no hned je to lepsie, tak neviem, u nas v bratislave ma z pomnikov a podobnych miest vzdy len vyhnali, pokutu nastastie nedali hned.. ale tak neviem o aky pomnik ide, to by si mal ty vediet ci je tam zakaz boardovania, ale tak tipujem ze na pomniku to zakazane bude, a ak aj nie tak ti daku nieco ako poskodzovanie verejneho majetku alebo jaku kktinu, kazdopadne myslim ze nebudu moc radi ked tam budes jazdit..
A nebolo by lepšie po pomníku nejazdiť bez ohľadu na to, či za to môžeš alebo nemôžeš dostať pokutu?
Predsa je to miesto, ku ktorému treba mať úctu. Ako by sa ti to páčilo, ked by ti nedajbože zomrel nejaký blízky, ktorého máš najradšej a niekto by ti po mieste, kde si ho pochoval chodil neustále na bicykli alebo skateboarde, prípadne ti po tom dupal?
Nie najlepšia forma uvažovania ... Napríklad mne osobne by to bolo úplne jedno, čo ale ešte stále neznamená, že si môžem behať či jazdiť po čom sa mi zachce ...
no hej ale ty kkoti si zapisali moje meno rok a adresu dpc ale mam len 12 v podstate by to malo byt tak myslim ze som o tom nebol oboznameni a pod. pcoviny ale to cem vediet ze ci ju mozu dat mojim rodicom za mna cem vedet ci moji rodicia musia platit moje dlhy ale ja ten dlh mat v podstate nemozem bo mam len 12 aspon si myslim
Ze si nebol oboznameny nic neznamena, lebo neznalost zakona neospravedlnuje. Dlhy za teba platit, samozrejme, musia, zodpovedaju za tvoje ciny. Ak by to chceli pani policajti seriozne riesit, tak pokutu by mohli dat, ale ak si bol slusny a nenadaval im tak ako tu, tak predpokladam, ze to budu riesit dohovorom s tvojimi rodicmi.
ked ma 12 ??? Co mu spravia ? Nema obciansky, nema nic. Vlastne z pohladu obcianstva si hovno disappointed:to mi mamka prizvukovala ked som este mal pod 15 a bol som zly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@0 netuším..
ak mas 12 a vyvazas sa autom je to asi jedno kde :p
a ak mas nejaky jazdiaci pomnik s kolesami na ktorom jazdis tak to si iny pan
kazdopadne netusim, ale tu gramatiku by si sa mal fakt doucit
trena napisat
Predsa je to miesto, ku ktorému treba mať úctu. Ako by sa ti to páčilo, ked by ti nedajbože zomrel nejaký blízky, ktorého máš najradšej a niekto by ti po mieste, kde si ho pochoval chodil neustále na bicykli alebo skateboarde, prípadne ti po tom dupal?
Nie najlepšia forma uvažovania ... Napríklad mne osobne by to bolo úplne jedno, čo ale ešte stále neznamená, že si môžem behať či jazdiť po čom sa mi zachce ...
Zoberu ti dosku, vykopnu ta z pomniku a bude