Vyhli ste sa už niekedy blokovej pokute, tak, že ste zavolali známym, čo robia u polície a oni to nejako postúpili kompetentnému orgánu a tí ju zrušili, že ste nakoniec nemuseli platiť? Alebo ste ju na mieste nejako vyjednali? Rád by som vedel vaše tipy, postrehy, rady...
Nedá sa povedať že zrovna vyjednal, ale dostali sme dvaja vedľa seba papuču a ten druhý bol tak maximálny prijebaný k tým policajtom keď prišli, že mňa pustili bez pokuty.
Inak neviem ak nenatrafím na vyslovene kokota policajta tak slušným prístupom a priznaním si viny sa s nimi dá bežne dohodnúť na riešení dohovorom.
@karlotiskot noo jooo, ja minule som si asi prvý krát priznal pokutu, išiel som 150 na 130 a ešte mi pochválil auto toto bol asi jeden z tých normálnejších fízlov
ach, ta slovac. fuj, fuj, basternak! ale ked ich zastavia, tak "pan policajt, nedalo by sa...". ja nemam slov na toto. dopice, bud som zasadovy alebo niesom. milujem tychto striktnych mudrlantov, co by vladli tvrdou rukou, ale len ak sa im to hodi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
skús to pred bonaparte
Inak neviem ak nenatrafím na vyslovene kokota policajta tak slušným prístupom a priznaním si viny sa s nimi dá bežne dohodnúť na riešení dohovorom.
tentokrát to bolo 20 éčiek pán vodič...