nemám to rada a zároveň aj mám,lebo z očí sa dá veľa vyčítať a dnes som spoznala niekoho s dvojfarebnými očami,takže bolo zaujímavé sa tej osobe pozerať do očí
Nemám rada keď ma niekto prepichuje pohľadom ako môj husky , na druhej strane ja robím presne to isté, ľúbim zazerať až kým sa ten človek musí odvrátiť. Ináč keď sa s niekým dlhšie rozprávam tak na to očný kontakt nepotrebujem.
Som rád že nie som sám čo sa musí premáhať Mysím že nám čo to vadí tak sme asi trochu hanblivý. Ja mám hlavne problém pozerať sa do očí opačnému pohlaviu Napr. keď sa mi nieaká baba páči tak si ju obzerám dovtedy kým sa na mňa nepozrie Vtedy sa robím ako by som tam ani nebol
@padres pozeram sa do oci, rada tym sokujem aj neznamych ludi, ked sa na mna pozru a ja pozriem tiez, ale stale pozeram, az dokedy neznamy neuhne pohladom ... ale niektorych ludi pohlad mi je neprijemny, takze tak
milujem pozerať sa ľuďom do očí ani neviem prečo, ale keď dakde idem, furt sa na dakoho kukám že ako reaguje na moj pohľad niektorí ľudia vedia dávať fakt xichty
Čo ja viem, podľa nálady, nerobí mi problém dívať sa do očí, ale bojím sa ,že to preženem a ľudia sa ma budú báť Ale čoho sa desím ja, je dívať sa dlho do očí mačky
Nerad pozeram ludom do oci. A hlavne kvoli tomu, ze mi to brani v rozmyslani. Ak s niekym komunikujem, potrebujem sa pozerat "do blba", pretoze vtedy dokazem normalne rozmyslat. Ale vzdy sa snazim aspon parkrat nadviazat ochy kontakt, aby to nevyzeralo tak, ze mi je debata s dotycnym neprijemna/nudna.
myslím, že je neslušné sa nepozerať pri rozhovore ľuďom do očí....( keď mi niekto uhýba pohľadom tak si myslím, že mu je rozhovor so mnou nepríjemný a tak to väčšinou rýchlo ukončím )
Do očí pozerám viac -menej stále,viacerí ma za to dissujú.
Celkovo sa vždy zapozerám každému do očí,iba si po chvíli všimnem,že mi " utiekol " pohľadom a teda že mu to asi moc príjemné nebolo. Vtedy sa začnem tváriť,že tam nie som
Mě nedělá problém se dívat do očí komukoliv,kromě příslušníků druhého kmene,z nich mám strach Nedívám se při hovoru do očí neustále,to znervozňuje,ale při pohledu druhým alespoň víš,jak to s tebou druzí myslí.Někdo takto nedovede ti lhát či poznáš posměch,sympatie či naopak nesympatii..
Z očí sa dá vyčítať totálne všetko. Nerada to robím, lebo buď viem o človeku aj to čo nechcem. Ale aj on o mne, teda ako kto, niekto má nechutne ostré oči, skôr tým čo dôverujem a mám ich rada sa dokážem pozerať. Iným nemám prečo, ale nejak sa snažím pri komunikácii a tak.
Ako komu, ale väčšinou sa pozerám do očí, vraj je to slušnosť. Niekedy sa ale rada pozerám, keď ma niekto zaujímavé oči. Okrem toho komunikácia mi potom príde viac osobnejšia a dôležitejšia. Ináč do očí sa nedá pozerať, keď to vyzerá, že niekto vám pozerá do očí, v skutočnosti sa pozerá na ten medzi priestor medzi obočím, preto sa pozerám buď len do jedného alebo striedavo lave-prave
Vôbec mi to nie je nepríjemné, veď je to základ rozhovoru, vtedy dávam tomu človeku znak, že ho naozaj počúvam a zaujíma ma, čo mi rozpráva. Ale niekedy sa rýchlo pozriem aj inam :p
osobne dokazem ale vacsinou s tym maju problem kedze moj pohlad proste nevydrzia , osobne neznasam ked sa na mna niekto pozera hlavne do oci pri rozhovore , a pozerat sa do ich oci nepotrebujem alebo sa tomu vyhybam...
Povedal by som, že sa ľudom pozerám do očí vždy, keď je to adekvátne situácií. Proste keď chce odo mňa pero tak pri podávaní toho pera nebudem robiť zo seba jastraba. Ale keď chcem aby ma niekto bral vážne, napríklad učiteľ, tak sa mu pozerám do očí neustále, aj keď ešte stále som trochu neistý ale to príde časom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Nevadi mi to iba s ludmi ktorych mam rad.
ale vacsinou to nedokážem a vždy uhnem hanbím sa
mám to rada
ale ľudia to pri mne nerobia
teda chlapci
a @7
iným hej asi to záleží od toho či mi je človek sympaticky
Ale hej, očný kontakt pri konverzácii nesmie chýbať.
a zas keď mi niekto niečo rozpráva tak často sa tvárim iba že počúvam a myšlienkami som kdesi v tramtárií
Celkovo sa vždy zapozerám každému do očí,iba si po chvíli všimnem,že mi " utiekol " pohľadom a teda že mu to asi moc príjemné nebolo. Vtedy sa začnem tváriť,že tam nie som
a ano, mám predsudky