ja som posielala z talianska portugalsku, z francuzska spanielsku, z holandska anglicku a podobne, lebo som to nikdy nestihla odoslat pred odchodom z tej krajiny
nie, nedojde. znamka je poplatok konkretnej poste za odoslanie. tak ako ti slovenska posta neodosle list s ceskou znakou, tak ti pravdepodobne neodosle francuzska posta pohladnicu s anglickou znamkou, bohuzial.
pohladnice posielam, ale len blizskej rodine zo zahranicia ked som v nejakej zaujimavej destinacii.
Neviem ale mne to príde nepravdepodobné... napr. v anglicku keď chceš odoslať pohladnicu, tak si musíš kúpiť známku od Royal Mail ktorý ti potom zapezpečí dopravu toho listu.. tou známkou platíš za odoslanie toho listu. A ak si už v nejakej inej krajine, tak v tej krajine si musíš kúpiť známku príslušnej poštovej spoločnosti ktorá zabezpečuje odosielanie tvojho listu.. Ale nemôžeš zaplatiť anglickej pošte a potom využiť francúzsku, to nedáva logiku Jedine môžeš dúfať že ten list sa stratí medzi ostatnými a ak budeš mať štastie, tak sa ti podarí ho ilegálne poslať aj bez zadováženia si príslušnej známky.. Ale to je na hranici legálnosti a riskuješ že list nepríde tam kam ho chceš odoslať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
ja som posielala z talianska portugalsku, z francuzska spanielsku, z holandska anglicku a podobne, lebo som to nikdy nestihla odoslat pred odchodom z tej krajiny
pohladnice posielam, ale len blizskej rodine zo zahranicia ked som v nejakej zaujimavej destinacii.