totalne ma nasralo ze na pokeci som mala nick mala som tam7albumov akoze 67 priatelov...pisala som si s mojou svokrou a ze ci by som jej nemohla pomahat ponukat pracu babam do jedneho disco baru ako casnicka do grecka okik aspon jej pomozem jak som to pos
ahoj, nejdem sa zastavat pokecu, ale ked niekto posle 100 rovnakych rpciek s textom ze ponuka pracu v grecku. hm. no ono to fakt vyzera ako spamovanie...
u nas (na BIRDZ) obcas nejaky americky spameri poslu cca 50-150 sprav s anglickou reklamou, a aj mi blokujeme takychto uzivatelov...
ale ti uzivatelia maju nula priatelov, su vacsinou prvy alebo druhy krat prihlaseny a posielaju spravy/robia fora za ucelom reklamy... nestalo sa nam, ze by nejaka uzivatelka s priatelmi, blogmi a pod zacala zrazu spamovat...
skus im zavolat do azetu, na tu ich infolinku, a vysvetlit im situaciu, a mozno ti obnovia konto, lebo oni maju naprogramovanu (mozno aj automaticke blokovanie), moznoze to nikto s pokecu neblokol, moznoze ich naprogramovany system automaticky usudil ze podla tvojho spravania a toho ze niekto sa stazoval na teba tak ta system zhodnotil, a tym ze si poslala strasne vela sprav s rovnakym textom, uzivatelom s ktorymi si si nikdy predtym nepisala a zaroven sa na teba niekto stazoval, mozno ta to tautomaticky zablokovalo.
sak skus im zavolat na infolinku ci co to maju, a vysvetli im to...
mna vzdy nasere ze jeden nemenovany admin ma na mna nervy a rad ma vyhodi..a vzdy mi chodia take blbe a uplne ine veci ze zaco ma vyhodil...ale aj tak som tam...
nechapem ze sa hneva za taku kktinu a takto to riesi kua...
Suhlas s Tomasom, spravala si sa ako spammer, vobec sa im necudujem ze ta zablokovali ...
Este doplnim. Azet zije aj zo strasneho mnozstva reklam Tj ked chces na ich stranke nieco ponukat, mala by si si zaplatit reklamu, pokial nie, nemala by si si ju robit cez rpcky... Je to proti pravidlam
ja tjez nemam rada birdz..pisali mi tam sami uchylovia...ale nasla som tam aj dobrych kamosov..ale co mna nastvalo ze ma nemal rad admin jednej miestnosti..stale ma odtial vyhadzoval a azakazoval mi vstup do miestnosti za nevhodne spravanie a ja som pritom nic nepisala ani na plochu ani rpeckami...mam na azete mail a len preto tam chodim..inak by som s ana to vykaslala...
POKEC je sranda nahodou... ked su maturity, alebo MONITOR, tak tam date link na nejaku stranku (browser hru aby sa vam zvysila korist napr. (Bitefight) a napisete ze to su vysledky...
sprawte si jeden nik a piste s tade len kamosom a napiste do profilu ze co ocakawas od zoznamky ze nemate zaujem sa zoznamowat a potom si sprawte ked stete taketo reklami uplne prazdny nik..to robi wela ludi aj men to chodi takee ponuky alebo na ploche su vzdy ze klikacka a podobne..tak a ked budes pisatns toho prazdneho niku pis to radsej na plochu ako rpečkami
Hm,az na to,ze to co spravili,bolo absolutne opravnene...Porusila si pravidla jednoducho....A to je uplne jedno ci to robis pre svoju firmu,alebo sa niekomu snazis pomoct...
Mne ked niekto napise nieco takeho typu,tiez to nahlasim ako SPAM...Lebo to SPAM je,a mna to neuveritelne otravuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
no ale stava sa blbe no...
u nas (na BIRDZ) obcas nejaky americky spameri poslu cca 50-150 sprav s anglickou reklamou, a aj mi blokujeme takychto uzivatelov...
ale ti uzivatelia maju nula priatelov, su vacsinou prvy alebo druhy krat prihlaseny a posielaju spravy/robia fora za ucelom reklamy... nestalo sa nam, ze by nejaka uzivatelka s priatelmi, blogmi a pod zacala zrazu spamovat...
skus im zavolat do azetu, na tu ich infolinku, a vysvetlit im situaciu, a mozno ti obnovia konto, lebo oni maju naprogramovanu (mozno aj automaticke blokovanie), moznoze to nikto s pokecu neblokol, moznoze ich naprogramovany system automaticky usudil ze podla tvojho spravania a toho ze niekto sa stazoval na teba tak ta system zhodnotil, a tym ze si poslala strasne vela sprav s rovnakym textom, uzivatelom s ktorymi si si nikdy predtym nepisala a zaroven sa na teba niekto stazoval, mozno ta to tautomaticky zablokovalo.
sak skus im zavolat na infolinku ci co to maju, a vysvetli im to...
mna vzdy nasere ze jeden nemenovany admin ma na mna nervy a rad ma vyhodi..a vzdy mi chodia take blbe a uplne ine veci ze zaco ma vyhodil...ale aj tak som tam...
nechapem ze sa hneva za taku kktinu a takto to riesi kua...
este ze tam mam mojich zlatych ludi
Este doplnim. Azet zije aj zo strasneho mnozstva reklam Tj ked chces na ich stranke nieco ponukat, mala by si si zaplatit reklamu, pokial nie, nemala by si si ju robit cez rpcky... Je to proti pravidlam
potom zacne zabava
sprawte si jeden nik a piste s tade len kamosom a napiste do profilu ze co ocakawas od zoznamky ze nemate zaujem sa zoznamowat a potom si sprawte ked stete taketo reklami uplne prazdny nik..to robi wela ludi aj men to chodi takee ponuky alebo na ploche su vzdy ze klikacka a podobne..tak a ked budes pisatns toho prazdneho niku pis to radsej na plochu ako rpečkami
Mne ked niekto napise nieco takeho typu,tiez to nahlasim ako SPAM...Lebo to SPAM je,a mna to neuveritelne otravuje...