otázka číslo jedna: máte v pláne umrieť na nespravodlivosť? máte nervy z ocele? dokážete osem hodín nonstp stáť? a čo tak vysokofrekvenčné vrieskanie nespokojných dôchodcov, ktorí sa rozhorčujú nad tým, že ten keksík stojí v skutočnosti o cent viac ako majú na ceduľke? nieee, fak, nájdi si niečo iné a nepodporuj tieto spoločnosti. peklo na zemi.
Prišla som, vypísala zmlúvy....dostala oblečenie... a ani to nebol pohovor, lebo tam robí sesternica a vtedy prijímali viacerých brigádnikov. A potom bolo len nejaké zaučovanie so všetkými novými brigádnikmi, inak nič hrozné.
a vlastne sa divím že obchodov ako kaufland vôbec robia nejaký pohovor, a neviem si vôbec predstaviť z čoho by pozostával... viete rátať? nie? viete aspoň používať kalkulačku? viete rozprávať? telefonovať?
Takto neni to nic strasne ako ja som robil tiez pohovor to bolo na normalnu poziciu a ako oni tam hladaju otrokov ktory budu poslusne makat za nic nechavaju si tam len takych ktori su odkazani na robotu lebo maju dlhy alebo nemaju ine vychodisko a vedia ze taky nebudu v nicom oponovat mne stacilo robit veduceho v jednom retazci a ked som videl ten system a pristup nadriadenych sa mi to tak znechutilo som si povedal nebudem sa ponizovat a robit s takymi ludmi
@patris431 kde si pracovala kde chodis do skoly..preco chces u nas robit kolko si myslis ze zarobis,vies aka je tu praca.klasicke otazky..cvic si s kamoskou alebo si to napis na papier..vsetko najdes na google..vyskusaj.vazne ti to pomoze..a hlavne bud sama sebou.je totiz vidno ked niesi..a to vzdy a vsade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a vlastne sa divím že obchodov ako kaufland vôbec robia nejaký pohovor, a neviem si vôbec predstaviť z čoho by pozostával... viete rátať? nie? viete aspoň používať kalkulačku? viete rozprávať? telefonovať?