ešte movits! boli úplne perfektní a nesklamali ma moji ňuňuňuuuu (the kooks, kasabian, tdcc, asteroids, ppe, čokovoko, emilianka), veľmi sa mi páčilo aj stealing sheep, zapaska a bat for lashes (len ten debilný posun časový to posral...) dosť ma unudilo dry the river a totálne sa mi nepáčila kirschner&afterphurikane, nejako to bolo celkom mimo toho, čo som čakala...
btw myslela som si, že túto diskusiu založí @tasha5 ale asi si ju predbehol
@leilla movits , hned si mi napadla ked som si spomenula na nich a ze idem tam , vsak mne to obcas znie v hlave ta ich makaroncina @tasha5 spala tak preto
no ja jak som bola skapatá, rozbitá, všetko ma bolelo (šak jako vek už mám pokročilý , tak na nich som proste musela skákať jak blázon a zjavne som nebola jediná, podľa mňa vtedy v nayku celkom hrozila ďalšia katastrofa, čo tam tí ľudia robili...
ja ani neviem, som tam neostala do konca... už pôjdem asi len na jej "obyčajný" koncert... ten, čo mala na poho asi 2 (3?) roky dozadu bol neskutočný...
@leilla aj ja ai tak na zaciatku skapatia, ale dalo sa nejak to ustat no musela jasne, ked tu niekedy budu tak to mozno aj cele uvidim , dajme tomu len ked dali o nieco pomalsie ma to az tak nehybalo samo , tie energicke boli vončo
@13 mali ich manažéri na beánii rok (2? mne tie chronologické údaje veľmi v hlave nevydržia) dozadu... takže podľa mňa sa určite ešte niekedy na svk objavia
@15 jj presne tam sme vtedy išli náhodou okolo, sme si tam sadli, že čo bude, a bol to fakt krásny koncert
Mňa prekvapili Susanne Blech, resp. som o nich predtým nepočula a nikdy by som nepovedala že by sa mi také niečo páčilo, ale fakt super sú už mám stiahnuté
Samozrejme kúzelníka Talostana treba spomenúť, ten bol ako vždy úžasný
A Chase and Status.. uplne najviac, aj keď nedá sa povedať že by ma to prekvapilo, lebo som videla pár live koncertov a vedela som, že spravia úplný bordel To bol asi najlepší koncert v mojom živote, úplne vpredu presne v strede a TRIEZVA! a beztak to bolo super.
(ale inak už nikdy nepôjdem dobrovolníčiť, síce som sa len povaľovala, ale strašne veľa som toho nestihla..)
takze tiez prvykrat na pohode a napriek tym mensim chybam no chybam ako nespanok vobec 3 sni nezranie tiez 3 dni.. ale vsetko co som chela vidiet som videla a bol to premna neskutocny zazitok booze uz sa tesim na dalsi rok uplne super ludia su tam ! ..
paiclo smai najviac The kooks Two door cinema club, Kitty daisy and Lewis too uplne najviac su uzasní...a ked som bola z totalne unavena tak ma uplne roztancovali Chase and Status a Dj die and Jenna G
a este neskutocne sami pacili taky nemci neviem nazov ale fakt kks to som necakl ze sami zapci nemecka skupina lebo nemčina sami tak nepaci ale toto bolo fakt skvele.. tato pohoda neni moja prva ani posledna! aj napriek grcačkam a hnačkam a burke ked som myslela ze uz zomriem ze je moj koniec ! noaco doniesla osmsi nieco domov!
@alpynus nohej ja som si priala vkuse cosom prisla do stanu aby som zaspalaa a nmna sral kasabian lebo to hucalo a iradne basy to malo az zaclao niekde prinas auto hukat nervy totalne a este vescie na tie ozrate svine ! ranne! joj zletoje vtom stane podlamna cele lebo sa nevyspis a poobede ani tam nemozes byt lebo jetam ako v saune..
@h8u a co si robila takeho lebo napriklad pri tom klaviri sedenie nemali az take narocne.. a tiez tie vody by mi nevadili podavt ludom pri stagoch.. ale zbierat odpadky to nieeee... jj jeto ona.. dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
absolútny hudobný orgazmus.
bodka.
btw myslela som si, že túto diskusiu založí @tasha5 ale asi si ju predbehol
no ja jak som bola skapatá, rozbitá, všetko ma bolelo (šak jako vek už mám pokročilý , tak na nich som proste musela skákať jak blázon a zjavne som nebola jediná, podľa mňa vtedy v nayku celkom hrozila ďalšia katastrofa, čo tam tí ľudia robili...
ja ani neviem, som tam neostala do konca... už pôjdem asi len na jej "obyčajný" koncert... ten, čo mala na poho asi 2 (3?) roky dozadu bol neskutočný...
@13 mali ich manažéri na beánii rok (2? mne tie chronologické údaje veľmi v hlave nevydržia) dozadu... takže podľa mňa sa určite ešte niekedy na svk objavia
@15 jj presne tam sme vtedy išli náhodou okolo, sme si tam sadli, že čo bude, a bol to fakt krásny koncert
Samozrejme kúzelníka Talostana treba spomenúť, ten bol ako vždy úžasný
A Chase and Status.. uplne najviac, aj keď nedá sa povedať že by ma to prekvapilo, lebo som videla pár live koncertov a vedela som, že spravia úplný bordel To bol asi najlepší koncert v mojom živote, úplne vpredu presne v strede a TRIEZVA! a beztak to bolo super.
(ale inak už nikdy nepôjdem dobrovolníčiť, síce som sa len povaľovala, ale strašne veľa som toho nestihla..)
paiclo smai najviac The kooks Two door cinema club, Kitty daisy and Lewis too uplne najviac su uzasní...a ked som bola z totalne unavena tak ma uplne roztancovali Chase and Status a Dj die and Jenna G
a este neskutocne sami pacili taky nemci neviem nazov ale fakt kks to som necakl ze sami zapci nemecka skupina lebo nemčina sami tak nepaci ale toto bolo fakt skvele.. tato pohoda neni moja prva ani posledna! aj napriek grcačkam a hnačkam a burke ked som myslela ze uz zomriem ze je moj koniec ! noaco doniesla osmsi nieco domov!