolu...
@19 no tak tomu ver ze to tak je . To by potom kazdy robil vselijake podvody a bolo by kazdemu dobre. Podpis je ortiel smrti ...ked tam nieje nikto nic nezmoze
@20 ale aj podpis sa da bez problemov zfalsovat vselikde, napr. aj za mojho otca v robote nieco nejaky debil podpisal a riadne problemy z toho boli, nemal ako dokazat, ze to nepodpisal on...
@21 Akoze nemal ako dokazat? Ved to je najmensi problem dokazat potom by to bolo zbytocne vsetko podpisovat...neviem ako sa volaju ti co overuju pravost podpisov ,,,to nieje nic zlozite v dnesnej dobe
@22 ved to neviem ani ja, ani ako by sa to dalo vybavit, urcite by to stalo dost zbytocneho usilia, vdaka nejakemu magorovi, co robi podrazy... ale neodbocujme od temy...
Podvodne stavkovanie pod cudzim menom, ano ale podvod je to hlavne voči stávkovej spoločnosti, ktorá mu dala bonus tých 6000 Sk. Najrýchlejšie zarobené peniaze za paru sekúnd. Táto akcia už dávno skončila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Aj ja som tam bol zaregistrovaný na bet-at-home.com a tipoval som stávkové udalosti a preto viem veľmi dobre ako to funguje.
Nemusíš sa vôbec báť, že ty s toho budeš mať nejaké problémy. Nie je to možné aby sa ťa nejako táto jeho vec týkala. Sú to iba jeho peniaze ktoré sú teraz s tvojou iniciativou fuč! On tam vložil 6000 Sk na tvoje meno a dostal ako bonus ďalšie 6000. Spolu mohol podavať za 12 000 Sk.
Takže odporúčam ti aby si tvojmu kamarátovi o tom ani nehovorila, lebo z jeho strany budeš mať obrovský problém, že si mu odfajčila 12000 Sk.
na moje meno tam nevlozil nic, kedze som mu to vyslovne zakazala
@5 nema ma preco prizabit, skor ja jeho...
Odfajčila si mu 12 000 Sk. Nemá prečo?
Preboha,šak jemu snáď nebolo ukrivdené!!