tiez si myslim ze na pohodu nič zvláštne netreba ale možno niekto niečo vymyslí. ja to dnes tiež zapichnem v praci skôr a utekám do trenčína večer sa sice vraciam späť no možno zajtra ráno ale to len na otočku.
ako kazdy rok sa zastavim v tescu na rozsiahlom nakupe ktory pokryje vsetky moje chute aby som na pohode minul len na pivo a na nahodne stretnutia s pozivatinami....
idem ale az zajtra rano cestujem do Trencina dnes sa tam aj tak nic nedeje
a beriem si seba, mojho skveleho partaka.... a nieco zvlastne? Moj novy stan, ktory si tam vyskusam, a otestujem ho ci je schopny zvladnut trojtyzdnovy stanovy trip A fotak!.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
jaj.. na pohode ma nenajdete ale v pohode som upl.ne
ako kazdy rok sa zastavim v tescu na rozsiahlom nakupe ktory pokryje vsetky moje chute aby som na pohode minul len na pivo a na nahodne stretnutia s pozivatinami....
a ked ma stretnete, uz asi nebudem v pohode
a beriem si seba, mojho skveleho partaka.... a nieco zvlastne? Moj novy stan, ktory si tam vyskusam, a otestujem ho ci je schopny zvladnut trojtyzdnovy stanovy trip A fotak!.