@zlatokopka123 ale inak ak nebudes pit tak nemozess mat ziaden problem ani len minimalny aj keby si pila tak len pride domov papier a ked nazbiers take 3 papieriky tak rodicom zoberu davky na teba ...inak je za vsetko vinny klub alebo organizator ci kde to ides
@zlatokopka123 poviem ti ako funguju policajti vseobecne:
vzdy je podstatne ako sa spravas ty k nim,podla zakona by mohli robit vela problemov ale ked im slusne vysvetlis ze "uz sa to nikdy nestane" tak ti garantujem ze pojdes domov bez opletaciek
hlavne nerob zo seba frajerku a nebud drza,sklop usi a priznaj si chybu,ved o to im vlastne ide,aby si sa poucila a nje aby ti robili problemy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
prebieha to tak že :
,,slečna,občiansky "
,, eeej nemáme 18,krása , poďte fúkať "
,,prajeme ešte pekný večer .... "
Nemôže sa stať nič . Ja chodím často na také čo je od 18 a nie je s tým problém. Len,nerobím tam bordel. A zmeň si vek,žerie mi to nervy !
...
bože nemusíte sa pojebať , nič zlé nerobím zato že sa idem slušne zabaviť a na koncert mojho oblubenca
vzdy je podstatne ako sa spravas ty k nim,podla zakona by mohli robit vela problemov ale ked im slusne vysvetlis ze "uz sa to nikdy nestane" tak ti garantujem ze pojdes domov bez opletaciek
hlavne nerob zo seba frajerku a nebud drza,sklop usi a priznaj si chybu,ved o to im vlastne ide,aby si sa poucila a nje aby ti robili problemy...