Mam notebook Acer Extensa 5635z a nechtiac som ho polial vodou a tak mi nejde pár tlacitok tak sa chcem spytat ci sa to da nejak opravit doma alebo je nutne zajst stym do servisu. Ďakujem.
Ja som si ho kedysi (podobný acer) polial šťavou od mäsa, vypol som ho a zapol a všetky tlačítka išli okrem jedného. Ešte nelám palicu, počkaj až vyschne.
poradim ti ze doma sa neser do klavesnice , otvoris ju , vysypu sa na teba tlacitka a vzivote to nezlozis , to sa mi stalo ale s rozpadnutou klavesnicou za 2e pred par rokmi.
ja som si pred 2 rokmi poliala nb vodou, mesiac mi vobec nešiel. V servise povedali že to bude stať nejakych 350€ čo mi odmietli rodičia zaplatiť keďže si za to možem sama tak som ho dala len vyčistiť. Funguje v poriadku len mi nejde o, čiže som nutena ho stale kopirovať keď čosi pišem
doma by som sa do toho moc nepúšťal, aj keď musím uznať že keď sa mi rozsypala klávesnica (ale klasická k desktopu) tak to bolo zábavnejšie ako puzzle 5000
a moja schytala asi tak 3 deci piva a okrem toho že sa mi asi týždeň priliepali tlačítka po stlačení tak s ňou nič nebolo a neviem o tom že by bola vodeodolná
@dredo rozhodne počkaj kým vyschne. mne padol mobil do vody, polka tlacitok nefungovala, ale po čase to zas išlo.. len ja som si medzitym už stihla aj tak kupiť novy mobil
ja som uz par krat utopila klavesnicu prvykrat som ju hlavne nepouzivala nejaky cas a ked vyschla, opat fungovala ... ale ked som ju poliala druhykrat, nepomohlo jej nic a musela som si kupit novu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a moja schytala asi tak 3 deci piva a okrem toho že sa mi asi týždeň priliepali tlačítka po stlačení tak s ňou nič nebolo a neviem o tom že by bola vodeodolná