@teny555 pozri toto, je to okopírované z FB stránky Futbal:
Ak nieste majiteľom permanentky na ligové zápasy MŠK Žilina, pripravte si na lístok Žilina - Chelsea 300 EUR...Ak má ísť na futbal rodič s dieťaťom, zaplatí dvojnásobok (600 EUR)...
Naše odporúčanie pre rodičov s deťmi: 600 EUR si rozdeľte na 400 a 200. Za 400 EUR si kúpte nový LCD televízor, na ktorom si pozrite zápas v Žiline a za zvyšných 200 EUR si môžete zaplatiť celý výlet na Stamford Bridge !
@encrypt - veď o to ide, ja som pôvodne chcela dať diskusiu, že či sa vám tie ceny zdajú normálne.... lebo oni to tak odôvodňujú, že sú to ceny hodné európskeho klubu a že aj napriek tomu budú mať vypredané, takže to asi až také drahé nie je
@mirkova no tak to som naozaj zvedava, ze ci bude vypredane.. stadion bude urcite praskat vo svikoch, tolko tam bude ludi.. mas uplnu pravdu, Kocurkovo..
pre ľudí, ktorí nemajú permanentky alebo klubové karty je to drahé. Podľa mňa to ma viacero dôvodov, prečo Žilina udala tak drahé vstupné. Prvým je určite zárobok (na spôsob Slovače), druhým, aby tam nešiel hocikto, hocijakí chuligán, čo bude chcieť len pokaziť zápas, proste toľko za lístok nedá. No a samozrejme klub dáva výhody ľudom, ktorí chodia takmer na každý zápas, majú permanentky a týmto prispievajú pravidelne do kasy klubu, čiže klub chce dať lacnejšie vstupné ľudom, čo im pravidelne chodia na zápasy a menej či viac napĺňajú kasu.
Myslím si však, že toto je až priveľmi prehnané. Keby dal tak 80-100€, tak by som to ešte bral celkom v norme, ale 300€ je prehnane moc aj na európske pomery. Keby som sa šiel kuknúť na zápas NHL do Prahy, tak ma to vyjde 3x lacnejšie, ak počítam aj cestu + niečo zjem po ceste. Na MS v hokeji, ktoré budú na Slovensku pôjdem a verím, že lístok na celý šampionát nebude stáť viac ako 300€. Lístky na MS v hokeji na Sk-u sa začnú predávať už zhruba koncom tohto mesiaca.
@tenpatic - aj ja som počítala tak do 100€ a priznám sa, tie peniaze mám a veru by som ich do milovanej Chelsea investovala - veď kedy bude mať možnosť vidieť Lamparda a Terryho na SVK?
ale ceny, ktoré si stanovili sú podľa mňa naozaj pritiahnuté za vlasy
tiež som kukala jak puk keď som to počula, mne je to síce úprimne jedno koľko to stojí, keďže idem na futbal len sčasu na čas a to len preto aby som spravila radosť chlapovi xD ale je mi ľúto verných fans, ktorí boli ukrátení o futbalovú atmosféru na štadióne a môžu si to pozrieť akurát doma :/
co sa tyka tych cien tak su uplne normalne na ligu majstrov su proste listky drahe.obcas chodim na premier league a ono je to uz tak ,ze taketo ceny su bezne. urcite je to pre slovaka sok ale treba si zvykat.
hahahaha...za to vstupne pojdem radsej na old trafford, tam si pozriem nejaky dobry zapas na naozaj kvalitnom stadione v kvalitnej atmosfere a este ma to aj vide lacnejsie..
@aguri500 nic v zlom, ale trepes. toto nie su normalne ceny na ziadnu sutaz, to su ceny tak max. na finale ligy majstrov..pre porovnanie, chelsea ma jednotne vstupne na vsetky skupinove zapasy ligy majstrov 30 eur!!! na vsetkych inych vyznamnych svetovych stadionoch sa pohybuju vstupenky od 25-50 eur. To znamena, ze zilina je proti Old Trafford, San Siro, NO Camp, Stamford Bridge atd., min sestnasobne drahsia. A na premier league taketo ceny urcite nie su bezne, ceny na premier league sa pohybuju od 25 do 50 libier nie viac, ale to su tam hold aj ine platy...A ina kvalita. Teraz pride Chelsea to ano, ale bude tiez jedinym klubom co na ihrisku bude aj nieco hrat. Za take tazke peniaze nepotrebujem vidiet jednoznacny zapas. Radsej tych 300 eur stavim na chelsea a este na tom zarobim.
@belzeboss listok je jedna vec ale zase zatial co v ziline zaplatis za pivo 1 euro na stamford bridge 10 plus este nieco zjes ale len za to zaplatis dalsich 15-20 eciek... za cestu taxikom od letiska na stadion zaplatis minimalne 300-400 eciek potom za ubytovanie v nejakom hoteli kedze ja chodim na dva dni tak to na noc vyjde na dalsich 300 eciek na hlavu.a teraz ked si to porovnam v ziline som autom hned , v hoteli holiday inn mam izbu za 99 eciek je to skoro to iste...
@tenpatic z ekonomickeho hladiska to zilina myslim spravila dobre (z fanusikovskeho vobec)
ak sa Ziline podari vypredat ten stadion co si myslim, ze podari, lebo podobne velkokluby sem tak skoro zavitat nemusia, tak na tom zarobi ovela viac nez by zarobila pri 4tinovych cenach..
kedze sanca na postup nie je velmi velka tak je pre nich lepsie zarobit na vypredanom stadione co im da takmer 4m € kazdy zapas (teda s cheslea a marseille)
je sice pravda ze je to nefer voci fanusikom a v podstate Slovači..ale ono klub nie je verejnym ale sukromnym myslim, a to je vzdy o biznise..
ps: porovnavat ceny zahranicnych velkoklubov a slovenskych sa neda..
cfc, real, barca a dalsi pravidelne vypredavaju svoje stadiony, ktorych kapacita je min 6krat vacsia..
a vypredavaju ich i na ligu.. druha vec je, ze oni su vacsinou z tych dvojic lepsim timom.. takze tazko si mozu vypytat viac nez bezne..
zilina je sice drahsia.. ale chce na tom zarobit..
pravda je taka.. nevadi mi cena vstupenky.. skor som zvedavy, ci to prinesie zlepsenie ziliny, jej mladeze a ci sa to zainvsetuje spaet.. alebo si tym len chce niekto napchat vrecka.. potom som proti..
@aguri500 tie ceny prehanas.. za 2dnovy resp 3dnovy zajazd do liverpoolu spojeny so zapasom ligy majstrov, ubytovanim v hoteli a vsetkymi presunmi a stravou zaplatis max 400€ a to je fakt maximalna cistaka.. obavam sa ze uplne v pohode to das i za cosi viac nez polovicu...
@aguri500 ano, na zapase...ja na zapase ale pivo nepijem, az po zapase by som si dal..a to si do anglicka donesiem vlastne, jedlo detto...taxik nepotrebujem, naco aj...a neverim, ze taxik stoji tolko..ubytko, to ano potrebujem, ale tiez verim, ze viem zohnat lacnejsie, nepotrebujem byvat v buckingham palace..cela ta navsteva by mi vysla do tych 300 eur a mal by som vacsi zazitok ako zo ziliny..a kedze tam bude teraz poloprazdny stadion, tak zazitok nebude mat vlastne nikto, aj keby bolo vypredane, podnikatelia atmosferu nezrobia..
@johnysheek do ziliny? nie, na Old Trafford? ak sa postasti tak buduce prazdniny som tam..teda isiel by som do ziliny, ale nie za taku horibilnu a nezmyselnu sumu, to aj na LM by som radsej isiel na Old Trafford, alebo niekde inde zo skupiny kde to mam blizko, myslim, ze Valenciu maju?
..viac nez bezne si mozu vypytat, ale len o nejake drobne s odovodnenim, ze je to prestiznejsia sutaz, eventualne nastavovat vstupne podla zapasu.. ale na tom teraz nezalezi, taktiez na tom ci ine kluby vypredavaju stadiony...ked zilina ma navstevu 3000 pri vstupnom ake ma na ligu ( ja viem, iny super), ale teraz v televizne vysielanom pri absurdnom vstupne bude aj navsteva smiesna..toto vstupne je mesacny plat pre niektorich ludi v SR, ja som zvedavy, ci sa vobec vypreda sektor hosti ( dost pochybujem), pricom v anglicku su ine platy..
..ci to prinesie zlepsenie? dobra otazka..za postup do skupinovej fazy zinkasovali pekne peniaze, niekolkonasobny rocny rozpocet..aj nadalej potrebuju zarabat, to je jasne..ale na ukor najvernejsich? lebo taketo vstupne zaplati podnikatel, nie fanusik co chodi na futbal stale aj na ligu..ten na to skratka nema..
NIE ... aj keď Cheslea milujem ale 300 € za najlacnejšíí lístok by som určite nevysolil ... toľko peňazíí som v živote ani nevidel ale veríím že Žiline nabiju zo 6:0 a tým to skončííí a mimochodom myslíím že najalcnejší lístok na MS Finále stále nejakých 280€ .... najlacnejšíí !!! .... tá suma za kt. predávajú lístky je fakt ... prehnanááá
je ubohe kolko penazi pytaju za listok...ne ze by boli radi ze dostali 7,5 mil. eur za to ze postupili do skupinovej fazy...ale oni chcu zarabat este na fanusikoch...mozu sa hanbit...toto som od ziliny necakal...
keby neboli take trapne ceny som tam ! Najlepsie na tom ze chodim na kazdy domaci zapas ziliny a kedtam hra niekto taky ako Chelsea nemozem ist... aspon vidno co pre vedenie msk znamena fanusik...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ak nieste majiteľom permanentky na ligové zápasy MŠK Žilina, pripravte si na lístok Žilina - Chelsea 300 EUR...Ak má ísť na futbal rodič s dieťaťom, zaplatí dvojnásobok (600 EUR)...
Naše odporúčanie pre rodičov s deťmi: 600 EUR si rozdeľte na 400 a 200. Za 400 EUR si kúpte nový LCD televízor, na ktorom si pozrite zápas v Žiline a za zvyšných 200 EUR si môžete zaplatiť celý výlet na Stamford Bridge !
Kocúrkovo
Myslím si však, že toto je až priveľmi prehnané. Keby dal tak 80-100€, tak by som to ešte bral celkom v norme, ale 300€ je prehnane moc aj na európske pomery. Keby som sa šiel kuknúť na zápas NHL do Prahy, tak ma to vyjde 3x lacnejšie, ak počítam aj cestu + niečo zjem po ceste. Na MS v hokeji, ktoré budú na Slovensku pôjdem a verím, že lístok na celý šampionát nebude stáť viac ako 300€. Lístky na MS v hokeji na Sk-u sa začnú predávať už zhruba koncom tohto mesiaca.
ale ceny, ktoré si stanovili sú podľa mňa naozaj pritiahnuté za vlasy
ak pôjdem teraz niekde šlapať tak si možno našetrím :´( :´( :´(
@aguri500 nic v zlom, ale trepes. toto nie su normalne ceny na ziadnu sutaz, to su ceny tak max. na finale ligy majstrov..pre porovnanie, chelsea ma jednotne vstupne na vsetky skupinove zapasy ligy majstrov 30 eur!!! na vsetkych inych vyznamnych svetovych stadionoch sa pohybuju vstupenky od 25-50 eur. To znamena, ze zilina je proti Old Trafford, San Siro, NO Camp, Stamford Bridge atd., min sestnasobne drahsia. A na premier league taketo ceny urcite nie su bezne, ceny na premier league sa pohybuju od 25 do 50 libier nie viac, ale to su tam hold aj ine platy...A ina kvalita. Teraz pride Chelsea to ano, ale bude tiez jedinym klubom co na ihrisku bude aj nieco hrat. Za take tazke peniaze nepotrebujem vidiet jednoznacny zapas. Radsej tych 300 eur stavim na chelsea a este na tom zarobim.
ak sa Ziline podari vypredat ten stadion co si myslim, ze podari, lebo podobne velkokluby sem tak skoro zavitat nemusia, tak na tom zarobi ovela viac nez by zarobila pri 4tinovych cenach..
kedze sanca na postup nie je velmi velka tak je pre nich lepsie zarobit na vypredanom stadione co im da takmer 4m € kazdy zapas (teda s cheslea a marseille)
je sice pravda ze je to nefer voci fanusikom a v podstate Slovači..ale ono klub nie je verejnym ale sukromnym myslim, a to je vzdy o biznise..
@belzeboss a na MU by si siel??
ps: porovnavat ceny zahranicnych velkoklubov a slovenskych sa neda..
cfc, real, barca a dalsi pravidelne vypredavaju svoje stadiony, ktorych kapacita je min 6krat vacsia..
a vypredavaju ich i na ligu.. druha vec je, ze oni su vacsinou z tych dvojic lepsim timom.. takze tazko si mozu vypytat viac nez bezne..
zilina je sice drahsia.. ale chce na tom zarobit..
pravda je taka.. nevadi mi cena vstupenky.. skor som zvedavy, ci to prinesie zlepsenie ziliny, jej mladeze a ci sa to zainvsetuje spaet.. alebo si tym len chce niekto napchat vrecka.. potom som proti..
@johnysheek do ziliny? nie, na Old Trafford? ak sa postasti tak buduce prazdniny som tam..teda isiel by som do ziliny, ale nie za taku horibilnu a nezmyselnu sumu, to aj na LM by som radsej isiel na Old Trafford, alebo niekde inde zo skupiny kde to mam blizko, myslim, ze Valenciu maju?
..viac nez bezne si mozu vypytat, ale len o nejake drobne s odovodnenim, ze je to prestiznejsia sutaz, eventualne nastavovat vstupne podla zapasu.. ale na tom teraz nezalezi, taktiez na tom ci ine kluby vypredavaju stadiony...ked zilina ma navstevu 3000 pri vstupnom ake ma na ligu ( ja viem, iny super), ale teraz v televizne vysielanom pri absurdnom vstupne bude aj navsteva smiesna..toto vstupne je mesacny plat pre niektorich ludi v SR, ja som zvedavy, ci sa vobec vypreda sektor hosti ( dost pochybujem), pricom v anglicku su ine platy..
..ci to prinesie zlepsenie? dobra otazka..za postup do skupinovej fazy zinkasovali pekne peniaze, niekolkonasobny rocny rozpocet..aj nadalej potrebuju zarabat, to je jasne..ale na ukor najvernejsich? lebo taketo vstupne zaplati podnikatel, nie fanusik co chodi na futbal stale aj na ligu..ten na to skratka nema..