Ahojte, mam taku mensiu dilemu a neviem ako dalej. Chcel by som pocut nazor od ludi pretoze niekto mohol byt v podobnej situacii a jeho rada by mohla pomoct. Ide o jednu kamaratku s ktorou sa poznam uz rok aj nejake dni,mame vela spolocnych zalub a rozumi
Teoreticky by mohla takto aj skúšať, že ak ti najprv odmietne vzťah, tak či ju nepustíš k vode celkom, aj ako kamošku (t.j. či nie si ten, kto keď sa podľa svojej predstavy nedostane k vzťahu a následne sexu, tak rovno odchádza). Nepoznám ju, takže sa nepokúšam dávať % šance, ale poznám baby, ktoré by to takto spravili - niečo ako test, či/koľko by ti na nej záležalo aj bez randenia.
To oddýchnutie je tiež možné, niektoré chcú po rozchode aj pol roka či viac, ak sa potrebujú znova naučiť veriť, že to s nimi myslíš vážne.
Alebo to fakt nikam posúvať nechce, v tom prípade si ale asi trvale zaseknutý na pozícii jej najlepšieho kamaráta opačného pohlavia, ktorého má rada až tak, že nechce riskovať vzťah, rozchod a potom stratu frajera aj kamaráta naraz v jednom človeku (zatiaľ som sa s tým zmieroval štyrikrát).
Ja by som asi žiadanie o vzťah nechal (tlačiť na dievča, ktoré z akéhokoľvek dôvodu odmieta, pomôže len málokedy) a čakal. Ako dlho, to už musíš rozhodovať ty podľa svojich pocitov. Zvážil by som ale, či budem ten kontakt / spoznávanie nejako výrazne prehlbovať, lebo ak sa jej potom staneš až akoby bratom (úplný dôverník apod.), tak viac riskuješ, že už si na teba v takej forme definitívne zvykne a nič odlišné (ani vzťah) už chcieť nebude. Tým vyjadrením, že "takto je to dokonalé" na to možno naráža už teraz.
toto je môj problem ..ja som presne taka ako si opísal a viacmenej aj taka ako opísali chlani a neviem ti povedať prečo robim to čo robím....strach z trvalého vzťahu? stratenie času pre seba a venovať ho niekomu inému? neviem doteraz to nedokazem pochopit, vzdy ked islo do tuheho som vycuvala ...viacmenej zakazdym ....mala som 1 vztah ale to sa ani ako vztah považovať neda dotyčny bol psychoš totalny....... a vzdy ked momentalne ide do niečoho tuheho ... vymyslam vyhovorky .....nechcem ale akosi sa to vzdy deje dokola a nedokazem to zastavit ...ale momentalne som sa uz rozhola tak tento raz to uz hadm vyjde a ja nezutekam
ak chces poradit môzes sa ma kludne spytat na hocičo
Díky za odpovede ludia, niektoré nazory mi otvorili trochu oci a vnimam to o cosi inak. Ešte ale neviem ako budem porkačovať, necham to zatial volne plynuť a trochu povolim, nechcem to predsa len pokaziť nejakou nezmyselnou tvrdohlavosťou...
@popoluska15 Ona je podobná ako ty, tiež mala jeden vzťah, ale skončila to lebo dotyčny bol narušený a už niesu spolu dva mesiace, plus minus nejaky deň. Ano, presne ako hovoriš, vždy ked išlo do tuheho tak vycuva, a ked sa nahodou zatvarim nejako sklamane tak ma začne zmotávať slovami atd...ale neviem načo vymýšla vyhovorky, predsa len ked sme spolu vonku tak vždy bolo fajn a bavili sme sa, ale nie sme spolu v takom množstve v akom by som chcel...a poradiť, neviem ako mi poradiš, som z vas zmateny neviem čo myslite naozaj a čo hráte...
@maryanko vieš ono sa to podobá na môj terajší taky že "zatial kamaratsky vzťah" chodíme vonku vo všetkom si rozumieme, smejeme sa,, neustale na nete proste vsetko je dokonalé ale ja to "brzdim" a neviem prečo,,,nieviem či nie som pripravena na taky ze vazny vzťah a venovat predsa len svoj čas niekomu a mať menej času pre seba ...preto možno chodíte aj menej vonku zatial,,, asi nema potrebu zatial zdielať všetko s niekym.....a ak ti mám dať radu ...ked si s nou vonku a je to medzi vami, že uplne super, všímaj si ako sa tvári, podľa toho zistíš či máš šance a či sa jej pačiš (určite vie každy chalan zistiť či sa pači dotyčnej, či? ), ak ma taky ten šťastny "blesk" v očiach a je s tebou rada, a ty ju maš naozaj rád tak počkaj a netlač na nu....ovšem ak ti stojí za to aby si na nu počkal. Snaž sa ju čo najviac spoznať a pochopiť.
@popoluska15 Nerobíš vo volnom čase veštkiňu? všetko čo si napisala sedí, do detailov až na ten šťastný blesk v očiach, neviem či je šťastny alebo nešťastný, mam pocit že tam skor žiadny neni ale všetko ostatné tam je...proste stojime na zastavke, obijme ma, aj ja ju, ale dalej sa to už nedostane pretože ako si napisala, akoby to schvalne brzdila. Ideme po meste držime sa za ruky a tak...proste všetko ale bez ničoho, chapeš ma a inak dík za tvoje reakcie, važim si to moc
@maryanko no presne tak to bolo aj u mna ...proste za ruky ale nič viac nijaky krok dopredu ....neviem proste bolo to asi aj situaciou ..... v tom momeente .... asi nevedel nik z nas prebrat iniciatívu .....skusil si niečo pri nej už vlastne pusa a tak? či ...lebo to môze byt tak zabrzdene z oboch stran ,,ona nevie čo dalej alebo nechce prebrať iniciatívu ,,a čaká na teba ako sa zachovaš ,,ty nevieš či môžeš, či sa nenahneva je to take vselijake .... najlepšie je si to medzi sebou prerozpravať čo kto ako cíti a ako vníma. to je asi najlepši spôsob podla mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ak ju maš rád, tak neponáhľaj do sexu (to chceš od nej, nie?)........
je na to aj porekadlo "Dočkaj času ako husa klasu ".......
potom si to všetko vynahradíš .........filip
To oddýchnutie je tiež možné, niektoré chcú po rozchode aj pol roka či viac, ak sa potrebujú znova naučiť veriť, že to s nimi myslíš vážne.
Alebo to fakt nikam posúvať nechce, v tom prípade si ale asi trvale zaseknutý na pozícii jej najlepšieho kamaráta opačného pohlavia, ktorého má rada až tak, že nechce riskovať vzťah, rozchod a potom stratu frajera aj kamaráta naraz v jednom človeku (zatiaľ som sa s tým zmieroval štyrikrát).
Ja by som asi žiadanie o vzťah nechal (tlačiť na dievča, ktoré z akéhokoľvek dôvodu odmieta, pomôže len málokedy) a čakal. Ako dlho, to už musíš rozhodovať ty podľa svojich pocitov. Zvážil by som ale, či budem ten kontakt / spoznávanie nejako výrazne prehlbovať, lebo ak sa jej potom staneš až akoby bratom (úplný dôverník apod.), tak viac riskuješ, že už si na teba v takej forme definitívne zvykne a nič odlišné (ani vzťah) už chcieť nebude. Tým vyjadrením, že "takto je to dokonalé" na to možno naráža už teraz.
Rozhoduj podľa toho, ako sa budeš cítiť.
.. nechaj jej voľnosť , chodievaj s ňou von a tvár sa, akoby sa nič nedialo, ste kamaráti ..
.. netlač na ňu, hlavne netlač ..
.. bol som v podobnej situácii, všetko bolo okay až na pár výnimiek ..
.. a ako zistila, o čo sa "snažím" .. začala byť neistá .. zrazu mala veľa práce so školou a pod ...
.. buď trpezlivý, uvidíš, že ten kto si počká sa aj dočká ...
ak chces poradit môzes sa ma kludne spytat na hocičo