Ked sme uz pri ozbrojenych zlozkach ...ak mi autor dovoli tak hned zapojim do toho otazku ..."kto chodi na AOS LM ? " .....alebo kto sa tam chysta ....
wewo tak ti drzim pasticky nech ti to vide musis si verit a zvladnes..ale to mas jadno aku strednu...na policajnu musis mat najmenej maturu a jendo aku strednu sak kamka tam studuje a mala hotelovku..paa
No na policajnu akademiu je brutalne tazke sa dostat...
ja som tam robil skusky minuly rok a nespravil som... disappointed:((
potom som si zohnal vypracovane otazky a psychotesty...a uz to bolo o inom...potom som sa na dalsi rok dostal....ale wravim...BRUTALNE SKVELA SKOLA len neuveritelne tazke skusky...bez pripravy a psychotestov....no chance...
sewaste ,kto by mi pomohol -ja som si podala prihlášku na policajnú akadémiu ,teraz som maturovala a tak som dodatočne poslala aj overené vysvedčenie zo 4.ročníka a maturitné,lenže mám problémik-na stránku dodali že treba aj elektronickú prihlášku odoslať cez www.mais.sk-tam som už dávno zaregistrovaná a vôbec mi nechce otvoriť tu elektronickú,skúšala som aj volať na akadémiu ale nikto nedvíha a ja vôbec netuším čo mám robiť.Dúfam,že kôli tej elektronickej sa tam teraz nedostanem.Kto vie prosím pomôžte .DAKUJEM
domca pisala som ti uz na predchadzajucom prispevku tak sa necem opakovat D, ja len ze nechapem tych seckych co si myslia jak sa stanu policajtmi a ze idem na akademiu...jasne ale dostat sa tam? a teraz ked ztusili primacky? ja som sa nedostala minuli rok a tvrdim len tolko ze to vybavovanie a kolko treba dat na uplatkoch je dost zle.. a treba to zacat vybavovat uz ponovom roku cim skor... a popravde ak chcete byt policajtmi je najlepsie si spravit pravo, pretoze poskonceni policajnej akademie neni moc velka sanca sa uplatnit v inom obore ale ak si myslite ze policajtom na cely zivot tak fajn ja som na akademii a plus na prave uk a na akademii som len koli preukazu ze ked ma zastavia tak ukazem a ficim dalej a to je asi vse. ale skola je super frzim setkym palce! ktory sa hlasia
Takže takto.. Asi miliónkrát som počul, alebo čítal, že sa na APZ v BA len tak nedostane veľa ľudí poctivo. Prvé, čo ma napadlo bolo, že ak je to pravda, budem musieť na sebe ešte viac "makať". Známosti som nemal, prachy tiež nie.. Ak ste si všimli, tak asi pred 2 rokmi bola tá aféra s Rektorom. Ja som sa hlásil na školu tento rok, myslím, že sa určite veľa vecí zmenilo a už to tam nie je len o peniazoch, proste si to nedovolia. Ak vám to trochu páli a povenujete sa obsahovému zameraniu, radi športujete, máte určite šancu Z 60 ľudí ktorých prijali na odbor OOM som bol na 35. mieste. Týmto komentom som chcel povedať, aby ste sa nenechali odradiť !! Veľa ľudí sa učilo z tých trojodpoveďových otázok. To si ani nekupujte, je to z roku 2004. APZ zverejňuje Obsahové zameranie,, toto si proste treba vypracovať, ja som to tak spravil, otázku po otázke Rád pomôžem ďalším uchádzačom, poskytnem info, prípadne moje vypracované obsahové zameranie za pár drobných (bola s tým robota) *Nenechávajte si učenie na prijímačky na pár dní pred prijímačkami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja som tam robil skusky minuly rok a nespravil som... disappointed:((
potom som si zohnal vypracovane otazky a psychotesty...a uz to bolo o inom...potom som sa na dalsi rok dostal....ale wravim...BRUTALNE SKVELA SKOLA len neuveritelne tazke skusky...bez pripravy a psychotestov....no chance...
www.inzercia.sk/inzerat-AKB6315-predam-vypracovane-otazky-na-akademiu-policajneho-zboru-rok-2009-2010/
celkom dobre...mne stacili...
GL ludia