Keď mi nehrá jedno slúchadlo je to chyba kábla alebo proste odišlo. Normálne by som ich vyhodil ale boli dosť drahé a mám k ním citový vzťah. Nie sú to štuple za pár euro. Nedá sa to nejako opraviť ?
Teraz už nič, ale moja rad: kúp si dvoje slúchadiel a odlož bločky. Aj drahšie slúchadlá majú krátku životnosť, takže keď sa jedny pokazia, zober ich, zober bloček a choď zreklamovať, zatiaľ môžeš používať druhé. Keď sa zase pokazia, postup zopakuj. Pripomínam, že záruka začína plynúť od zreklamovania vždy nanovo. Ja takto fičím už asi 3 roky a ušetrila som možno aj do 50 eur (závisí samozrejme aj na cene slúchadiel, moje sú z tých lacnejších)
Aj mne sa nedávno pokazili dosť drahé slúchadlá a išiel som proste reklamovať. Myslím, že mi ich opravia... neviem, ešte ich nemám. Je fajn nechať si bloček.
Raz bohužiaľ všetky prestanu hrať, hlavne po záruke.. Preto mne stačia aj také do 20, na ktoré mám aj záruku, že mi dajú nové, ak sa pokazia do dvoch rokov
Ja si tiež kupujem lacné slúchatká, väčšinou z datartu tak za 20cku ale mam jedny z číny za 2eura a fičia ako hodinky už dva roky a hudba tam hra peckovo
tou opravou by si to asi len viac pokazil. Pokukaj akcie, ja mám tieto už pomaly asi rok, možno viac: » www.alza.sk/sennheiser-cx-3... Ale za tú cenu si ich asi aj kúpim ako rezervu
Haha uz asi 3roky pouzivam vkuse ten isty model ppci philips sluchatiek za asi 12e, reklamovala som ich niekolkokrat ked prestane hrat sluchatko a nie je viditelne poskodenie kablika,v nayi to vobec neriesia a hned daju nove pokial su v zaruke
Ja si nikdy nekupujem drahé slúchadlá. Je to elektronika, ktorej sa nedá veriť mi príde. Radšej lacnejšie a keď sa pokazia, nebude mi to ľúto a tie dva roky vždy minimálne sú v pohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov