Čaute, chcem vedieť či máte niekto skúsenosti s tým, ako prijímajú na politologiu (fakulta politickych vied a medzinarodnych vztahov umb v B . Pretoze cely rok bolo napisane ze predpokladany pocet prijatych 25 a ja som prijimacky spravil na 22. - 24. mie
Nemám skúsenosti, hlásim sa na externé štúdium, ale na iný odbor aj fakultu a ked som podávala prihlášku bolo v plánovanom počte prijatých napísané 180 a pre 2 dňami tam bolo už len 100. :/
Takže to robia asi na viacerých odboroch, nie len na politológii, ale rada by som tiež vedela že prečo...
Lebo uchádzačov musia mať dosť, ked budem musieť robiť prijímačky.
@ayreen Súhlasím s tebou, že to nie je práve najlepšia škola.Nemala som o nej extra mienku ani predtým, teraz mám ešte horšiu. Tie peniaze za prihlášku som dala hlavne kvôli tomu, že počet 180 sa mi zdal dosť, keby som vedela že príjmu 100 tak nedám, šanca že ma príjmu je teraz asi dosť malá. :/
A súhlasím s tým, že tí, ktorí môžu, nech si vyberú inú školu.
Ja som inú možnosť nemala ani viac menej nemám, lebo odbor, ktorý chcem ísť študovať sa v okolí tak do 100km dá študovať len v BB. Chcem ísť študovať externe, popri škole chcem čo najviac pracovať, preto som nechcela roky stráviť iba prácou a cestovaním cez víkendy do školy a zo školy, tak som si vybrala hlavne podľa vzdialenosti.
Ale ak by som išla denne, tak by som si vybrala asi aj vzdialenejšiu školu.
umb musi zredukovat pocet studentov, inak pride o status univerzity, preto znizovali pocty prijatych ludi, nesplanili podmienku max. poctu studentov na jedneho prof, doc, phd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Takže to robia asi na viacerých odboroch, nie len na politológii, ale rada by som tiež vedela že prečo...
Lebo uchádzačov musia mať dosť, ked budem musieť robiť prijímačky.
je to šialená škola, toto si predsa VŠ nemôže dovoliť keď už majú ľudia podané prihlášky...
tým, ktorí prídu o miesto by som odporučila oficiálnu sťažnosť.
a tým, ktorí majú podanú prihlášku a nie je to ich vysnená škola, odporučila by som tam neísť ak vás zoberú inde.
A súhlasím s tým, že tí, ktorí môžu, nech si vyberú inú školu.
Ja som inú možnosť nemala ani viac menej nemám, lebo odbor, ktorý chcem ísť študovať sa v okolí tak do 100km dá študovať len v BB. Chcem ísť študovať externe, popri škole chcem čo najviac pracovať, preto som nechcela roky stráviť iba prácou a cestovaním cez víkendy do školy a zo školy, tak som si vybrala hlavne podľa vzdialenosti.
Ale ak by som išla denne, tak by som si vybrala asi aj vzdialenejšiu školu.
§ 57 ods. 5 z.č. 131/2002 Zz.