par znamych tak brigadovalo... problem je nizky plat, dakomu môže vadiť robiť cez sobotu, nedeľu, večer a tak... ale hlavne manko v pokladnici - hmotna zodpovednosť... dakedy tak prišli aj o polku platu za cely mesiac
no mne tiez x spoluziacok robili, je to dost na nervy, može sa stat že zle vydas, ostane to manko, ludia nadavaju, že co ti to ide tak pomaly (aj ked napr za to nemožes) alebo sa vykricia na teba ak je ina cena v pokladni ako na cedulke pri tovare resp v letaku
alebo este kamarata vyhodili... jedna 21 rocna holka si každy den kupovala cigarety, za každym ukazala obciansky, že ma 21, už si ju pamatal, raz zabudla obciansky, on jej predal a vyrazili ho
Ja som robil v TESCU.. plat bol vtedy 72sk/hod mal som 17 čiže som nemal hmotnú zodpovednosť ale aj tak to bola najhoršia brigáda... 8 hodín vkuse sedieť na stoličke a počúvať pípanie toho prístroja je fakt na nervy.. Navyše je to práca s ľuďmi ktorá je vždy nahovno pretože bývajú často neprijemný. Najlepšie je keď ti niekto vyloží vozík s nákupom a potom zistí že má platiť 900sk a on má len 50.. treba zatvoriť pokladňu ľudia sú nervózni a ty aj 20 minút stornuješ nákup.. nechcem ťa moc odhovárať pretože dnes nieje ľahké nájsť brigádu čiže cez prázdniny sa to vydržať dá.. za vyskúšanie nič nedáš..
BOZE TO JE POMALEEE , JEZIIIIS ... no priprav sa asi na taketo hlasky (aj keby si sa isla pretrhnut rychlostou )
pokladnici, roznasaci novin a vobec vsetci takyto verejni brigadnici su najidealnejsim tercom, na ktorom si flustrovani ludia vybiju svoju agresiu.....
pokial mas ale silnu psychyku , potom je to uplne super brigada
hlavne sa nenechaj vyprovokovat ... jednym uchom dnu, druhym von nezabudaj ze ironicke poznamky od kohokolvek, od koho nezalezi tvoja vyplata su nepodstatne
brigada ako kazda ina.. asi som niekedy az privelky flegmatik, ale terba si uvedomit to, ze ty si len brigadnik, ktory berie peniaze od ludi ze to ze si beru veci.. a vsetky problemy co su, su problemom nie tvojim ale niekoho ineho.(teda pokial nechytis manko a nebudes ho platit, resp nebudes neprijemna ci nieco inak nepokasles)
ale inak mizerne platena brigada je stale jednou z tych lepsie platenych.. zvacsa prave preto ze mas tu hmot zodpovednost a ked si nic ine nevies najst, je vzdy lepsie robit nieco ako nic..
ps: problemov ktore sa vyskytnut mozu je strasne vela.. ale taktiez sa moze stat ze nebude ziadny
No, vzdy vsetko zavisi od ludi, s ktorymi mas robit Ja som to robila pred 2 rokmi a mozem povedat, ze posledne dni som tam chodila so slzami v ociach. Bolo to v Lidli, jedina vyhoda, dobre platili, ale v Lidli je to tak, ze nesedis len za pokladnou, ale rano pekne vsetko povykladas, teda zeleninu a ovocie co dojde a potom, ked si hlavny pokladnik v ten den, tak sedis cely den na zadku a ked nie, tak dobiehas, vykladas a ked ta zavola hl, pokladnik, tak bezis za pokladnu. Ludia boli dost neprijemni, hlavne ked mi neslo daco nablokovat, lebo to tam este v tej pokladni nemali nahodene, tak som musela bezat na predajnu a zhanat kod, no a ked som nahodou daco zle nahodila...no zbohom...nikdy viac...tento rok to vidim na postarku
@d170 manka sa ale nerobia tak ze nevies vydat. kasa ti to sice ukaze ale ked mas rady az na koniec predajne vsetci su nervozny a nejaky kkt ti zaplati 3euri 100kou a ty mas len 5ky a mince na vydavanie. alebo ked nemas mince len 10centovky a mas vydat 4euri. manko nieje vtedy ked si sprosta ale ked si pod tlakom rychlo rychlo. nanestastie viem o com pisem! :´(
@bunniska To samozrejme chápem, ale to súvisí s tým, že ak to chce človek robiť, musí byť dosť odolný, nenechať sa vytočiť a nesmie ho tá jednotvárna práca ubíjať a veľmi unavovať.
Lebo akonáhle sa nechá vytočiť, je nervozny z dlhých radov alebo ho tá práca ubíja a je strašne unavený, tak sa nesústredí a zle vydá.
@sandy114 čo je to za blbosť..veď nie každý musí pri nákupe cigariet alebo alkoholu dokazovať vek občianskym preukazom..len keď je dôvodné podozrenie či ako
@sandy114 tak ja na 40 nevyzerám a už dávno odo mňa predavačka pri kúpe chľastu žiadny preukaz nechcela...si predstav tie rady pri pokladni keby každého chlapa bez brady a ženu bez vrások mali kontrolovať či si tie cigarety kupujú legálne
btw chyba rodičov keď pošlú 10 ročného kupovať rum..
ludia ako u nas nieje fakt nic lepsie ... a no sak ja z toho nebudem mat nervy ak hej tak pojdem dat vypoved... sa predsa nebudem cez leto...
uz som mala taku pracu na slak trafenie robila som v cukrarni .. clovek by si povedal ze lepsia robota nemoze existovat... az na to ze majitelia boli turci..
niekedy som robila 13hodin v kuse a dostala som sa asi 2krat na zachod ... vypila som mozno tak pol litra vody a nic som nezjedla...
majitelia ma furt zjazdili ze nenaberam zmrzlinu zlava do prava
ale z prava do lava (lebo som lavak...)
plus som musela rano vylozit komplet vsetky stoly aj stolicky ktore boli kovove tak si viete predstavit tu vahu.. a vecer zase zlozit... (a to bol moj sef stokilovy pupkaty debil)
vzivote som nemala take depky.... moja sefka (sefova dcera) bola odomna mladsia... a furt sa do mna obuvali ze som nezadana... a este aj chcem ist na vysoku skolu...
tak myslim ze pokladnik bude prechadzka ruzovou zahradou oproti tomu
tak ja robim teraz v bille za pokladnu.. a vobec sa nestazujem...
ludia sa vzdy najdu aj mili ale aj kreteni... to si nenavyberas asi nikde...
manko som mala raz... 6 euro... to sa moze stat kazdemu aj po 5 rokoch sluzby... ale ked tie mince vyberas a davas trocha pozor co robis, tak sa to da...
je to sice asi trocha monotonne ale mne to vobec nevadi... obcas ma to aj bavi... aj ked je to asi divne..
zaplatene mam 80sk za hodinu, cize 2,65 eura...co je trochu viac ako priemer... v dnesnej dobe mimo BA...
chcem len povešdat, ze to VOBEC nie je taka tragedia, ako tu niektori naznacuju bez toho aby o tom neco vedeli...
u mna to bola asi tiez jedina moznost ako si privyrobit a zvykla som si... prachy som potrebovala...
Dobre že všetci píšete o manku v pokladnici ste asi v škole nedávali pozor. Ale ja vás chápem jeden niečo povie a všetci ako opičky po ňom opakujte. Takže pre úplnosť manko na pokladnici neexistuje ! Kto tvrdí opak nech je radšej ticho lebo sa len strápni.
Zaujímalo by ma ako sa dá k tomu dostať, teda či sa treba opýtať priamo na pošte alebo zavolať do sídla pošty.
Tiež by ma zaujímal hodinový zárobok a tiež som počula,že to nie je brigáda na napríklad na 8 hodín denne, ale že človek je platený len za toľko hodín, koľko trvá roznos, tak by ma zaujímalo či som počula správne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@strejdabob v LIDL neni ziadna hmotna zodpovednosť
pokladnici, roznasaci novin a vobec vsetci takyto verejni brigadnici su najidealnejsim tercom, na ktorom si flustrovani ludia vybiju svoju agresiu.....
pokial mas ale silnu psychyku , potom je to uplne super brigada
ale inak mizerne platena brigada je stale jednou z tych lepsie platenych.. zvacsa prave preto ze mas tu hmot zodpovednost a ked si nic ine nevies najst, je vzdy lepsie robit nieco ako nic..
ps: problemov ktore sa vyskytnut mozu je strasne vela.. ale taktiez sa moze stat ze nebude ziadny
Skôr ma odrádza to, že je to veľmi jednotvárna práca a to, že pokladník je hromozvodom zákaznikov.
Ale ak iné nemáš, tak zober, skúsiš a uvidíš, v najhoršom prípade to po pár týždňoch necháš. Ale skúsiť treba všetko.
Lebo akonáhle sa nechá vytočiť, je nervozny z dlhých radov alebo ho tá práca ubíja a je strašne unavený, tak sa nesústredí a zle vydá.
este sa stalo spoluziacke, že jeden cca 10 rocny chlapec nakupoval vajicka, prasok do peciva, muku a rum.. nemohla mu predat a sa jej tam rozplakal
btw chyba rodičov keď pošlú 10 ročného kupovať rum..
uz som mala taku pracu na slak trafenie robila som v cukrarni .. clovek by si povedal ze lepsia robota nemoze existovat... az na to ze majitelia boli turci..
niekedy som robila 13hodin v kuse a dostala som sa asi 2krat na zachod ... vypila som mozno tak pol litra vody a nic som nezjedla...
majitelia ma furt zjazdili ze nenaberam zmrzlinu zlava do prava
ale z prava do lava (lebo som lavak...)
plus som musela rano vylozit komplet vsetky stoly aj stolicky ktore boli kovove tak si viete predstavit tu vahu.. a vecer zase zlozit... (a to bol moj sef stokilovy pupkaty debil)
vzivote som nemala take depky.... moja sefka (sefova dcera) bola odomna mladsia... a furt sa do mna obuvali ze som nezadana... a este aj chcem ist na vysoku skolu...
tak myslim ze pokladnik bude prechadzka ruzovou zahradou oproti tomu
ludia sa vzdy najdu aj mili ale aj kreteni... to si nenavyberas asi nikde...
manko som mala raz... 6 euro... to sa moze stat kazdemu aj po 5 rokoch sluzby... ale ked tie mince vyberas a davas trocha pozor co robis, tak sa to da...
je to sice asi trocha monotonne ale mne to vobec nevadi... obcas ma to aj bavi... aj ked je to asi divne..
zaplatene mam 80sk za hodinu, cize 2,65 eura...co je trochu viac ako priemer... v dnesnej dobe mimo BA...
chcem len povešdat, ze to VOBEC nie je taka tragedia, ako tu niektori naznacuju bez toho aby o tom neco vedeli...
u mna to bola asi tiez jedina moznost ako si privyrobit a zvykla som si... prachy som potrebovala...
Zaujímalo by ma ako sa dá k tomu dostať, teda či sa treba opýtať priamo na pošte alebo zavolať do sídla pošty.
Tiež by ma zaujímal hodinový zárobok a tiež som počula,že to nie je brigáda na napríklad na 8 hodín denne, ale že človek je platený len za toľko hodín, koľko trvá roznos, tak by ma zaujímalo či som počula správne?