Aký máte na tento šport názor? Nájde sa niekto kto sa mu venuje? Poprípade niekto kto by mi vedel poradiť nejaké tanečné školy poblíž Rk? Myslíte,že je to pre mňa vhodné aj keď som sa športu nikdy nejako nevenovala a niesom až tak zdatná?
Ja by som na tvojom mieste skúsila najprv nejaké silové cvičenia na ruky, lebo na tie ruky je to vraj dosť zaberačka... Inak dá sa tým krásne vyformovať postava, čo som videla výsledky a aj kondička zlepšiť
ako totálne nezdatný človek ti vravím, choď do toho, len sa priprav na to, že prvé týždne alebo mesiace (v mojom prípade si budeš pripadať ako ten najväčší neschopák pod slnkom, takže je ideálne, ak toto vieš brať s nadhľadom
alebo vezmeš so sebou kamošku, čo je na tom podobne
Jednoznacne chod do toho , vobec nevadi, ze nemas extra silu v rukach. Ja ked som po prvykrat prisla do studia, tak som nevedela ani ten najlahsi spin, a teraz uz davam aj viac zlozite veci, je to hlavne o tom sa nevzdat hned na zaciatku.
@etelnair lego je fajn, ale on je sedliak a hento chuda vietnamske takisto, si spravil niekolko uctov jebko aby mi komentoval status, co to je za uboziaka potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale tie "podliatiny" na začiatku vyzeraju desivo
ale šla bysom do toho aj ja
Nechaj, ved je to prijebany troll.
Ano, ja "mam" 1000 uctov.
alebo vezmeš so sebou kamošku, čo je na tom podobne
Ale, ale, troll prisiel.