No tak comu teda davate prednost ??? ... Jasnacka ze BIRDZ je najlepsi ... Ale ked si mate vybrat medzi tymito dvomi portalmi tak ktory preferujete ?? ... Ja osobne ked som bola mladsia tak som strasne letela na Pokec, ale teraz som si skor oblubila
každého baví niečo iné. Ja som na Pokec nikdy dlho nebol, ak som išiel, tak na pár dní a po pár dňoch ma to prestalo baviť, potom som sa o 3 mesiace vrátil, a znova na pár dní.
Facebook ma bavil pár týždňov vlani na jeseň, potom som tam prestal chodiť. Teraz tam pár krát za mesiac síce idem, ale skôr to beriem ako marketingový nástroj. A k životu ho nepotrebujem.
na facebooku nie som a ani sa nechystam registrovat, pokec ma nebavi, ale chodim tam kazdy den odpisat kamosom na rp, aj tak sa tam stretneme len malokedy
Facebook je riadna pitchovina nechapem ako na to mozu chodit tolko ludi ved to je totalna blbina len same komentare, stavy, trapne kvizy o nicom hry. A co je na tom najhorsie pyta si to cele meno. Radsej pokecam s neznamymi ludmi na chate sice aj pokec (alias fakebook) je uz riadne dojebany, ale obcas sa da. Najcastejsie ak tak ICQ a ked sa chcem bavit s kamosmi tak osobne.
@Pappkin môj objektívny názor?? keď už tak môj subjektívny názor...za ďalšie tebe sa ešte nerozliezli známi po celej europe...a ten kontakt ti začne chýbať....
Jasné, už som si zohnal aj SE s facebook aplikáciou Pomali už budem maniak. Ale aby som dačo dodal k téme Facebook je ovela viacstrannejšia ako pokec, na pokeci si pár dní a už je nuda.
Tak aj na pokeci je dosť ludí, ale okrem chatovania sa tam nedá nič robiť. Na facebooku trávim viac času, rýchlejšie sa rozvíja ako pokec, stačí sa pozrieť na mobilnú aplikáciu.
Ja najradsej mám rád osobny kontakt, ale v tomto svete uz coraz castejsie nemáme na to moznost. Vsetci len ponáhlame , nemáma cas porozprávat s inymi. Na to vymysleli aj pokec aj facebook. Ked más kamaráta na druhom konci sveta aj vtedy s ním mozes kontaktovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
lebo tam mam len kamaratov/kamaratky co poznam a rozhodne to nieje ako pokec
a netuzim vyhladavat niekoho pre zabitie nudy ako niektory na pokeci
Facebook ma bavil pár týždňov vlani na jeseň, potom som tam prestal chodiť. Teraz tam pár krát za mesiac síce idem, ale skôr to beriem ako marketingový nástroj. A k životu ho nepotrebujem.
stale vyskakuju aplikacie..a podobne..
a dufal som ze ako na pokeci mi nebude moct len tak barskto napisat..a daka baba co ju nemam v priateloch a ani ma nepozna ma uz otravovala...
a pokec je najhorsi server na svete...
a apropo pokec náš milovaný... už dva roky som tam poriadne nepáchol a zastavím sa tam raz za čas čeknúť mejly...
... pokec je dávno obsadený idiotmi a mŕtvy (česť výnimkam, nájdu sa tam aj normálni ľudia, ale... )
facebook nie je mozne porovnavat s pokecom..
cudne rozmyslanie mate