Ahojte, musim sa vam zdoverit co som vcera vyviedol...Nudil som sa a kedze s priatelkou zijeme spolu ma moj fb prihlaseny u mna na PC a bavili sme sa den predtym o byvalich kolko sme ich mali atd...A ze nikdy nepodviedla svojho ziadneho byvaleho atd...
No a ja som sa logol na jej fb len tak z nudy proste clovek ak to ma tak to spravi...a nasiel ze vyhladavala svojich byvalych ten vecer tak som for fun klikol na chat...a jeden chalan tam bol ktoreho nespomenula tak ze vsak otvorim si pozriem co to zac...no a zistil som ze chodila s jednym a spavala s druhym proste spravy typu pridi chcem ho tam atd...bolo to davno roky dozadu...ze zastupis Martina lebo na mna sere...a normalne fotka jak tipek stoji pred jej domom ze ktory to je...a potom fotka ruky doskriabane a proste take ze mohla si viac atd....ze nabuduce mne zostalo zle a musel som sa jej na to spytat...o 1 rano
Tak zdvihla na 3x lebo spala a spytal som sa ze ci mi nezabudla dakoho spomenut alebo ze ci fakt nikoho nepodivedla je to na 99% jasne ze spali spolu ale ani zaaaa svet to nepriznala...tak zacala plakat v com sa zobudila jej mama ze co sa deje...tak jej to povedala...no cista drama...isla sadnut do auta a ze zabije toho chalana atd....Bol som pred jej domom a nesla von chcel som sa o tom porozpravat nic ignor total...No a teraz najvecsia sranda ze podobnu vec mi spravila aj ona...bol som u nej cez leto s ntb a precitala si spravy s byvalkou a babami s ktorymi som si pisal este pred tym nez sme spolu chodili...no vtedy ma dobre vybila ako celkom to bolelo...chcel ma v momente vyhodit a rozist sa ze ma nechce ani vidiet...pritom som nic zle nespravil a nechcela si ani nic vysvetlit viem ze je ziarliva ked som aj s kamosmi vonku tak s nou musim volat aj 20minut ze vsetko je ok kde som a priebezne ma hovormi kontroluje...Ja som tiez ziarlivy ale je mi jedno co malakedy s kym predo mnou mne ide len o princip...a fakt terza neviem co ignoruje ma...to ze s nim spala odmieta za kazdu cenu pritom tie spravy no ehm to je tak ze je to istotka....no fakt neviem co robit teraz snad to bude vsetko ok pretoze spolu zijeme v zahranici a neviem ake nasledky to moze mat...
@phyxxo No este nijak, celu noc som nespal co mi isli myslienky...fb si v momente vymazala ale ako ju poznam to bude isto ignor na par dni a mozno rozchod? Rozmyslam ze jej prinesiem kvety a ospravedlnim sa za dramu ale ked ona to ani nepriznala co je uplny nezmysel ja som jej hovoril ze mne to je jedno ak daco mala aj je...mne ide o princip ze ak ma klamala ze nepodvadzala v predchodzich vztahov tak asi mozem byt isty ze ani mna? Ide o tu doveru...
@karlotiskot Najelpsie je na tom to ze sme sa navzajom konecne zacali uz realne lubit ten stav po roku...po zamilovanosti po opadnuti lasky a teraz ta laska ze vies ze ten druhy je pre teba...korona nam to prehlbila a ja som to takto posral sturat sa v minulosti....ale nedalo mi to sa nespytat...myslim si ze viaceri by sa zachovali rovnako
Oh prečo riešite kto s kým spal a čo robil keď ste neboli spolu....predsa ten predtým vzťah mohol byť úplne iný ..neobhajujem čo urobila ale ak na ňu jej priateľ vtedy fakt kaslal tak to je už len krok k nevere. Možno ti to nepovedala lebo vie že teba by nepodviedla.
Jeden horší z vás ako druhý... Ale spolu "dokonaly pár"... Obaja žiarlia... No podľa mňa to neskončí dobre.. Horsie ako v materskej škôlke táto žiarlivostna dráma... Ako si navzájom neveríte a musíte vedieť o sebe všetko na 100 percent... Však ten vzťah obaja udusite... Toto je fakt extrém...
@olii To obl uplne detsky vztah a so mnou ma prvy taky vazny vztah... Pokaslal som to viem ale nedalo mi to aspon sa spytat a ci mi povie pravdu...Najvecsia blbost sa hrabat do minulosti sam o tom viem a pritom jeden nudny vecer a ohen na streche...Ty zo zenskeho zastupitelstva co by som mal robit? Uz som jej napisal ze ju lubim....ze sa ospravedlnujem...a ze jej verim....neprecitala zatial...mam jej kupit kvety zazvonit a vydiskutovat si to? alebo nechat este volny cas? Ako ona bola brutal na mna nastvana ako som prisiel pri jej dom som ju zastihol ako sada do auta a lsila "zabit" toho chalana v tom ju zastavil brat a iba mi ukazala prostredny prst a isla dnu...
Aj tak nerozumiem co si obaja snorite v soc sieťach.. A este k tomu to bolo dávno v kľude sa mohla aj zmeniť.. Len keď si budete vyhadzovať a robiť drámu zo starého tak ten vzťah pochovate.. A aj tak nechápem čo riešite obaja co bolo a s kým ste boli obaja pred pred terajším vzťahom... Mali by ste riešiť svoj vzťah a nevytvárat problémy tam kde nie sú...
@clarise Ale nemyslis ze aspon to mohla priznat a bol by klud?...Ja som realne zacal verit ze nespala snim ale ked si pozriem tie spravy to sa neda tomu verit...a beriem proste clovek niekedy v adrenaline spravi blbost mne zacalo bit srdco a musel som sa jej to spytat....clovek niekedy triezvo nerozmysla a nie este ked je tento lockdown...
Napíš jej že nechceš robiť scény ani ju obviňovať že chápeš prečo to možno zatajila lebo to nieje moc vec s ktorou sa človek chce chvalit..ale že si sa tak sprval preto že máš len strach či také niečo neurobí aj tebe lebo ti na nej záleží.
V podstate ste urobili niečo zle obaja ..ty si jej zasiahol do súkromia a ona klamala takze by som si zas nešla dolamat nohy s kvetmi na tvojom mieste aj ona urobila chybu
@ado122 pozri náhodne som si zažila ze môj bývalý prehnane žiarlil čiže som mu na noc dala všetky hesla od soc sieti... A ráno bola dráma čiže toľko k soc sieťam keď už a pritom proste tie konverzácie boli ešte pred vzťahom... A staré aj.. Len proste vy chlapi ste zvedavía teraz mam sväty pokoj od neho. Nebudem ju obhajovať... A myslím ze proste aj tak nezáleží kto koľko mal a s kým bol... Prečo vlastne žiarlis na to co už dávno bolo? A vsak si ju mal k sebe zavolať a ukázať jej to... Nech ti to vysvetli.. Ale aj tak zbytočne hrotis nieco... Náhodne hľadáš čokoľvek aby si jej niečo musel dokazovat.. Ze? Aj tak moc nerozumiem tomuto ze sa kontrolujte ako v materskej škôlke.. Kde není dôvera tam aj vzťah krachne.. Toľko k tomu.. A nemyl si lásku a prehnana starostlivosť a žiarlist lebo to nejde k sebe..
@clarise Ja som neziarlil, mne islo o princip chcel som sa jej spytat preco mi o nom nepovedala...mne to je fakt suma fuk co s kym mala predomnou ale moze byt aspon uprimne a povedat mi....kedze sme sa fakt otvorene bavili o tom...Naozaj neznasam klamstva a toto je podla mna obrovske klamstvo ako mozem vediet ze ma neklame aj teraz a ze s dakym daco nemala chapes? Este len teraz ta dovera je v riti ja som jej veril ale checkol som for fun a fakt to bola nahoda ze som nieco take nasiel....
@clarise Nepojde von isto...poznam ju bude ignorovat a nechat ma vytrpiet si vsetko plus mama ju asi nepusti koli korone kedze sme sviatky stravili na terase s 1.5 metrovym odstupom v ruskach a max 1hodinu....
@ado122 vôbec neziarlite.. Obaja žiarlite a idete si po krku ako dva supy len aby ste našli hocijakú drobnosť ktorú sú môžte vyčítať... Hovoríš ako keby si nikdy nikomu neklamal co podľa mňa tiež není pravda... A áno není to drobnosť ale ako vy dvaja to mate vyriešiť medzi sebou a áno mali by ste sa ospravedlniť a začať sa spávať ako dospeli.. I keď neviem keď je ta dôvera už nalomena ci vôbec v niecom pokračovať... Ľúbiš ju vôbec? Je tam vôbec láska v tom vašom vzťahu?
Vobec si nemate navzajom co vycitat. Ty sa necit vinne, pretoze si urobil len to, co aj ona tebe v minulosti. Ale podla mna takyto vztah nikam nevedie a nez sa kazdy z vas stane sucastou funkcneho a perspektivneho vztahu (s niekym inym), mali by ste najskor dospiet.
@ado122 kámo mám pomaly 30 čo je dosť smutné. Nájdi si rozumnú rovestníčku...
Ak moc mladú nechápem čo od toho očakávaš? Keď ti vadí niekoho minulosť načo s ním niečo riešiš?
Ja som sa naučil neskákať hneď do vzťahu a nech je akokoľvek super ak mi na nej niečo vadí tak idem opatrne do toho ne jak kkt dokola jej bude niečo vyťahovať. Nemáte nič lepšie na práci ako imaginárne problémy? Minulosť nezmeníš buď sa s ňou naučíš žit alebo choď ďalej...
No dovera je fasa, ale vyklopit vsetko je vela krat na skodu, treba aj rozlisovat, ci druha strana vobec je pripravena pocut 100% pravdy a to vacsinou teda nieje. Neskodne klamstva su fajn, kazda akcia vyvolava reakciu. Vyklopit minulost moze len ten, kto ma ciste svedomie, vacsina asi svatci nebudu. A odpoved, ze ako mas vediet ci neklame aj teba ? No, asi nijako, to musis vidiet, ci je vsetko ok, alebo nieje. Nikdy nic nemas iste, ani to, ze sa zajtra zobudis, kazdy den sa ti moze pokazit vztah a takto to aj treba brat, snazit sa robit vsetko dobre a niekedy ani to nestaci, taky je zivot, zbytocne ho prezijes ustrachanim, kto ti ju kde ukradne. Treba sa snazit a vnimat pozorne reakcie, that's all
Akoze... Ja chapem, ze ta nasralo, ze ste si povedali o svojej minulosti a toto ti zamlcala, ale preco pre krista pana si cital jej spravy s byvalymi spred rokov, ako co si cakal, ze sa bavia o pocasi a hokeji??
Obaje ste drama queens
Podla mna nechaj to vychladnut, nech sa ona ozve prva, potom sa uzmierite rozumne
Ale ze preco ona Isla zabit toho typka mi uplne unika, ved nie on to vytiahol na povrch
Mňa na celej tejto absurdnosti najviac baví to, ako jej ty úplne nezmyselne vyčítaš, že podviedla svojho ex, čo s tebou, mimochodom, nemá absolútne žiaden súvis, keďže sa to stalo dávno pred vašim vzťahom.. Ale to, že ty si jej snoril v súkromí a čítal správy na Facebooku, to je podľa teba v poriadku. A to, že si mal heslo nie je ospravedlnenie ani výhovorka. Tiež viem heslo do telefónu aj do počítača môjho frajera, on vie moje, na PC sa ani jeden z nás nikdy z Facebooku neodhlasuje, takže mame úplne voľne pole, aby sme si tam mohli ňúrať, no čuduj sa svete, nikdy sme to neurobili. Tomu sa hovorí dôvera, kamaráde, ale vo vašom vzťahu je toto evidentne neznámy pojem.
@quattroformaggi Tak ja jej nevycitam, som sa jej pytal ci ho podviedla vraj nie ale spravy hovoria o 100% ze ano aj s fotkami a pritom som jej ich posielal a cez to klamala ze nie to nepochopiim a stoji si zatim cize sa so mnou rozijde pretoze som odhalil jej tajomstvo ktore bude tvrdit stale ze nie a neprizna si to radsej sa rozijde
ok, asi som jediná, kto to tu nepochopil, ale toto mi vysvetli:
tak najprv píšeš, že žijete s priateľkov spolu, potom píšeš, že ideš pred jej dom, a tam ona žije s mamou a potom na konci zase píšeš, že ste spolu v zahraničí
Podľa mňa nemáš čo mať heslo od akejkoľvek jej sociálnej siete a ona od tvojej.
Nerobí to dobrotu ako môžeš vidieť sám. Keď sa chcete o tom baviť, čo považujem za dosť vhodné, ale predtým ešte si treba vyjasniť prípadné následky a reakcie, nech už to bude čokoľvek čo sa človek dozvie. Aby tu niekto nerobil histerické scény a aby hlavne nikto neklamal.
Asi k tebe nemá až takú dôveru aby ti povedala všetko a pravdu. Čo je smutné. Ale akože nečudujem sa, aj tak baby sa riešia s xy chalanmi a sme len bohviekolkí v poradí. Niektoré si viac cenia kamarátov ako partnerov. Nad partnerom stále uvažujú ako o dočasnom(že sa proste môže niečo pokaziť).
Akože takéto emocionálne stavy ktoré ti dáva, že ťa ignoruje, alebo že chce ísť zabiť toho chalana s ktorym sa mala vyspať podla teba(čo mi nedava zmysel prečo) nedavaju logiku a sú pomerne nežiadúce vo vzťahu. Ak ti proste nevyklopí všetko (ak to teda spolu myslite vážne a máte medzi sebou dôveru) tak sa toto nikdy nevyrieši. Nemať tajnosti je základ podľa mňa. Ale tak ako pre koho no...
Vidis, mas dobre ponaucenie do buducnosti - vztah je v kazdom momente velmi lahke dodrbat, ak clovek nema respekt k tomu druhemu a robi sceny kvoli kravinam.
Rozisli sme sa. Povedala ze aj keby som mala 20tich tak mi to moze byt jedno, hlavne ze sme sa uprimne bavili o tom a mne islo o princip nie kolkych mala...A ze ma nechce uz ani vidiet a ze sa ma boji ze ako som si to mohol dovolit a ze to je uplne nieco ine ako ked ona pouzila moj device na stalking nez ze ja som sa prihlasil u seba.
@lenkaska1 Dnes bolo pokracovanie...a potom sa stalo nieco fakt neuveritelne ( : ze stale tomu neverim mam v plane v buducnosti napisat knihu...toto sa tam celkom hodi...
@lenkaska1 Aj mne, byvalu co som mal som neriesil ked chodila von s jej byvalim aj na chate boli spolu lebo som vedel ze by to nikdy nespravila aj keby mi niekto povedal ze hej by som neveril...ale proste v tomto vztahu som mal dovody preco som neveril a robil tieto veci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Čím je človek starší, tým ťažšie nájde niekoho s "čistou" minulosťou. Preto lepšie nevracať sa nazad...
Prosím, prestante používať tento kokotný výraz ako ospravedlnenie svojho pochybného konania.
Zo srandy sa s ním vyspala.
Ak moc mladú nechápem čo od toho očakávaš? Keď ti vadí niekoho minulosť načo s ním niečo riešiš?
Ja som sa naučil neskákať hneď do vzťahu a nech je akokoľvek super ak mi na nej niečo vadí tak idem opatrne do toho ne jak kkt dokola jej bude niečo vyťahovať. Nemáte nič lepšie na práci ako imaginárne problémy? Minulosť nezmeníš buď sa s ňou naučíš žit alebo choď ďalej...
Obaje ste drama queens
Podla mna nechaj to vychladnut, nech sa ona ozve prva, potom sa uzmierite rozumne
Ale ze preco ona Isla zabit toho typka mi uplne unika, ved nie on to vytiahol na povrch
tak najprv píšeš, že žijete s priateľkov spolu, potom píšeš, že ideš pred jej dom, a tam ona žije s mamou a potom na konci zase píšeš, že ste spolu v zahraničí
tak kto kde žije?
Nerobí to dobrotu ako môžeš vidieť sám. Keď sa chcete o tom baviť, čo považujem za dosť vhodné, ale predtým ešte si treba vyjasniť prípadné následky a reakcie, nech už to bude čokoľvek čo sa človek dozvie. Aby tu niekto nerobil histerické scény a aby hlavne nikto neklamal.
Asi k tebe nemá až takú dôveru aby ti povedala všetko a pravdu. Čo je smutné. Ale akože nečudujem sa, aj tak baby sa riešia s xy chalanmi a sme len bohviekolkí v poradí. Niektoré si viac cenia kamarátov ako partnerov. Nad partnerom stále uvažujú ako o dočasnom(že sa proste môže niečo pokaziť).
Akože takéto emocionálne stavy ktoré ti dáva, že ťa ignoruje, alebo že chce ísť zabiť toho chalana s ktorym sa mala vyspať podla teba(čo mi nedava zmysel prečo) nedavaju logiku a sú pomerne nežiadúce vo vzťahu. Ak ti proste nevyklopí všetko (ak to teda spolu myslite vážne a máte medzi sebou dôveru) tak sa toto nikdy nevyrieši. Nemať tajnosti je základ podľa mňa. Ale tak ako pre koho no...