No co chytil vas norovirus tiez ? boli problemy uz cez ? a myslite ze sa to prehana teraz s kydanim na vodu atd.... ja som mala cosi ale ci to zaradit k Pohode , neviem ,
„Vypil som asi pol litra teplej hrušky z plastu, dal som nejaké špeky a bol som na sračky“, uviedol Tomáš z Rožňavy.
„Z ceny za cigánsku mi bolo na grcanie, napriek tomu bol festival na posratie dobrý“ dodal Juraj z Chmelnice.
Hromadná nákaza podnietila množstvo špekulácii. Objavil sa názor, že je to po zákaze predaja Vifonu a prísľube Rytmusovho autobiografického filmu, ďalšia pomsta Svätej Stolice za odmietavú reakciu časti slovenských veriacich na odvolanie arcibiskupa Bezáka. Iní za tým vidia trest za pobyt Vila Rozborila na trenčianskom letisku.
Zo spirituálnych vysvetlení má podľa nášho názoru k pravde najbližšie teória, že Najvyšší len vyslyšal niekoľkoročné motlitby návštevníkov kempu, ktorí po nociach prosebne volali “Hovno!”
Kauza vrhá festival nezaslúžene do nepríjemného svetla. Je pravdepodobné, že išlo o obyčajnú virózu. Zažívacie problémy majú totiž aj ľudia, ktorí na Pohode neboli.
Organizátori napriek tomu reagujú promptne. Budúci rok sa môžme tešiť na antivírusový ESET stage a Bažant kinematograf uvedie populárny snímok Toi Toi Story 5 – Príbeh sračiek.
2 ludia oc boli somnou vraclai uz tam ja kedosm prisal odmov mna zas chytila hnačka a podlamna to zakyravju kristA! a tam som pomaly ani na zachody nechodila ako vazne vsetko som vypotila a nejedla som nic..
také extrémne teplo a minimálna hygiena je raj na šírenie takých vírusov... a nemusí sa to týkať priamo jednotlivca, ktorý aj tvrdí, že sa umýval a jedol a pil "správne veci", stačí, že si podá ruku s niekým, kto bol "pred chvíľou na hajzli".
ja som v pohode... až na tú dnešnú 38ku ale s črevkami problém nemám
No mňa noro tiež chytil, ešte v nedeľu nad ránom, takže nedeľné ráno som úplne trpela pri stane, keďže som msela čakať na bus, ktorý mi išiel o 10.
A chytilo ma to se vším všudy Dokonca som popri zvýšenej teplote mala mierne halucinácie.
A príde mi celkom prirodzené, že chorý trpiaci čovek hľadá možnú príčinu všade.
Hygiena z mojej strany bola poriadna. Takže ľudia, čo tu budú kydať hygienu jednotlivcov, radšej mlčte. Alebo si na wiki prečítajte článok o norovi (familiárne) a potom hovorte.
@zajkousko radšej sa k tomu nevyjadruj, keď o tom nič nevieš, ok?
No ja neviem. Ja som pila pekne vodu z cisterien, pekne si umývala zuby v úžitkovej vode, ale videla som ľudí čo si z nej kvalitne načapovali a ešte tam hodili šumivé céčko Čo sa týka záchodov, podľa mňa to bolo v pohode...na taký piaty pokus som vždy otvorila použiteľné...
Len pokiaľ ľudia pili teplý alkehol a smažili sa v sauničke pri stagei bez klobúka, ja sa vôbec nedivím že sa všetci zgrcali ...
@demoniqangel veru tak, zas si mozuza to sami, (bez ironie) teple zbrndy a neumyte ruky a kadeco, to prislo a ja aj na 2-az 3 pokus som nasla v poho , je tak
@tikalok počul som, že tie lístky čo tak lacno predávali, že niektoré z nich boli falošné... teda neviem či to je pravda ale podla mna to je celkom pravdepodobné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
„Z ceny za cigánsku mi bolo na grcanie, napriek tomu bol festival na posratie dobrý“ dodal Juraj z Chmelnice.
Hromadná nákaza podnietila množstvo špekulácii. Objavil sa názor, že je to po zákaze predaja Vifonu a prísľube Rytmusovho autobiografického filmu, ďalšia pomsta Svätej Stolice za odmietavú reakciu časti slovenských veriacich na odvolanie arcibiskupa Bezáka. Iní za tým vidia trest za pobyt Vila Rozborila na trenčianskom letisku.
Zo spirituálnych vysvetlení má podľa nášho názoru k pravde najbližšie teória, že Najvyšší len vyslyšal niekoľkoročné motlitby návštevníkov kempu, ktorí po nociach prosebne volali “Hovno!”
Kauza vrhá festival nezaslúžene do nepríjemného svetla. Je pravdepodobné, že išlo o obyčajnú virózu. Zažívacie problémy majú totiž aj ľudia, ktorí na Pohode neboli.
Organizátori napriek tomu reagujú promptne. Budúci rok sa môžme tešiť na antivírusový ESET stage a Bažant kinematograf uvedie populárny snímok Toi Toi Story 5 – Príbeh sračiek.
Správu v prípade veľkej potreby aktualizujeme
ináč @4
nabudúce by mali každého pri príchode poprášiť DDT..:/:/:/........filip
ja som v pohode... až na tú dnešnú 38ku ale s črevkami problém nemám
ale inak tento rocnik sa na pohodu ozyvaju najkritickejsie hlasy a myslim, ze je to dobre. michal to uz fakt prehanal
A chytilo ma to se vším všudy Dokonca som popri zvýšenej teplote mala mierne halucinácie.
A príde mi celkom prirodzené, že chorý trpiaci čovek hľadá možnú príčinu všade.
Hygiena z mojej strany bola poriadna. Takže ľudia, čo tu budú kydať hygienu jednotlivcov, radšej mlčte. Alebo si na wiki prečítajte článok o norovi (familiárne) a potom hovorte.
@zajkousko radšej sa k tomu nevyjadruj, keď o tom nič nevieš, ok?
udaj za to kaščáka, to je teraz in
to bola určite nejaká predzvesť!
dúfam, že ten, čo dostal môj lístok za 75 eur, bol šťastný....
Len pokiaľ ľudia pili teplý alkehol a smažili sa v sauničke pri stagei bez klobúka, ja sa vôbec nedivím že sa všetci zgrcali ...
ok, ok ......filip