O mesiac sú predčasné voľby a ja sa chcem spýtať, už ste si vybrali, koho pôjdete voliť? Lebo ja si neviem vybrať. Napadlo ma, čo keby tu bolo také fórum, že každý kto už má viac ako 18 rokov, že či pojde voliť a koho a prečo?
no ja by som aj chcel ist volit ako kazdym rokom asi ale po prve neviem ci mi to vide casovo a pomalicky ale isto ma to ubija..
myslim si ze za poslednych par rokov nasi drahy politici nemali sebemensiu snahu dako uputat volicov,
veci ktore prezentuju rozne strany sa nas mozno dotykaju mozno nie ale opet snaha povedat toto a toto sme vam priniesli,a toto a toto mame este v plane urobit a mozte prispiet aj vy,ci uz len tym vasim hlasom alebo aj sebou osobne pretoze kazdy clovek je dolezity..
tak to nevidim,..
na jednej strane mozno vsade citat ako je dolezite a dobre ist volit,s cim suhlasim a na druhej strane zase vidim akysi nezaujem..
Politiku som nikdy nesledoval a asi ani nikdy nebudem. Viem, ze je to dolezite, ale vzdy sa najde nejaky pako vo vlade, co to bude tahat. Co sa tyka toho koho volit... moj nazor je taky ze aj ked jeden hovori toto a druhy tamto, velke rozdiely nebudu.
ja nemám rád, keď ma vládnuť niekto kto už dlho vládol a zle vládol.a ak ma niekto zase zle vládnuť, nech to nie je tá istá osoba.takze uz vylucujem HZDS a SDKÚ.premiérom bude jeden z týchto strán alebo Fico, takze mi asi zostáva dať hlas len SMER-u.nechapem preco ho ludia nenávidia.zrejme sú spokojní s tým ako sa tu vládne.sami občania urcite nadávajú na túto vládu a teda principiálne súhlasia s Ficom, no sami si protirečia keď ho nenávidia.áno, ani on nie je dokonalý, ale koľko %ludí je spokojných so stavom peňaženiek a zivota na Slovensku?SMK nevolím lebo pre mňa Slováka nič dobré neurobia, SNS nevolím lebo každý extrém nie je zdravý a clovek, ktorý pije až príliš, zrejme nemá nárok zastupovať ma v parlamente.niet zodpovednosti uňho.KDH nevolím pretože chcú politiku vnášať do kostolov, ANO nevolím, lebo doň vstúpila žena s dobrým srdcom a zlým mozgom-veď sa pridala k človeku, ktorý si so štátnymi peniazmi robil čo chcel a tým nepriamo zapričiňoval znečistenie životného prostredia, v ktorom žijeme.Samý smog.Cím viac áut, tým menej kyslíka.Naučí sa človek dýchať výfuky?Nie.zomrie.KSS nevolím, netreba nejak extra hovoriť čo tu robili pred 1989.SF nevolím, pretože jeho predsedníćka hovorí o slušnom živote a v televízii si nasadzuje masku pretvárky.takze cistota je dolezitá.ostatné strany nestoja za reč.
Janko Slota má zastupovať naše názory? ten, ktorý sa nevie ani sám o seba postarať?ten, čo pije a je na primátorskom kresle?aké by to bolo, keby naše záujmy hájil človek ktorý nerešpektuje Maďarov?keby oni nerešpektovali nás, páčilo by sa nám to?určite nie.tak nerobme druhým to čo nechceme aby ani robili nám.posielať všetkých do jedného vreca je absolútne nemožné.oni predsa nemôžu za to, že sa narodili Maďarom.takze keby som si mal vybrať čo voliť SNS alebo nikoho, tak nevolím nikoho.nešiel by som na voľby.
Kedze ja este volit nemozem mama voli tak ako ja piskam...
JA piskam SMER =DD
---------------------------------------------
Moja predstava Koalicie by bola Fico predseda cize SMER,SNS (ale slota by mal skludnit,sice sa vzdy zasmejem ked povie to svoje ale trochu slusnosti a diplomacie by nemňvadilo...ale pre zilinu urobil vela ),dalej by mohlo byt aj HZD (Gasparovis je s tej strany a preziden je dobry) a keby tam bolo aj SLOBODNE FORUM tiez by jmi nevadilo...
Akoze nech tam neni KDH,MADARI a SDKU ina je mi ot fuk
Ked ma niekdo chut vies politicku diskusiu so mnou ja vzdy rada pokecam a vyhadam sa
V hlasovacom lístku na každú pol. stranu napíšem nejakú nadávku. Aspoň komisia nech sa pobaví. A to že môj hlas nebude započítaný mi nevadí, lebo aspoň tí nenažranci zaň nedostanú prachy.
keby ste mali aspoň nejaké argumenty,ale urážať človeka sa nepatrí.keby som vás začal urážať, neurazili by ste sa?necítili by ste sa dotknutí?tak skúste mať úctu ku každému.ja vám nenadávam že idete voliť SNS, ale ozaj chcete voliť človeka ktorý nie je dobrosrdečný, robí si čo chce?veď keď si robí čo chce, tak ako si môže vážiť ostatných ľudí?ako si môže vážiť Vaše hlasy?!ak ste múdri, tak pochopíte a pozriete sa na obsah nie na to kto to hovorí.
Smutny - ty si poriadny stupid!! uvedom sa lebo rychlo stroskotaš, snazis sa tu pisat o päť riadkou súvislich a pišeš tu len bludy. . papa somárik, v školke by si dostal za to včeličku . . .
Ak tu nechceš dostať poo piči tak radšej zmizni!!!
Tyrrit, nemas uctu k sebe samému.zdá sa ze zijes medzi somárikmi a vcelickami ked ta to napadlo.pozor aby si sa nepremenil na prvého a aby ta to druhé nebodlo do srdca.ked sa prebudíś, pochopíš.zdá sa ze som tvoj priatel ked si mieniš špiniť ruky so mnou, kedze chcem dostať po P.lenže ja ju nemám (asi ty ju máš).nedokazem zmiznúť, lebo nie som Copperfield.ak si, tak ukáž.ale kedze mi na tebe uz teraz nezálezí, tak ja sa dívať nebudem.ked budes sám a nebudes poznať pravých priatelov, napis sem.pochopis.raz urcite.píšem bludy?tak preco na ne reagujes?ja som poriadny stupid?asi si sa pozrel do zrkadla pravdy.gratulujem.inteligentní ludia ma majú radi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no ja by som aj chcel ist volit ako kazdym rokom asi ale po prve neviem ci mi to vide casovo a pomalicky ale isto ma to ubija..
myslim si ze za poslednych par rokov nasi drahy politici nemali sebemensiu snahu dako uputat volicov,
veci ktore prezentuju rozne strany sa nas mozno dotykaju mozno nie ale opet snaha povedat toto a toto sme vam priniesli,a toto a toto mame este v plane urobit a mozte prispiet aj vy,ci uz len tym vasim hlasom alebo aj sebou osobne pretoze kazdy clovek je dolezity..
tak to nevidim,..
na jednej strane mozno vsade citat ako je dolezite a dobre ist volit,s cim suhlasim a na druhej strane zase vidim akysi nezaujem..
nepriamy..
takze zatial 0 bodof a hlasov..
keby aspon ten sprosty gulas a pivo dali vrr
Okrem toho je mi to fuk, aj tak som 300 dni v roku v CR
SNS forever - jediný normál ktory vie čo chce, kukni te co dosiaho ako primátor v ZA - cJanko Slota...............super
Strany SMER-SD a najme Roba Fica....
V skole na prezivaju dokonca Ficova...
SOM dopadla ze?
ale co uz Fico ej Fico a smer je SMER--->SD
................................................
Kedze ja este volit nemozem mama voli tak ako ja piskam...
JA piskam SMER =DD
---------------------------------------------
Moja predstava Koalicie by bola Fico predseda cize SMER,SNS (ale slota by mal skludnit,sice sa vzdy zasmejem ked povie to svoje ale trochu slusnosti a diplomacie by nemňvadilo...ale pre zilinu urobil vela ),dalej by mohlo byt aj HZD (Gasparovis je s tej strany a preziden je dobry) a keby tam bolo aj SLOBODNE FORUM tiez by jmi nevadilo...
Akoze nech tam neni KDH,MADARI a SDKU ina je mi ot fuk
Ked ma niekdo chut vies politicku diskusiu so mnou ja vzdy rada pokecam a vyhadam sa
Papa
Janko Slota FOREVER !!!!!!!!!
Smutny aj jeho rodinka palte do pi.. !!!!
SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS SNS
Janko Slota Janko Slota Janko Slota Janko Slota Janko Slota Janko Slota Janko Slota Janko Slota
ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!
Smutny - strci tie tvoje keci akurat do . .
Ja sa volieb definitivne nezucastnim, pretoze budem mimo SR.
V hlasovacom lístku na každú pol. stranu napíšem nejakú nadávku. Aspoň komisia nech sa pobaví. A to že môj hlas nebude započítaný mi nevadí, lebo aspoň tí nenažranci zaň nedostanú prachy.
Ak tu nechceš dostať poo piči tak radšej zmizni!!!