@tasha5 idem, hudbu som si nestudovala, netesim sa ( radsej, aby sa nieco neposralo... a asi sa aj tak poserie) idem ako dobrovolnik, tak nebudem stale behat po kapelach
@alysia noo dobrvolnik by mal byt na konceetoch tusim, a dobre robis ze sa netesis pozname ale nebud taka skepticka@leilla@madnesska@thomas 000 som tusila ze to bude KOOKS, nejak mi hned napadli , a vsak je to co povedat , a @leilla a taky klasicky setlist ako vacsina cche vidiet tento rok, tie oapakujuce sa mena , @synkedocha no super , tak ten najstasrsi artsist a ty si taky fanusik pekne, garatlujem ze sa splnil,
lepšie ako byť dobrovoľníkom je ísť čapovať do nápojového centra... minulý rok som bola a bolo to v pohode hlavne niesi na tom teple a nemali sme až také návaly, že by sa to nedalo stíhať. Tento rok som si však kôli tomu lajnapu nemohla dovoliť ísť pracovať
@adsy nuuz tak toto treba pol roka min. pred riesit a ked nie tak mesiac dva a niekoho najdes na nete abo tak .. noo toto ze kazdy kdesi a ked nie na Pohodu tak nemaju teda zaujem ani, o to horsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale keby že hej, tak sa teším na Asteroids Galaxy Tour, PPE, Yanna Tiersena,... a proste, keby som išla, tešila by som sa.
nečudujem sa
potom z mojich obľúbených ešte Kasabian, Two Door Cinema Club, The Asteroids Galaxy Tour, Movits!, Aloe Blacc, Kirschner, Emiliana Torrini;
a z takých, čo som nepoznala, ale fakt že zaujali... Warpaint (!!!), Bat for Lashes (!!!!), Čoko Voko (!!! , Dry the River. Little Roy, Chew Lips...
potom ešte nejaké divadlo, filmík, diskusia, a som spoko len tá jóga o 7:00.... och... to ma zabije
a potom bat for lashes, emiliana a aloe black, ktorého som si všimla až včera
už len dúfať, že sa mi podarí dostaviť
a mnoho dalsich jááj este sa tesim velmo na Chew Lips ale to som objavila mozno tak pred tyzdnom
jalen dufma ze nebude az taketo teplo lebo ja to nevydrzim!
tak mám tam ešte pár takých drobností... len puf a muf v kinematografe sa mi furt s niečím kryje...
Som skeptik, lepsie ako byt nechutny ruzovy optimista ako niektory... aspon neverim na jebnute rozpravky o pravej laske a princovi na bielom konovi