Ten skurveny windows 7 update uz ma serie par mesiacov ked len tak z nicoho nic si PC zmysli ze sa vypne o 10 min, lebo nejaka opica v microsofte povedala. Ale to co to robi teraz to uz je fakt v pici. Stiahne mi aktualizaciu, instaluje aktualizaciu pred
mne to tiež robí na osmičke a keď mi tu niekto vie poradiť ako nastavím windows tak aby sa aktualizoval len vtedy keď ja chcem a nie pri každom zapínaní alebo z ničoho nič keď mi vypíše že sa aktualizuje za 15 minút a ja to nemôžem odložiť ani to zrušiť.
Mám 8.1 a dáko ma to netankuje. 4 dni dopredu to dá o sebe vedieť a ak nie som schopný za 4 dni dovoliť mu reset, tak som potom fakt lenivý a neschopný.
Well všetko sa dá vypnúť, a aby som bol užitočný tak takto...
otvorte to okno Windows Update
v ľavej časti okna v takom tom bledom páse je možnosť: Nainštalované aktualizácie
Tam je zoznam nainštalovaných aktualizácií s dátumom, číslom atď.
Dajú sa odtiaľ odinsštalovať. (ideálne si zapamätať číslo aktualizácie)
Ísť späť do ponúkaných aktualizácií a tam keď označíte aktualizáciu sa dá nastaviť, že skryť aktualizáciu..... a už je zabudnutá.
@klidopido Problem je ale v tom ze tie aktualizacie sa nenainstalovali. Su stiahnute ale nedaju sa nainstalovat a pri kazdom vypnuti PC ich instaluje. V tom zozname su len nainstalovane aktualizacie. Potom je tem historia aktualizacii kde su aj tie nenainstalovane, pise mi tam stav - neuspesne, ale tam neviem s nimi nic urobit.
Ja mam 7čku tiež a nemam problem s Update žiadny.. keď mi napíše napr že sa musi reštartovať tak dam odložiť o hodinu.. a napr väčšinou sa pri vypnuti začina update tak len zhasnem obrazovku a repkraky a necham ho sa doupdateovať a sa potom vyppne sam ...
Well napadá mi použiť len to čo písali hore. Restore point. Bon obnovy. A zvoliť dátum keď tie aktualizácie neboli ešte stiahnuté. Vymažú sa programy a aktualizácie ktoré boli nainštalované po tomto dátume. Chvíľková záležitosť. A potom z tých aktualizácií ich skryť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nikdy som nemala potrebu instalovat si updaty a zijem stastme
Well všetko sa dá vypnúť, a aby som bol užitočný tak takto...
otvorte to okno Windows Update
v ľavej časti okna v takom tom bledom páse je možnosť: Nainštalované aktualizácie
Tam je zoznam nainštalovaných aktualizácií s dátumom, číslom atď.
Dajú sa odtiaľ odinsštalovať. (ideálne si zapamätať číslo aktualizácie)
Ísť späť do ponúkaných aktualizácií a tam keď označíte aktualizáciu sa dá nastaviť, že skryť aktualizáciu..... a už je zabudnutá.
You're welcome.
Dúfam, že sa ti to podarí.