Nechápem prečo chodia dávať deťom po krčmách fúkať jednotky cvičené na boj s najnebezpečnejšími kriminálnikmi,teroristami a podobne??Nestačia na to bežní policajti?Sú takí neschopní?
A keď tam žiadne deti nenájdu aspoň"zakročia"proti extrémizmu=pro
poviem to asi takto. keby vsetky podniky pristne dodrziavali zakony co nedodrzuju tak by to tak robili.
Dnesne deti su ozbrojene lepsie ako obycajny policajti. tak raz moj kamarat pokusil devinu pri hlave od takych sopliakov na jednej diskoteke. Preto je to tak. nikdy clovek nevie kde ide do akeho mieste pretoto toto.
vzbudzuje to o nieco vadsi respekt. takze ja sa necudujem preco to robia. A okrem toho deti nemjau co robit vonka po deviatej hodine mam pocit je to aj v skolskom poriadku. takze nie je o com
je pravda že ty kuklači by vobec nemuseli chodit do tych podnikov, keby sa dodržiavali zakony... ved idem do nejakeho clubu a tam 14 - 15 ročne pičky...ako sorry ak som teraz urazila tuto vekovu skupinu. ale nie je normlane aby prislo 15 ročne dievča oblecene jak kurva, pilo jeden pohar za druhym, fajcila cigaretu za cigaretou a vesala sa po kazdom co ma penis.... (aj to sa vesaju bud po zasranoch 15 - 16 rocnych, alebo starsich chlapoch)..
idem do podnikua pytaju odo mna obciansky a pritom vidim že predo mnou pustili holku co chodi odo mna o dva rocniky vyššie. a to len za to ze ma vystriha ja ho nemam... a ze mrkne na to chlapa pri vcode... system...proste ak je dakde ze vstup od 18 tak nech tam nevidim deti sa po sebe vesat na parkete, dobre ze sa tam nepojebu, nevies ani tancovat bo mas strach ze ta tam pojebe dakto... a tie sfetovane holky co o sebe nevedia a rozdavaju si to v kute s dakym, potom o desat minut si ides objednat nieco a vidis jak reve pri stole a cela cierna roztecena spirala, osoplena huba...uroven kriste...
ked sa idem bavit, tak mam vediet co a ako, a ne sa spit pod obraz bozi...
"Zober si že kto robi kuklača..vačšinou je to vymlety debilko čo ma trošku viac svalov a kamaratov tyh čo šikanuju spoločnost.. "Gratulujem!Prave si si umna vydobil najjebnutejsi nazor na birdzi Keby si nieco vedel o kuklacoch osobne,a nie len zo sprav a co ti druhi povedali,netrepal by si taketo picviny.
su to policajti ako ostatni, nevidim v tom problem.
kasko co to ma so skolskzm poriadkom? je to picovina , okrem toho by to tam NEMALO dosah(uz som so skolskym poriadkom mal vela problemov a viem presne urcit po ktory strom siaha) a aj keby malo tak nemozes radit nejaky kokotsky vnutorny poriadok akejsi institucie nad zakladne prava, to by VELMI obmedzovalo osobnu slobodu...
no uz to tu bolo povedane, kedze dnesne deti chodia ozbrojene (inak milujem kkt co sa ohanuju plynovkami, bodaj by raz stretli volakoho s realnou...) nehovoriac o tom, ze ak je to raz razia na drogy, tak dileri tiez nie su dvakrat ochotny ist s nimi. A to ze sa povie, ze razia proti mladistvym ci alkoholu ci ako to vlastne volaju je len spravicka.
Btw raziu som zazil len raz a bola to pohodka, ked clovek nerobi zo seba super machra, spravasa normalne a pocuva vyzvy, tak je vsetko ok. Ale kedze niekto je spity jak delo a mysli si ze je kapo a ked mu "kuklac" povie, ze zahas tu cigaretu a on fajci dalej. A po zopakovani vyzvy tiez ignoruje, tak sa potom vsetrci cuduje, ze preco schytal...
PS: par "kuklacov" poznam a nie su to ziadne 120kg tupe hovada. Povacsinou su to ludia s normalnou postavou, slachovity a tupi urcite nie su.
K tym kuklacom..nie vsetci su "len kopa svalov a total vymetenci" poznam dvoch osobne, jedneho som vzivote nepocul pocut nadavku, a druhy studuje na vysokej skole a popritom aj uci na neakej strednej skole geografiu.....Jo a som zato ako spominala Tashi... ked je niekde vstup od 18 tak nech su tam aj ludia od 18 a nie decka !!!
no uz som cel Janymu napisat nieco ale Chavez ma predbehol. Ano je to tak. Pokial navstevujes skolu a nemas 18 rokov. (mam pocit, ze sa to vstahuje aj na stredoskolakov, cize aj 18r. poial nevides skolu, alebo je to iba pre ZS) Takze keby ta stretol ucitel o 10 a mas trebars 15 rokov mas problemy a to koli tomu, ze si porusil z jednu veci. takze sa musis spravat slusne aj mimo skoly. ukrdnes daco a skola ma hend informacie o tebe tak je to aj opacne. takze polovica deti nema co hladat po baroch a tym apdom by ani razie nemuseli byt. toto len moj nazor
Kasko skola mi moze akurat tak vyhulit hul, a nie starat sa kedy kde s kym a ako som, ked mi to rodicia dovolia.
Inak ja som jednu raziu zazil a bola to pohodicka. Nabehli kuklaci z MP5kami, dosli aj obycajni zeleni a nejake socialne pracovnciky, vyzbierali obcianske a zobrali zo sebou 15 rocne najebane deti. Nic viac nic menej. A ako odchadzali, tak sme ich celi podnik vypiskali
Ale co som videl na JOJke video razie v inych nitranskych podnikoch, tak tam to bolo huste, ale najviac to schytali kurvy fasisticke, takze v pohode..
Kasko: podloz svoje tvrdenie zakonom (povedz kde si to nasiel, ja sa koli tomu hrabem v zbierke zakonov a zatial som nist nenasiel) ja mam len pocit ze hovoris debiliny
Tashira:ďakujem za vecnú reakciu...ale nepísal som o 14-15 ročných "..." myslíš že na ne treba kukláčov?...
Tak potom policajti asi pozerajú moc Amerických filmov keď si predstavujú dílera s trávou ako ozbrojeného niggu so svojou namakanou crew...ja čo poznám takýchto ľudí sú to poväčšinou dosť pacifisti a zvládli by ich aj bežní pochôdzkari
to s tou školou je dosť od veci ale súhlasím v tom s Tommym...ináč u nás to náckovia skôr neschytávajú...hmmm...v Nitre bola aj tá aférka s tým flautistom-to musela byť tiež čistá demencia...
ehm.. je super že ste to pojali ako bežnu vec a síce razie na deti ale on to myslel aj inak. Kuláči ktorí su za prvé cvičení na trocha vážnejšie problémy chodia vyhánať decká z barov?? eh? a ak vezmen do uvahy že o razii sa vie minimálne hodinku dopredu a všetky najebané deto zmiznú tak ujovia v kuklách potrebuju dokazovať svoju "autoritu" napríklad tak, že ked sa im niekto nepáči tak ho minimálne 6ti na jedného agresívne vyvlečú z podniku a pred okoluidúcimi demoštruju svoju obrovskú silu a nedotktnutelnosť bezdovodným vysypaním vecí na chodník alebo nejakou peknou bitkou pred všetkými.. Za posledných pár mesiacov by sme sa prípadov bezdovodného napadnutia polišmi (váčšinou kuklami) nenarátali.. Ved vedia že im to prejde..
Tommy:no mne sa zdá že to bolo pred časom v Starej pekárni...neviem isto-ale típek hral ďalej aj keď po ňom húkal kukláč lebo mal sluchátka tak dostal na tvár...
hej to aj u nás občas motyka vystrelí...ale to musí byť asi dobrá zhoda okolností
no to je ale ozaj dost debilny zakon viac menej nikdy som sa nim neriadil a do teraz som o nom ani nevedel a co akoze vsetci sa stazuju ale nikto nespravi nieco co by skutocne pomohlo rodicia byvaju zvacsa vytazeni aby uzivili rodinu nemaju cas vymyslat pre decka vhodne aktiviy maximalne tak v soboty a ucit sa ? zakladna skola je lahka bud sa clovek chce dobre ucit alebo nechce to je naozaj len o volbe ale tak vysvetlujme nieco malym zasranom o zivote ked sa to este len dozvedeli naco to maju tam dole ono je to fakticky bezvyznamne nemaju co robit beru si za vzory kktov ako je Rytmus nic sa im nezda spravodlive pretoze jedina vec ktoru skutocne maju povolenu je sediet doma na riti a nic nerobit vytvara sa v nich urcity vzdor voci svetu ktory si potrebuju niekde vyventilovat a tak sa z nich stavaju nackovia a podobne sracky aby dali zmysluplnost svojej zatial nezmysluplnej existencii alebo len jednoducho potrebuju '' zabit cas'' a kedze nevedia so so sebou idu do krcmi a este ps: nemam rad ked niekto este len vide z kolisky a uz na nu nadava
Typek: jake socialne rozdiely? Ako vsetci mame zarabat rovnako?? (sorry za OT)
btw pri raziach ste este nikdy nepoculi o magoroch ktorym prepne ked su najebani? Vidn edavny priapd, ked ozran umaltil k smrti svojho otca. Myslite, ze by pochodzkar (s absolutne nedostatocnym vycvikom) ho spacifikoval? Vsetci sa tvaria ako chmaty ich ucia, ale tych "hodin" maju menej nez stredoskolaci telesnej.
PS: Ked nikto nerobi zo seba machra a pocuva co mu povedia, tak je vsetko ok.
Hm raziu som osobne nezazila ale vo Vrtáku su tie razie dost brutalne akoze a sak...
..Tommyhot-co howoris ze si videla a ze si to najviac odtoto svine fasisticke ani by som nepovedala..lebo keby si to video videl poriadne na konci povedal ten fabry ci jak sa wola-akcia bola uspesna zadrzali sme 5 neonacistow ..
no ja som len sedel pri pive a prišla razia jak komando ,všetci nemohli vidať ani slovo ,prestala hudba hrať a z neznámich dvovodov na fizel vyzval aby som mu odovzdal foťak ,prešiel si všetky fotky a musel som ísť k nemu k auto čo celý čas ma kopal do riti ,ked som mu povedal že to čo robí ,tak mi surovo vypičoval a vyhražal sa mi že mi neviem akú najebe a podobne...Je toto treba?
jaj milujem tie typi co tu idu vypravat ze kuklaci su iba vygumovany nabraty kokoti!!! haha a vobec poznate nejakeho ty ludia musia byt inteligentnejsi jak vy seci dokopi!!sak si len zistite jeke maju vycviki a potom povedzte ze to zvladne kazdy druhy !!!!!
hh... ked som prvy krat isiel s kamosmi vonku, na pivo, tak ako na potvoru vtedy bola razia. mal som v sebe jedno velke pivo, ale nemal som este 18. som si po tom velkom objednal este jedno male aj kofolu....
ked prisli fizly, pivo som schoval pod stol, kamosi zatial zdrhli. ja som v pohode vypil kofolu, a akurat ako fizly vchadzali, tak som isiel prec. bol som vtedy na dvore, takze tam isli kus neskor. nic sa mi nestalo, obisiel som blok. potom som sa vratil nazad, lebo som tam mal bicykel. pred podnikom stali v grupe vsetci ludia... ja som sa zobral a isiel prec. neskor som sa dozvedel ze som len LTT usiel, lebo oni cakali na fizlov, bo nemali dodavku
ja proti kuklacom nemam vobec nic som rad ze nieco take existuje preto ze ja sam mam zaujem o tuto pracu kazdy ich bere ako kopu svalov ale ta kopa svalov to musi mat v hlave poriadne upratane mi sa pozerame na to aky su tvrdy ale to ni su mestsky policajti ktori to riesia napomenutim kuklaci su privolany na to aby konflikt alebo nejaku udalost riesili okamzite na mieste a ked je potrebne pouzit aj to nasilie ved oni najlepsie vedia ake praktiky su im dovolene a pripustne
REVOLUCION - Presne tak. Ja tu nepotrebujem rozprávať, akí sú kukláči debilní a myslia svalmi, lebo v mnohých prípadoch to nie je pravda. Ale pýtam sa - je normálne, aby ma policajti zobrali za to, ze so niekoho sfackal, ked som nic neurobil??? Ked ženy, deti a všetkých ludí bez ohladu na vek na Slovane len tak dobijú obuškami po hlave??? Ved už som schytal na futbale za to, že som spieval choreo!!! Ale to je normálne...LUKASKO19 - - - - - Ty ani nevieš o čom hovoríš. Policajti málokedy zakročia primerane svojim hraniciam. A.C.A.B.
Kukláči či policajti mám aj já pár skusenosí s policajtamy ktory zle zasiahly no aj taky su ktory zbiju len tak či dokonca predavaju trávu!!!. Ale zákony niesu dokonalé pretože to niesu ani ludia ktorí ich píšu ale zákon je vísledok úsilia ludí ktorí sa snažia byt spravodlivý. ALE PRAVDA JE = Tento svet už nikdo nezachráni ani za pomocií zákonou mám v tom 100% skusenosti a vysledky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
čiže mame smolu že na slovensku je viac paradoxov ako v diele fyzici..
ale nejaka peticia proti šikanovaniu policiou by sa mohla spisat..
Dnesne deti su ozbrojene lepsie ako obycajny policajti. tak raz moj kamarat pokusil devinu pri hlave od takych sopliakov na jednej diskoteke. Preto je to tak. nikdy clovek nevie kde ide do akeho mieste pretoto toto.
vzbudzuje to o nieco vadsi respekt. takze ja sa necudujem preco to robia. A okrem toho deti nemjau co robit vonka po deviatej hodine mam pocit je to aj v skolskom poriadku. takze nie je o com
idem do podnikua pytaju odo mna obciansky a pritom vidim že predo mnou pustili holku co chodi odo mna o dva rocniky vyššie. a to len za to ze ma vystriha ja ho nemam... a ze mrkne na to chlapa pri vcode... system...proste ak je dakde ze vstup od 18 tak nech tam nevidim deti sa po sebe vesat na parkete, dobre ze sa tam nepojebu, nevies ani tancovat bo mas strach ze ta tam pojebe dakto... a tie sfetovane holky co o sebe nevedia a rozdavaju si to v kute s dakym, potom o desat minut si ides objednat nieco a vidis jak reve pri stole a cela cierna roztecena spirala, osoplena huba...uroven kriste...
ked sa idem bavit, tak mam vediet co a ako, a ne sa spit pod obraz bozi...
kasko co to ma so skolskzm poriadkom? je to picovina , okrem toho by to tam NEMALO dosah(uz som so skolskym poriadkom mal vela problemov a viem presne urcit po ktory strom siaha) a aj keby malo tak nemozes radit nejaky kokotsky vnutorny poriadok akejsi institucie nad zakladne prava, to by VELMI obmedzovalo osobnu slobodu...
Btw raziu som zazil len raz a bola to pohodka, ked clovek nerobi zo seba super machra, spravasa normalne a pocuva vyzvy, tak je vsetko ok. Ale kedze niekto je spity jak delo a mysli si ze je kapo a ked mu "kuklac" povie, ze zahas tu cigaretu a on fajci dalej. A po zopakovani vyzvy tiez ignoruje, tak sa potom vsetrci cuduje, ze preco schytal...
PS: par "kuklacov" poznam a nie su to ziadne 120kg tupe hovada. Povacsinou su to ludia s normalnou postavou, slachovity a tupi urcite nie su.
Inak ja som jednu raziu zazil a bola to pohodicka. Nabehli kuklaci z MP5kami, dosli aj obycajni zeleni a nejake socialne pracovnciky, vyzbierali obcianske a zobrali zo sebou 15 rocne najebane deti. Nic viac nic menej. A ako odchadzali, tak sme ich celi podnik vypiskali
Ale co som videl na JOJke video razie v inych nitranskych podnikoch, tak tam to bolo huste, ale najviac to schytali kurvy fasisticke, takze v pohode..
Tak potom policajti asi pozerajú moc Amerických filmov keď si predstavujú dílera s trávou ako ozbrojeného niggu so svojou namakanou crew...ja čo poznám takýchto ľudí sú to poväčšinou dosť pacifisti a zvládli by ich aj bežní pochôdzkari
to s tou školou je dosť od veci ale súhlasím v tom s Tommym...ináč u nás to náckovia skôr neschytávajú...hmmm...v Nitre bola aj tá aférka s tým flautistom-to musela byť tiež čistá demencia...
hej to aj u nás občas motyka vystrelí...ale to musí byť asi dobrá zhoda okolností
suhlas..
btw pri raziach ste este nikdy nepoculi o magoroch ktorym prepne ked su najebani? Vidn edavny priapd, ked ozran umaltil k smrti svojho otca. Myslite, ze by pochodzkar (s absolutne nedostatocnym vycvikom) ho spacifikoval? Vsetci sa tvaria ako chmaty ich ucia, ale tych "hodin" maju menej nez stredoskolaci telesnej.
PS: Ked nikto nerobi zo seba machra a pocuva co mu povedia, tak je vsetko ok.
..Tommyhot-co howoris ze si videla a ze si to najviac odtoto svine fasisticke ani by som nepovedala..lebo keby si to video videl poriadne na konci povedal ten fabry ci jak sa wola-akcia bola uspesna zadrzali sme 5 neonacistow ..
ked prisli fizly, pivo som schoval pod stol, kamosi zatial zdrhli. ja som v pohode vypil kofolu, a akurat ako fizly vchadzali, tak som isiel prec. bol som vtedy na dvore, takze tam isli kus neskor. nic sa mi nestalo, obisiel som blok. potom som sa vratil nazad, lebo som tam mal bicykel. pred podnikom stali v grupe vsetci ludia... ja som sa zobral a isiel prec. neskor som sa dozvedel ze som len LTT usiel, lebo oni cakali na fizlov, bo nemali dodavku
Neverte všetkému, čo dávajú v správach na Markíze, JOJ... ale to deti ešte nevedia pochopiť, čo je to kritické myslenie a vlastný názor.