Zajimal by ma Vas , jednoduchy pohlad na tak banalnu vec jak je stravovanie ... Napadlo ma to po precitani 1 topicu v clanku macka-rom .Jaky mate postoj ku konzumovaniu netradicnych pokrmov ?
koňa som už jedol - tato pár krát doniesol salámu, už som mal aj srnku a diviaka (mamin kolega bol poľovník), kobylky mi kamoš už rok sľubuje, hada by som ochutnal - ale mačku ani psa nie
v česku bolo bežne, že taká 5 členná rodinka si na výlet do prírody niesla mačku a tam ju klofli, naplnili s nádivkou a zjedli, volajú ich strešne zajace
na Slovensku sú bežne opekané psy, ale to len na východe
Chutia mi skokanie stehienka. Konske maso som sice nemal, ale je to uzitkove zviera ako kazde ine, takze nejaky velky problem by som v tom nevidel. Larvy by som zral az keby som naozaj hladny a nie je nic ine.. A velmi rad mam rozne morske prisery a rozne makkyse ukryte v lasturach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ešte tie larvy a pod. dobre, ale mačacie mäso by som do úst nikdy nedala :S
aj žaby -
a morské príšery
ale že koňské mačacie či psie mäso tak to nikdy preboha!
Okrem zvierat/ľudí, ku kt. mám vytvorený nejaký citový vzťah
na Slovensku sú bežne opekané psy, ale to len na východe
...a okrem toho, zdvíha sa mi žalúdok už len z bravčového, mäso neznášam, čiže nejaké mačky, alebo králiky nehrozia.
Aby si dal pozor, lebo je dosť vypasený.....