nemyslim to s tou romkou a majkom ale proste ak uz len niekto s niekym ma take reci cez net, je to to iste co aj keby ich mal face to face a podla mna nevera nezacina pettingom alebo sexom ale akoukolvek interakciou, aj verbalnou
Ak by mal ten človek potrebu sa s niekym AKOKOĽVEK sexuálne zbližovať, aj keď minimálne a za neveru by sa to pokladať nedalo, znamenalo by to, že je niekde chyba a asi mu nestačím, resp. ma nemá dostatočne rád alebo čo... takže vpodstate áno
podľa mňa to má niečo dočinenia s neverou, niekde som to aj čítal, niečo podobné v zmysle pozerania "P"čiek, alebo prezerania "P" časopisov, poprípade, ak ich má muž, alebo žena poschovávané hoci kde po dome
V podstate to nieje fyzická nevera, ale je to ukazovanie svojho tela niekomu inému a celý ten proces, len na diaľku... Ja by som to za neveru pokladal a myslím, že nikomu by sa nepáčilo, keby sa jeho polovička takto správala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Je to len ventilovanie nadrzanych jedincov.
V tom prípade mám veľmi bohatý sexuálny život.