Dnes som sa sakra ponáhľala na autobus, tak som išla cez prechod na červenú. Samozrejme, to si ma všimli policajti a ma zastavili... Odpísali si nejaké údaje z OP, ale nedali mi žiadny papierik ani nič... Myslíte že mi príde pokuta domov?
mne sa to tiež raz stalo,podotykam že nešlo žiadne auto
naštastie boli vtedy MS v hokeji tak ma napadlo sa zahrať na cudzinca,oini mi dost lamanou angličtinou chceli dať pokutu za 60 načo som im povedal že nemám tak ma nechali s nadavkami odísť
@blackie1 lebo ak by si nemala, tak je jasne ze sa km nechcelo volat zakonneho zastupcu
Cize v principe sa bat nemusis. Pokutu uz nedostanes, ta postrasili a koniec
Myslím, že si dievča, tak to nechali tak, chlapi policajti sú na ženy vodičky trošku ohľaduplnejší, čo nemusí byť vždy pravda. Ale ak by to urobil chlap, tak by asi pokutu dostal
on si opísal údaje preto aby mal nejaký "výkon" neviem ako presne sa to volá kde to píšu ale videl som to už ... inak by ťa riešil v blokovom konaní a bu bu bu na teba robil len tak
toto sa fakt udialo?
dpc ved prechody su niekde total neprejditelne celkom na zelenu, bo su tak dlhe a zelena kratka. a kizovatky su niekde napicu nastavene a trebalo by stat 5 rokov a nikto z toho nic nema...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
znamej raz zacali vypisovat sek
naštastie boli vtedy MS v hokeji tak ma napadlo sa zahrať na cudzinca,oini mi dost lamanou angličtinou chceli dať pokutu za 60 načo som im povedal že nemám tak ma nechali s nadavkami odísť
Pokutu by ti ulozili na mieste v plokovom konani. A este taka otazka, mas 18?
áno mám.. prečo? ... no, práveže mal veľa rečí okolo toho... ma to tak sere, po tej ceste prejdú 2 auta za hodinu a....
Cize v principe sa bat nemusis. Pokutu uz nedostanes, ta postrasili a koniec
Myslím, že si dievča, tak to nechali tak, chlapi policajti sú na ženy vodičky trošku ohľaduplnejší, čo nemusí byť vždy pravda. Ale ak by to urobil chlap, tak by asi pokutu dostal
aké čísla??
To aby som si odložila 50 €..
V praci povedia že to riesili ustnym dohovorom ...
dpc ved prechody su niekde total neprejditelne celkom na zelenu, bo su tak dlhe a zelena kratka. a kizovatky su niekde napicu nastavene a trebalo by stat 5 rokov a nikto z toho nic nema...