pred chvíľou som sa registroval na pokec. hneď som aj zistil, že prečo som tam presta už dávno chodiť "awojky! nejaky xalan na popismenkovanie? (niesom nejaká drbnutá ledva trinástka, čo si do profilu hodila šesnásť a roičia niesú doma, tak môžem byť dl
kedysi som podobnym štylom pisala ale teraz mi leze na nervy. ja pokec využivam na to ak chcem niečo po nejakom spolužiakovi alebo spolužiačke a viem že ho tam nájdem. alebo si pozeram albumy kamošov. ale na pisanie a zoznamovanie sa nie
@3 ale no ták bola to len slabá chvíľka. keď sa nudím, tak čo mám robiť?! tu je mŕtvo, na icq nikto nieje, z gitary ma už bolia prsty, hrať sa s psp sa mi nechce... najradšej by som bol niekde v bare!!
heeeh, ja som sa tam raz registrovala a potom som zabudla meno aj heslo inak som medzi rovesnikmi uplne out , lebo nepisem na pokeci,ale je mi to dost jedno
ja zasa kempujem na icq... ked odo mna nieco potrebujete,tak najspolahlivejsie na napisat na icq
lubim len s kamoskou haluzit v miesnosti sex a bárčo si piseme na plochu a minule jeden ze: ty si si pchala do muslicky piskaciu kacicku? .. no ja z toho nemozem proste
@13.....presne ja mam na azete e-mail , tak preto tam chodim,ale zasadne nezacinam s nikym komunokovat cez pokec...., ale kad sa chcem zabavit tak sem tam si chodim citat texty co su na skle, neverili by ste jak sa d ana tom nasmiat... ..ja viem, je to moja uchylka, nebite ma...pls
nejdi si normálnu miestnost kde su normalny ludia,,,,punk abo metal je pohode...sice občas tam zblúdia aj detičky..ale tak co uz..akurát ma jebe ze stale otravujú z anketami
no, pokec . . . regol som sa lebo to bolo pred dva a pol rokom (aspoň pre mňa) niečo nové a každý to mal . . . aj som si písal s niekým, keď ešte ľudia písali normálne a neriešili problémy, pri ktorých moja mozgová aktivita dostávala silné záchvaty . . . neskôr som ho využíval pre komunikáciu s kamoškou a teraz tam chodím iba s "donútenia", keď mi tam niekto niečo pošle na mail . . . alebo keď mi kamaráti povedia, že je tam niečo nové, tak pozrem, možno vyskúšam . . . ale som tam možno suma-sumárum pol hodiny . . . toď vše
ty kokso, nejak sa nám to tu rozpísalo ako písala tetahb, že nájsť si nejakú normálnu miestnosť. do miestnosti metal som šiel ako do prvej (som netušil, že ešte furt existuje), len tam je dosť málo ľudí. neviem, proste ten pokec mi prijde hrozne trápny. vyzývať ostatných, aby mi napísali, no čo ja viem...
ja tam mam jediny mail co vyuzivam... ano ja viem, ze je to dost zle, ale co uz, ale na samotny pokec nechodim nikdy, iba ked kamos nemohol mat v praci icq tak sme tam chodili pokecat
inak som na icq 24/7 a kazdy vie, ze ma tam najde a nemusim lozit na pokec, osobne dufam ze moji spoluziaci tam tiez nechodia, i ked niektori.hmmmm....ehm...
hehe na tomto sa rada aj ja pobavim..ja neznasam ked volakdo pise namiesto v-w,k-q,r-l to je take na tycku ze blee...podla mna setky babi co to pisu su take trapky jak par mojich spoluzacek co to pouzivaju ze awooj moja a tak no fuj!
som na pokeci skoro stále. Vždy ked sedím za počítačom, tak som prihlásený na pokeci, a v pozadí mi beží. Nepíšem na plochu, ani nevypisujem neznámym ( aj ked aj to sa sem-tam stane ). A vôbec nie som toho názoru, že na pokeci sa nájdu len trubky, piče, nadržanci a podobne...zato že na ploche to vidíte, ako 14 ročné stále vypisujú ? však nech vypisujú, plochu čítam minimálne. Ja som toho názoru, že na pokec dneska chodí už skoro každý ! a aj ked to mnohí zatĺkate, tak určite tam tiež chodíte. Z nudy, alebo pokecať so známymi čo ste si s nimi písali ešte dávno a stále sem-tam vymeníte RP, alebo podobne. A stretol som tam koooopec super ludí. Nehovorím že sa s nimi stretávam rad radom alebo niečo podobné, ale samozrejme že zhodou náhod stretneš kohokolvek. Asi najdlhšia doba, čo som sa s niekým z pokecu stretol bolo cca 4 roky. Som si písal so super holkou, a nepotreboval som sa s nikým stretávať, ani zamilovať sa do nej. Ona videla JEDNU moju fotku, a ja žiadnu jej. Vymenili sme si aj čísla, a podobne. Potom jedného dna ma pozdravila na námestí spoznala ma, prišla za mnou a normálne sa bavíme doteraz Pokec je predsa na niečo dobrý, a hovorte si čo chcete.
Tak ja som na pokeci vcelku často, chodím do jednej miestnosti som tam vždy asi a proste tam sme partia asi 6 možno viac nie všetkých poznám a píšeme všetci medzi sebou na ploche a je to super a RP ledva odpisujem, som tam kvôli nim, dohadujeme tam akcie a tak. A s cudzími takmer nepíšem, ale niekedy z dlhej chvíle áno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
sa rovno prihlas na stranku fanklubu tokiohotelu
ja zasa kempujem na icq... ked odo mna nieco potrebujete,tak najspolahlivejsie na napisat na icq
lubim len s kamoskou haluzit v miesnosti sex a bárčo si piseme na plochu a minule jeden ze: ty si si pchala do muslicky piskaciu kacicku? .. no ja z toho nemozem proste
inak som na icq 24/7 a kazdy vie, ze ma tam najde a nemusim lozit na pokec, osobne dufam ze moji spoluziaci tam tiez nechodia, i ked niektori.hmmmm....ehm...