Superskorumpovaná, neinteligentná polícia, ktorá zneužíva svoje právomoci a to aj agresívnym správaním, za ktoré ich nikto nepotrestá. Preto by sme mali v SR vymeniť celú garnitúru a tí by MOŽNO, čo dosť pochybujem, boli nápomocný a priateľský no asi tak nejak Tak preto sa neviem rozhodnúť za čo hlasovať..
Sú aj dobrí policajti.Byť policajtom podľa mňa nie je iba o tom,si tam ten čas "odsedieť".To musí ten človek byť fakt spravodlivý a chcieť pomáhať tým dobrým.A musí ho to baviť,ale aj tak najväčšia chyba je v súdnictve a v systéme aký tu je,viete o čom hovorím.
Ja mám prevažne dobré skúsenosti, ale to je aj tým, že mám k policajtom taký ťažko bližšie identifikovateľný pozitívny vzťah
Ale tak treba povedať, že to, s čím sa človek stretne na ulici vypovie o celej polícii dosť málo, nakoľko tá má oveľa dôležitejšie úlohy, ktoré nie je tak dobre vidno ...
A neviem, necítim sa kompetentný hodnotiť ...
Každopádne v poslednej dobe oceňujem zámer merať rýchlosť hlavne v nehodových úsekoch a nie v úsekoch, kde sa dobre ryžuje
To bola jedna z najhorších vecí v priamej interakcii s bežným občanom ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale tak treba povedať, že to, s čím sa človek stretne na ulici vypovie o celej polícii dosť málo, nakoľko tá má oveľa dôležitejšie úlohy, ktoré nie je tak dobre vidno ...
A neviem, necítim sa kompetentný hodnotiť ...
Každopádne v poslednej dobe oceňujem zámer merať rýchlosť hlavne v nehodových úsekoch a nie v úsekoch, kde sa dobre ryžuje
To bola jedna z najhorších vecí v priamej interakcii s bežným občanom ...