Oplatí sa ísť študovať finančnú alebo poistnú matematiku?? A čo zamestnanie? Dá sa získať práca? Lebo moje okolie ma prehovára, aby som to nešla študovať, pretože bez známostí si prácu nenájdem a potrebujem 3 roky praxe a že aj s tým bude problém... Myslí
Ak ti POTOM vyhovuje plat 1500 € + tak ano. A znamosti si najdes v skole. Co myslis od koho beru poistovne svojich analytikov? No predsa od profesorov.
Podla mna sa urcite oplati. Neviem, kto Ta krmi takymito predpokladmi, ale pokial sa nimi chces riadit, tak nestuduj, nerob, aj tak je to vsetko zbytocne
Ja to studujem a oplati sa to urcite, viem to z vlastnej skusenosti..ak vies dobre matematiku, urcite to chod studovat..este lepsie ako poistna je finacna, ale to je velmi tazke no ked to skoncis a si sikovna tak o pracu mat nudzu urcite nebudes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Akože, protekcie je na Slovensku dosť, ale také bullshity, že bez známostí si prácu nenájdeš, nepočúvaj.
Podľa mňa to perspektívu rozhodne má, ale to je len názor nezainteresovaného človeka, nevyznám sa.
tak čo sa tam učíte? je tam len samá matika?? a čo súšky?? a profáci?? sú v pohode? a intráky?
veľmi pekne dakujem za odpovede