nejak si nepamätám... jedine tak arašidy a vtedy som zistila, že nemôžem arašidy olúpané a ani lúpané a solené, ale len tie, ktoré si sama olúpem a len trochu
v tabore sme mali kura na smotane ci co..no a nejak sa im podarilo dat do toho pokazenu smotanu a polovicka tabora vtedy vracala kde sa dalo..ja som ani nestihol dojst k zachodu a rovno to pustil cez celu chodbu
neviem či sa to ráta ako jedlo ale raz som zjedla celú tú sladkú detskú pastu a alebo ešte jeden krát z obrovskej žemle ktorú som zjedla pred cestou autobusom .
a koľkokrát! z paradajok, egrešov, z vyprážaného karfiolu (FUJ!!!), zo studena (ešte väčšie FUJ!), z fašírky, držtičiek, a kadejakých jedál pripravených z vnútorností. všetko z toho som okúsila iba raz. už nikdy viac. ja som strašne preberavá v jedle, nemôžem za to, je mi z toho proste zle.
@sabnacke no nevravim? psychika.... ale tak zalezi co si jedla a ako to bolo spravene... ja napriklad vnutornosti lubim, dokonca aj drzky, plucka na smotane su vyborne, ked sa dobre spravia, bycie zlazy atd atd...
keď som bola malá nie raz, kvôli mlieku, ovocným koláčom alebo dákej omáčke s vajcom či kerý oný .. ale už to je v pohode, keďže sa tomu odvtedy akosi vyhýbam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
2. samozrejme, prvýkrát z jedla, keď som miešala varenú kukuricu s gumovými medvedíkmi
3. a ráta sa aj otrava jedlom? a črevná chrípka?
A raz v tábore som sa otrávila boloňskými špagetami s omáčkou.
Odvtedy som nemala nikdy ani jedno ani druhé a snáď ani nebudem mať.
Vracala som z rybacej polievky, pudingu, energetaku, z salatovej uhorky a raz z i paradajkovej omacky po zaruke (mama si nevsimla datum spotreby).
Ako mala som casto vracala od strachu a stresu. No co, otec bol magor.
ale z toho, ze by mi jedlo nechutilo/ hnusilo sa mi, tak to nikdy
@8