Zdravím ľudia, chcel by som sa dostať na konzervatórium (KONJA v Košiciach) a netuším čo je pohybová etuda :/ . Neviem čo tam odo mňa chcú. Viete mi nielto poradiť? Najlepšie niekto, kto už je alebo teraz niekedy bol na konzervatóriu. Ďakujem
No vidis, aka paradana selekcia nevhodnych kandidatov.
Akoze, to, ze nevies, co je pohybova etuda je dost zle, ked sa hlasis na umelecku, ale to, ze nevies pouzit google, tak to je uz uplne v pici.
@riddler Ano je to odbor HDU, ale neviem, či mi tam dajú nejakú tému, alebo už ju mám mať pripravenú. Lebo v kritériách sa uvádza, že na talentovkách bude improvizácia aj pohybová etuda.
@staphylococcus veď ano. Už som si to čítal dávnejšie, ale nezdá sa mi, že tam je všetko, čo som chcel vedieť. A tak som sa opýtal znova neviem čo je na tom také nepochopiteľné
to, ze odmietas pochopit, ze ked vtedy na taku temu reagovalo minimum ludi ze to teraz bude rovnako. Plus su tam vsetky informacie, ktore ti sirsia verejnost moze poskytnut, neviem co akoze este viac chces. Aby sme na tu skolu zavolali a spytali sa na aku temu to budes hrat alebo co?!
Proste znázorníš niečo čo ti povedia, musíš sa vcítiť do tej osoby/veci a tak..my sme na hodinách herectva museli byť aj nahnevané pouličné lampy, alebo puk a úplné somariny, musíš si ale dať na čas, nie že ti povedia urob strom a ty iba vo vzduchu nakreslíš čo od teba vyžadujú
@pupinkavec dosť blbý príklad... pretože v etude hráš v podstate sama za seba...dôležité je, aby to malo nejaký dej, zápletku a aby si tam vyjadrila čo najviac emócií- presvedčivo zahraných
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Akoze, to, ze nevies, co je pohybova etuda je dost zle, ked sa hlasis na umelecku, ale to, ze nevies pouzit google, tak to je uz uplne v pici.
prvy link na googli kurva!!! prvy!!!
boze deti ako mozte byt tak kolosalne sproste!!!