Minimum System Requirements:
-OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (64 bit OS only)
-Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
-Memory: 6 GB RAM
-Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770
@hovnovhlave GTA IV mam a ide to na low ale tak no kupovat to teda nebudem a este ked mam intehrovanu grafiku v procaku nemozem tam pridat dalsiu graficku kartu napr nvidiu ? NTB Acer TRAVELMATE P253-M
to su minimalne, cize mozes v tej konfiguracii ratat s low FPS na nejakom HD rozliseni a teraz kukaj odporucane poziadavky:
-Processor: Eight core - Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
-Memory: 8 GB RAM
-Graphics: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850
~celkom pecka a podla mna trapit sa na nejakych 25~fps v low rozliseni, tak to radsej vymenim procak s grafikou a zahram si to poriadne, ked to pride.. aj ked hry nehravam moc
@erjedna som kupoval novy pc pred 2 rokmi koli crysis 3 za "rozumny peniaz" novy dragon age som rozbehal na medium detailoch ale obcas to docela nechutne trhne
moja i5ka je zhruba o tretinu slabsia ako hento 8jadro takze to je pohoda...ale mal som vtedy radsej kupit tych 8 giga ramky a nie 4
pri väčšine hier stačí v graf. nastaveniach vypnúť nepotrebné pičoviny , proste spraviť rozumný kompromis vo výkone a kráse.
Ja mám 5 rokov minimálne starý PC a Far cry 4 mi ide skoro na high by som povedal.
Ale keď si spomeniem na GTA4 a jeho optimalizáciu tak na 5ku budeš potrebovať kvantový PC od Azgardov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
-OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (64 bit OS only)
-Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
-Memory: 6 GB RAM
-Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770
@vachtlik tym padom si na tom notase mozes pozerat akurat screenshoty
takže odpoveď - určite nie.
a do notasu pridavat grafiku? ked sa ti to podari tak mas u mna pivo
to su minimalne, cize mozes v tej konfiguracii ratat s low FPS na nejakom HD rozliseni a teraz kukaj odporucane poziadavky:
-Processor: Eight core - Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
-Memory: 8 GB RAM
-Graphics: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850
~celkom pecka a podla mna trapit sa na nejakych 25~fps v low rozliseni, tak to radsej vymenim procak s grafikou a zahram si to poriadne, ked to pride.. aj ked hry nehravam moc
moja i5ka je zhruba o tretinu slabsia ako hento 8jadro takze to je pohoda...ale mal som vtedy radsej kupit tych 8 giga ramky a nie 4
Ja mám 5 rokov minimálne starý PC a Far cry 4 mi ide skoro na high by som povedal.
Ale keď si spomeniem na GTA4 a jeho optimalizáciu tak na 5ku budeš potrebovať kvantový PC od Azgardov.