Chodíš s priateľom/priateľkou 2 roky, milujete sa dôverujete si...
Ale zrazu sa náhodou dozviete, že vám bol/a "neverná", bola chata a celú noc spal/a s inou/iným, tulili sa, steklili, mazlili, priamo k sexu ale nedošlo.
Hm, ťažko povedať, ak to tak brala ona, ak to brala ako nejaký "sexuálny" alebo neviem nejaký hlbší prejav tak áno. Pokiaľ to bolo len priateľské, tak nie...
no 1. trafil by ma slak po 2. predstavsi co by robila ona keby si to urobil ty 3. a ked to bude manzelstvo ta co ti povie ze chcela niekoho pri sebe citit a ty si nebol po ruke? 4. ja by som sa na to vykaslala sice som dost pesimisticka kedze som od vcera volna a nie zadana
keď mala len potrebu "cítiť niekoho pri sebe", tak by som to prežil, keď by však mala potrebu "cítiť niekoho pri sebe" často a rôznych ľudí, tak by som to skončil
jednoznačne. to ako hocikedy, kedy sa tomu človeku zachce a ja tam práve nie som, skočí k niekomu do postele a začne sa k nemu túliť? prečo by mala byť nevera len o tom, či dojde k sexu, alebo nie? veď sex nie je jediný intímny prejav vo vzťahu.
ja osobne by som to nerobila kebyže mám priateľa, ale inak je to úplne normálna vec...a nebrala by som to ako neveru, kebyže mi to chalan urobil alebo keby som to urobila ja...skôr ako menšie sklamanie...a bola by z toho hádka..ok, potom by už bola ja dôvera naštrbená, ale nie až tak jak by to bolo po nevere...to by bol rovno rozchod..
prvý raz by bol čurbes a dllllhe debaty a možno aj krik, ale ak by som videl, že je to úprimne ľúto, tak by som sa cez to vedel povzniesť =D... a na druhýkrat by nebolo už nič, proste GOODBYE...
fuha ,tak nad tymto by som sa nedokazala len tak povzniest....keby ma miloval ,tak by toto neurobil ....naco by mu to bolo ?nejako sa extra tulit ,"maznat" s inou ? a podla mna uz toto je nevera ...a velmi by ma ten chlapec sklamal .......snazila by som sa mu odpustit ,ale neviem ci by som to aj skutocne dokazala....nebola som v takej situacii ,tak nemozem povedat ....ale urcite by som to za neveru povazovala
neeviem citila by som sa dosť hlúpo, neviem to ani opísať...bola by to taká potupa pre mňa..asi by som nedokázala zniesť to, že ja som nebola s ním som sa bála a verila som mu a on si celý čas užíval s druhou...a ešte horšie by bolo to, že by som sa to dozvedela o dosť neskôr..podobnú situáciu som zažila,tak viem o čom hovorím,ale s priateľom sme si to vyrozprávali, nechala som to tak, a dala mu šancu, sľuboval, že už takáto situácia nenastane, tak nechám sa prekvapiť a uvidím za čo stojí slovo chlapa :/
...............vraví sa dvakrát meraj a raz rež,...........niečo podobné sa mi stalo, prvý krát som to nechal tak, a po nejakom čase sme si to vysvetlili, mno ak to urobí ešte 1 krát, je to úplne jedno ako to berie ta druhá strana,......tak podla mna už nieje čo dalej riešiť..
ach ja som na takéte veci velmi háklivá,,, asi by ma jeblo.. neviem ako by som to riešila.. možno by som to nechala tak..a kebysa opäť také niečo stalo tak už určite nie.. ale vellmi by som bola mimo..a dávala by som si pozor.. nebola by tam už taká dôvera ako predtým.. držím ti palce...
považovala by som to za neveru, cítila by som sa hlúpo, sklamal by ma, prestala by som úplne dôverovať, ale na rozchod to ešte nieje. odpustila by som to
ano. podla mna je nevera vtedy ked sa delis s niekym o neznosti. lebo sex bez lasky existuje ale ja sa neviem napr. bozkavat s niekym ku komu nic necitim. takze je to nevera!
pre mna jasna nevera...raz ked niekoho lubim tak sa netulim k hocikomu len za to ze chcem niekoho citit pri sebe, blbost...ten clovek by stratil moju doveru a uz by to medzi nami nebolo take ako predtym...
určite... aj keď na druhí stranu alkohol robí svoje a okolnosti mohli byť všelijaké takže až tak tragicky by som to možno nebral keby sa to neopakovalo samozrejme... Ale určite by to narušilo dôveru..
veľmi by mi to ublížilo a veľmi dlho by som sa hnevala a musel by robiť všetko preto aby som mu odpustila a hlavne musel by si získať moju dôveru. Ja by som ho trestala za to čo mi urobil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Ale mazlenie (bozkávanie, šteklenie) to je pre mňa osobnejšie, intímnejšie, sú tam aj city...
Osobne by som bola z toho pravdepodobne viac sklamaná, ako keby zažije nejakú krátku jednorazovku s cudzinkou pod vplyvom alkoholu na diskoteke...
nevera. bodka. koniec
ja osobne by som to nerobila kebyže mám priateľa, ale inak je to úplne normálna vec...a nebrala by som to ako neveru, kebyže mi to chalan urobil alebo keby som to urobila ja...skôr ako menšie sklamanie...a bola by z toho hádka..ok, potom by už bola ja dôvera naštrbená, ale nie až tak jak by to bolo po nevere...to by bol rovno rozchod..
Toto je naozaj veľmi spoľahlivý krôčik k ozajstnej nevere.
no jasne, že by som z toho nebol nadšený, bolelo by to.
čiže určite to berem za neweru..lebo keby ta naozaj lubim thak by sa nemazlil s inou ... či ?? (