Čafte, mi napadlo, kto bol minulý rok na Pohode, kto vás bavil, z koho bol dobrý dojem , a pamätáte si koncerty dobre ci len matne popripade iba tie dojmy? , Počúvala som live záznam Beirut napr. a takmer nič si nepamtam, stava sa vam tiez toto , ( a n
To ja si teda pamätám dosť detailov, podaktorí sa až čudujú ... vrcholom boli pre mňa Pulp, pekné intro bolo, aj keď gram. chyby v tých laserových odkazoch... ale chápem, že slovenčina nie je pre hocikoho ^^
V skratke, bavila som sa na dosť koncertoch, môžem povedať, že všetky boli skvelé, keďže iba skvelé som si vyberala ^^
K tomu milé spomienky, ako spievanie a tance v kempe
@indiena no to sa maas, ja si fakt mimo koncertov pamatam ine veci na pulp som bola chvilu prekryvali sa :/ .. nevadi . Tiez som sa bavila ale co chcem si nepamatam tak moc
@tasha5 niektoré koncerty si ani ja celkom nepamätám, hlavne také, kde sa človek cíti ako hocikde inde, len nie na Zemi (príklad - Crystal Castles z 2010)... "výpadky" pamäte mi teda spôsobuje najmä O2 stan
ako @gebrica hovorí...Beirut boli super, nepamätám si síce všetky pesničky ako šli za sebou alebo tak, ale pamätám si na ten pocit, atmosféru...no a klavír v interaktívnej zóne Ten chlapec, čo vedel zahrať asi všetky pesnička od Lasicu a Satinského bol parádny..taký skromňák..ak tu niekde je, tak ho zdravím
@antifunebracka noo to si na dobru,,partiu,, natrafil pekne. @ppfx .. aj ja na nich som bola zvedava tiez, a Mobyho si pamatam veru dost , ja som sa tesila na tu bonusovu poslednu @drusilladayerova. tak to hej, aj ja len pocit a tak clekovo ale pesnicky nie ale mam cely ten zaznam tak keby chces ti poviem kde , aa pri klaviri som nebola ale to bol isto zazitok , ked to vie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
V skratke, bavila som sa na dosť koncertoch, môžem povedať, že všetky boli skvelé, keďže iba skvelé som si vyberala ^^
K tomu milé spomienky, ako spievanie a tance v kempe
ale hej, pulp boli fasa... oni vzdy su