Predstavte si, že ste si týždeň pred voľbami založili pol. stranu o ktorej dovtedy nikto nevedel. Chcete, aby sa o nej dozvedelo čo najviac ľudí a nemáte peniaze na obrovské plagáty, ktoré by boli na poslednú chvíľu aj tak už takmer na nič. Ako by ste to
Na to aby si si čo i len založil stranu potrebuješ 10 000 podpisov, takže sa nemôže stať, že by o tvojej strane nikto nevedel. Už len na založenie strany potrebuješ okolo 650 eur, nieto ešte to, čo by ťa vyšlo, keby chceš kandidovať. A prihlášku na kandidátku do parlamentných volieb tiež nemôžeš poslať týždeň pred voľbami.
Okej, aj keď ti dali jasný dôkaz že tvoje "podmienky " sú nereálne (tuším že sa skladá milión SK kaucia na každú stranu, ako dôkaz že to myslia vážne).
Chcel som ti sem niečo napísať, najaký originálny virálny alebo guerilla marketing, ale potom mi napadlo, že politická strana, to je aj o analýze štátu, plánovanie stratégie, oreintácia na konkrétne problémy...
A pravdou je, že ak chceš urobiť originálny marketing, nepotrebuješ veľa peňazí ale nejaké určite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Chcel som ti sem niečo napísať, najaký originálny virálny alebo guerilla marketing, ale potom mi napadlo, že politická strana, to je aj o analýze štátu, plánovanie stratégie, oreintácia na konkrétne problémy...
A pravdou je, že ak chceš urobiť originálny marketing, nepotrebuješ veľa peňazí ale nejaké určite.