zdá sa vám normalne aby boli obycajne hliadky dokonca aj dopravny vyzbrojeny samopalmi?tymto sme sa dopracovali na uroven krajin ako Kosovo,Bielorusko,JAR alebo Izrael.
Keď majú tie samopaly v krajinách ktoré si spomenul tak to pochopím, ale u nás? Keď som to prvý krát videl tak som nevedel či sa mám smiať alebo plakať, fakt nechápem načo je to dobré.
@bossinko ak to nebol kalach, tak potom je dost mozne, ze ceskoslovenska 58cka v tej tme to nebolo rozoznat.. kazdopadne od mp5 co je standarna vybaba kuklacov to malo aj v tej tme daleko...
@tommyhot od tej devínskej dostali nariadenie nosit škorpióny..ale posledné nariadenie bolo, že každá hliadka musí mať aspoň jednu 58..dostali vojenské uloženky so sklopnou pažbou
@hetfield tu s tým len tak po hockom na ulici nestrielajú, tak čo je na tom nenormálne?
@peter_piper ja som skorpiony zatial nevidel ani jednemu. kazdopadne nenormalne je to, ze dopravak s 58ckou na chrbte a zalozenymi rukami stoji v centre mesta medzi ludmi ako by sa ani nechumelilo..
@tommyhot to nosili pred tym..normalne na opasku v takých turbo púzdrach. no nariadenie je nariadenie..mne na tom nic nenormálne nepríde..proste ked sa niečo zomelie, tak je cajt pripravený..možno keby to mali aj pred tým, tak by pán Hartman nezabil 8 ľudí..(nieže by mi tých cigošov bolo ľúto...)
minule ma dosli jebat na opustene parkovisko, kde som bol na cigu v noci a mi skoro ciga vypadla z huby, ked som tam sedel v tom aute a kokotko mal vzor 58.
@peter_piper ze mi to nepripada normalne aby v stredoeuropskej krajine patril samopal medzi standartnu vyzbroj policajtov,az tu bude taka kriminalita ako v JAR alebo vojnova zona ako v Izraeli tak potom to bude normalne
nemyslim si ze to je zla vec...urcite si dotycny rozmysli ci sa pusti do policajta alebo co urobi...doteraz si z nich robili prcu ale teraz to uz tak nebude a neviem preco sem pletiete izrael... nema s nami nic spolocne
@hetfield opýtam sa ťa takto..: urobil ti nejaký policajt s tým vz. 58 niekedy niečo? vyhrážal sa ti s ním, ale s ním na teba mieril? strielal po tebe, alebo nebodaj si videl, že by to robil niekomu inému? Predpokladaná odpoveď je NIE..takže nechápem, čo ťa na tom tak strašne zaráža.. polícia je (pokial sa nemýlim) ozbrojená zložka SR odjakživa, čiže keď budú nosiť aj rotačné guľomety, tak ťa to nemá čo pohoršovať. Vidím, že by si im dal najradšej do ruky píšťalky a obušky..a potom keď sa niekde bude stirelať, tak môžu páchateľa upískať aby sa vzdal..alebo ako si to predstavuješ?..
@peter_piper ja viem ze to je utocna puska,samopal som napisal aby tomu kazdy rozumel,nie nestrielali po mne zatial ale zijeme v Europe a ne v Afrike,automaticke zbrane maju policajti mat v krajinach kde je vysoka kriminalita a kde aj zlocinci bezne pouzivaju take zbrane napr.spominana JAR kde je najvyssia kriminalita na svete,v USA je kriminalita x krat vyssia ako u nas ale fizli tam bezne s M 16 alebo M 4 nechodia
@hetfield všetci jebú na všetko..keby teda radšej rozoberal zvyšovanie cien všetkého, alebo rušenie pracovných projektov..keby si tak riešil vysoké dane a mizernú úroveň štátu..nie..teba zaujma nejaký samopalík zavesený na ramene nejakého cajta..pričom ti to môže byť úplne u prdele, lebo teba sa to vôbec netýka..
väčšina poldov bola na vojne, aj museli to mať na streľbách aj u PZ tak určite tu hračku vedia šoférovať lepšie ako podaktorí counter-strikovi odborníci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Keď majú tie samopaly v krajinách ktoré si spomenul tak to pochopím, ale u nás? Keď som to prvý krát videl tak som nevedel či sa mám smiať alebo plakať, fakt nechápem načo je to dobré.
A ináč si myslím,že to nemôže byť na škodu,radšej nech ho majú a nepotrebujú ako keby ho potrebovali a nemali.
Celkovo je nas zbor klaunov komicky aj bez samopalov.
Inak budu moct machrovat, ze vyzeraju ako zoldaci v Afganistane, Juhoslavii, Iraku a p.
. . . dobre nie? Uz nam chyba iba vojnovy/povojnovy stav a zakaz nocneho vychadzania.
Inak je to fuka, ludia mavajuci Harmanovu chvilku budu mat vzdy navrch a budu dobre pripraveny . . . rozmyslaju totiz trocha inak.
» zivot.lesk.cas.sk/clanok/8070/je-...
@hetfield tu s tým len tak po hockom na ulici nestrielajú, tak čo je na tom nenormálne?
mimochodom to nieje samopal, ale útočná puška..
@hetfield Zatiaľ nie.Ale čo bude o pár rokov,keď dovolíme našim obľúbeným spoluobčanom to čo doteraz,tak bude.