instinct. chcel som predavat accounty vyexpene skrz botov, ale to nieje take lahke ako sa zdalo. tak som teda zobral jeden lvl 40 a do kazdeho gymu v okoli davam cez fake gps 3,5k cp dragonitov. a instinct preto, lebo ho nikto nema rad, cize ich jebe o to viac, ze mam vsetky gymy ja.
@notme Ten napad s fake gps napadol aj mňa. Dalo by sa na tom brutalne "zbohatnut", lenže problem je že moj mobil nemá dostatočnu verziu androidu aby to fungovalo, cize ja ked povolim "mock location" tak v hre mam "cant find gps signal" alebo dačo take... škoda velka
@hamaid ono sa to da odrbat na x sposobov, v tom nieje problem. problem je, ze to robia typci, ktori maju pristup k velkym serverom a dokazu pustit tisice botov naraz a predavat to vo velkom. tomu sa proste neda konkurovat.
@hamaid ty v skutocnosti nemusis mat ani spustenu hru na to, aby si to mohol hrat bot ti bezi na pc a po lopate povedane posiela serveru to, co server "chce" dostat. oni maju celkovo security hrozne zle spravene. ja som na svojom accounte nebol normalne lognuty az do 40ky. a ten bot vie robit vlastne uplne vsetko. no asi pred tyzdnom prestali ist, lebo novy update zmenil sposob, ktorym ti server posielal udaje o objektoch nachadzajucich sa v tvojej oblasti, a preto si boti mysleli, ze v okoli nic nieje. neviem, ci to uz zase fici, pravdu povediac som odvtedy nemal cas sa tym zaoberat. fake gps som mal len na obsadzovanie gymov, lebo to bot spravit nevedel. teda moznoze nejaky vedel, ale nenasiel som ho.
wtf wtf wtf wtf
prečo má niekto potrebu odrbávať hru, pri ktorej väčšina ľudí strávi nejaký čas chodením a vy im to takto kazíte? aká je vaša motivácia? či len dobrý pocit z jebania ľudí?
plus, načo by kto KUPOVAL účty? asi som z inej planéty, ale mohli by ste mi to vysvetliť?
fakt ma to zaujíma, žiadna časť mňa tomu nechce rozumieť. @notme@hamaid
ďakujem
@drazoal ja zase nechapem, ako niekto moze chodit po svete cumiac do smartfonu a tvariac sa, ze chyta pokemonov. ale vidis no, nikto nemoze chapat vsetko.
@kosmiklove co presne ti to povedalo? lebo oni mali taku kvazi ochranu proti botom v takej forme, ze ak si sa premiestnil z jedneho miesta na druhe prilis rychlo, dostal si softban. ale to je len na par sekund/minut. pri teleporte zo sydney do ny ma to zabanovali mozno na dve minuty
@kosmiklove skusil som aj ja a fakt to uz neslo kazdopadne fora su zive a ludia tvrdia, ze to funguje, tak asi treba podniknut nejaky rozsiahlejsi research a znova by sa to dalo dokopat do funkcneho stavu. ale uz sa mi nechce, prestalo ma to bavit
@dumbledore ok, v @19@notme vysvetľuje, že nerozumie princípu hry, takže asi máš pravdu...
ale potom už vôbec nechápem, načo s tým stráca čas.
ok, asi pre peniaze, keď to predáva.
ale kto to kupuje?
a prečo?
stále mi uniká pointa.
@notme ide o to skovat mock lockation jednym programom potom to pojde,ale ten program ide automaticky len na 4.4.2 android na 5 a 6 android sa musi manualne a to som nevedel ,saj si hide mock location store a najdes to,inak teraz brazdim vo viedni a nasiel som magmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
prečo má niekto potrebu odrbávať hru, pri ktorej väčšina ľudí strávi nejaký čas chodením a vy im to takto kazíte? aká je vaša motivácia? či len dobrý pocit z jebania ľudí?
plus, načo by kto KUPOVAL účty? asi som z inej planéty, ale mohli by ste mi to vysvetliť?
fakt ma to zaujíma, žiadna časť mňa tomu nechce rozumieť.
@notme @hamaid
ďakujem
@kosmiklove co presne ti to povedalo? lebo oni mali taku kvazi ochranu proti botom v takej forme, ze ak si sa premiestnil z jedneho miesta na druhe prilis rychlo, dostal si softban. ale to je len na par sekund/minut. pri teleporte zo sydney do ny ma to zabanovali mozno na dve minuty
ale potom už vôbec nechápem, načo s tým stráca čas.
ok, asi pre peniaze, keď to predáva.
ale kto to kupuje?
a prečo?
stále mi uniká pointa.
za našich čias sme si porovnávali pipíky, teraz je už v móde chvastanie sa kúpenými účtami v pokemon go? oka...
a prečo máš profilovku môjho budúceho manžela?
čo si zač?
(dajú sa tu meniť nicky? alebo ďalšia fičúra?)