Ahojte, pozvali na ma na pohovor do McDonald’s a KFC. Viete mi niekto povedať ako to bude cca prebiehať? Hlavne či sa pýtajú otázky typu 5 najlepších vlastností, ktoré vás charakterizujú; vaše negatíva, ktoré chcete napraviť a pod....
ja ked som bol tak sa ma pytali : skadial som, kedze by som dochadzal tak sa dost pytali ako to mam daleko a etc., a potom aj otazky typu : ake mam zle charakteristiky, v com som dobry a tak
Mňa nezobrali do McDonaldu Ale preto, že som bol uprimný a vyjadril svoj názor. Lebo mi slečna povedala ak hľadam robotu kde chcem dobre zarobiť tak McDonald to nie je ale to bolo pred 4 rokmi
mna sa v mcdonalde pytali iba ako daleko byvam, ci mam auto a ci potrebujem byt. dali mi vyplnit dotaznik s osobnymi udajmi a vraj ked si vybavim zdravotny preukaz, mozem nastupit. ale to nebolo na slovensku, neviem ci je postup vsade rovnaky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov